Yorum Sayısı: 128
Konu Sayısı: 29
Teşekkürler: 0
0 mesaj içinde 0 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri:
Raynaud
SanalPara (SP): 0 SP
fakat bir sayfa açılıyor bomboş sayfada www.destek.10tl.net/member.php yazıyo boş sayfa hiç birşey yok bekliyo biraz faviconu yükleniyo sonra okadar girmiyo, kayıtta olmuyo. Şifremi unuttum diyorum yine aynı sayfa açılıyo paylaşsana semihte bu oluyomuş diye destekde tarruz illa birişey bulur, öbür hesaplardan denedim onlardanda girmedi yeni üye olayım dedim banamasın demedi aynı konu açsana onu de millete şunuda ver gif fotoğraflı baksınlar http://a1301.hizliresim.com/15/m/j3z5u.gif nolur bırakdıysanda üyelik felan açbende olmuyo
Bu Mesajı Bana Retribution Attı.
Yorum Sayısı: 2,916
Konu Sayısı: 275
Rep Puanı:
201
Teşekkürler: 141
103 mesaj içinde 139 teşekkür verildi.
Time Traveler
SanalPara (SP): 277 SP
Sayfa yönlendirme hatasından kaynaklanıyor. Çözümü ya düzenlenicek ya da sayfa yönlendirmeleri kapatılacak.
(Sayfa Arası Yönlendirmeler)
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."
Yorum Sayısı: 3,516
Konu Sayısı: 205
Rep Puanı:
232
Adil S.
SanalPara (SP): 1 SP
Hocam destek.10tl.netde sayfa yönlendirmeli kapatılsın ben kendi sitemde kapattım. Böle bir sorun yok :)
Tekrar Genel Şef...
ÜCRETLİ TASARIM İŞLERİNİZ YAPILIR !
Raynaud
20-01-2013 Saat: 13:26
(Son Düzenleme: 20-01-2013 Saat: 13:29, Düzenleyen: Raynaud.)
He tamam anladımdqa de ona o destek forum ayarlarıyla yani destek.10tl.net forum ayarlarıyla ilgili onu adminin düzenlemesi gerekiyor.
Retribution Diyoki; Sayın Yöneticiler O Beni İlgilendiren Birşey Değil. Yani Onları Ben Yapamam Ben Düzenleyemem Ancak Üst Yetkililer Adminler, İşte Benimde Engelim Var, Görevlerimden Geri Kalmak İstemiyorum. Geleceğimi Yakmak İstemem. Destek.10tl.net'i Çok Seviyorum, Ve Sizlerden Arz Ediyorum, Biri Admine Sorunu Öm Olarak Atsın Oda Çözsün Yani Yönlendirmeleri Kapasın, Adil, Yada Time Traveler Hiç Farketmez Fakat Çok Çabuk Olun Destekden Bu Kadar Hiç Ayrılmamıştım, Birşey Ypamadım Ama Resmen Ban Yemiş Gibi Duruyorum, Gereğinin En Yakın Zamanda Yapılmasına Arz Ve Beyanda Bulunuyorum. Teşekkürler Retribution (Semih Yıldırım)
Yorum Sayısı: 2,916
Konu Sayısı: 275
Rep Puanı:
201
Teşekkürler: 141
103 mesaj içinde 139 teşekkür verildi.
Time Traveler
SanalPara (SP): 277 SP
20-01-2013 Saat: 13:33
(Son Düzenleme: 20-01-2013 Saat: 13:33, Düzenleyen: Time Traveler.)
Yapabileceğimiz hiçbir şey yok malesef :(
Bizlerde Admin Kp açık değil.
Anca adminler açabilir.
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."
Raynaud
Retribution Diyorki; Tamam İşte Mesajda Belirttiğim Gibi Admine Öm Atın Diyo De