https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PS ile ilgili.
Arkadaşlar ben diyelim ki bir çalışma yaptım Save'ye basıyorum PNG formatı yok.JPEG var PDD var PSD Var BMP Var.Var da var ama PNG yok.Save As diyorum onda da PNG yok.Ne yapmam lazım?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-05-2013 Saat: 18:08)OwlShield Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar ben diyelim ki bir çalışma yaptım Save'ye basıyorum PNG formatı yok.JPEG var PDD var PSD Var BMP Var.Var da var ama PNG yok.Save As diyorum onda da PNG yok.Ne yapmam lazım?

" web ve aygıtlar için kaydet " var ordan kaydet kısa yolu alt + shift + ctrl + s
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Farklı kaydet de.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-05-2013 Saat: 18:10)naßi Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(01-05-2013 Saat: 18:08)OwlShield Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar ben diyelim ki bir çalışma yaptım Save'ye basıyorum PNG formatı yok.JPEG var PDD var PSD Var BMP Var.Var da var ama PNG yok.Save As diyorum onda da PNG yok.Ne yapmam lazım?

" web ve aygıtlar için kaydet " var ordan kaydet kısa yolu alt + shift + ctrl + s

Teşekkürler işte yaradı ama PNG-8 mi PNG-24 mü seçeyim?

(01-05-2013 Saat: 18:10)Kyoya Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Farklı kaydet de.

Konuyu okuduğuna veya Save As kelimesinin türkçesini bildiğine emin misin?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
.Gif'li Dosyayı Kaydetmeye Çalıştıgın İçin Sadece O Kaydetmeler Çıkar.

Gifli Dosyayı Png Olarak Kaydetme > File > Save For Web & Devices > Png 24 Seç > Save Tıkla Kaydet =)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
uzantılardan pek anlamam ama nasıl olucağını biliyorum Başlat----Arama ya Klasör seçenekleri ----- görünüm bilinen dosya türleri için uzantıları gizelinin tikini kaldır uygula de sonra BMP VARSA VEYA JEGP KAYDET SONRA AD DEĞİŞTİR DE UZANTISINI PNG DE
Örnek görünümü:
9NLVO.png

yardımcı olduyysam +rep verebilirsin
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-05-2013 Saat: 18:15)Ripbyrustavi02 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: uzantılardan pek anlamam ama nasıl olucağını biliyorum Başlat----Arama ya Klasör seçenekleri ----- görünüm bilinen dosya türleri için uzantıları gizelinin tikini kaldır uygula de sonra BMP VARSA VEYA JEGP KAYDET SONRA AD DEĞİŞTİR DE UZANTISINI PNG DE
Örnek görünümü:
9NLVO.png

yardımcı olduyysam +rep verebilirsin

Onu yapmayı ben de biliyorum ancak uzantıyı png olarak değiştirince de arkadaplanda beyazlıklar oluyor transparan olmuyor.

Neyse Naßi ve Şükrü K. Abi sayesinde çözdüm teşekkürler herkese :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping