https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sitede Hata Var
fakat bir sayfa açılıyor bomboş sayfada www.destek.10tl.net/member.php yazıyo boş sayfa hiç birşey yok bekliyo biraz faviconu yükleniyo sonra okadar girmiyo, kayıtta olmuyo. Şifremi unuttum diyorum yine aynı sayfa açılıyo paylaşsana semihte bu oluyomuş diye destekde tarruz illa birişey bulur, öbür hesaplardan denedim onlardanda girmedi yeni üye olayım dedim banamasın demedi aynı konu açsana onu de millete şunuda ver gif fotoğraflı baksınlar http://a1301.hizliresim.com/15/m/j3z5u.gif nolur bırakdıysanda üyelik felan açbende olmuyo

Bu Mesajı Bana Retribution Attı.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sayfa yönlendirme hatasından kaynaklanıyor. Çözümü ya düzenlenicek ya da sayfa yönlendirmeleri kapatılacak.
(Sayfa Arası Yönlendirmeler)
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hocam destek.10tl.netde sayfa yönlendirmeli kapatılsın ben kendi sitemde kapattım. Böle bir sorun yok :)
Tekrar Genel Şef...
ÜCRETLİ TASARIM İŞLERİNİZ YAPILIR !
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
He tamam anladımdqa de ona o destek forum ayarlarıyla yani destek.10tl.net forum ayarlarıyla ilgili onu adminin düzenlemesi gerekiyor.

Retribution Diyoki; Sayın Yöneticiler O Beni İlgilendiren Birşey Değil. Yani Onları Ben Yapamam Ben Düzenleyemem Ancak Üst Yetkililer Adminler, İşte Benimde Engelim Var, Görevlerimden Geri Kalmak İstemiyorum. Geleceğimi Yakmak İstemem. Destek.10tl.net'i Çok Seviyorum, Ve Sizlerden Arz Ediyorum, Biri Admine Sorunu Öm Olarak Atsın Oda Çözsün Yani Yönlendirmeleri Kapasın, Adil, Yada Time Traveler Hiç Farketmez Fakat Çok Çabuk Olun Destekden Bu Kadar Hiç Ayrılmamıştım, Birşey Ypamadım Ama Resmen Ban Yemiş Gibi Duruyorum, Gereğinin En Yakın Zamanda Yapılmasına Arz Ve Beyanda Bulunuyorum. Teşekkürler Retribution (Semih Yıldırım)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yapabileceğimiz hiçbir şey yok malesef :(
Bizlerde Admin Kp açık değil.
Anca adminler açabilir.
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Retribution Diyorki; Tamam İşte Mesajda Belirttiğim Gibi Admine Öm Atın Diyo De
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform