10-01-2013 Saat: 22:49
Ayarları kaydet diyince bu işaret çıkıyor. Nasıl düzelir yetkililer lütfen çare bulun emek verdiğim forumda hiçbir ayar olmuyor :S
Genel problem mi bu?
|
10-01-2013 Saat: 22:49
Ayarları kaydet diyince bu işaret çıkıyor. Nasıl düzelir yetkililer lütfen çare bulun emek verdiğim forumda hiçbir ayar olmuyor :S
10-01-2013 Saat: 23:15
Genel Bir Problem Olmasa da Yinede Bazı Kullanıcılarımız Bu Sorunu Çekebiliyor Bunun Nedeni Tam Olarak Belli Değil Ya Da Ben Bilmiyorum Sonuç Olarak Ayarlarda Yaptığınız Değişiklikleri Gözden Geçirin Ve Bir Admin Adayına Mesaj Atın...İyi Forumlar.
10-01-2013 Saat: 23:36
Yaklaşık 8 Ay önce bende böyle bir problemle karşılaştım.Ancak ne yaparsam yapayım çözemedim.Yaptığınız hiç bir ayar değişikliği kaydolmamaktadır.Yani yaptığınız şeyleri kayıt etmiyor.Hatanın ne olduğunu göremiyoruz çünkü yazılar çıkmıyor hata penceresinin çok azı görünüyor.Ama dosya izinlerinden kaynaklı muhtemelen.Bunu sadece adminimiz düzeltebilir onunla irtibata geçmenizi öneririm.
Saygılar.. “Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)
Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
10-01-2013 Saat: 23:57
(10-01-2013 Saat: 23:36)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yaklaşık 8 Ay önce bende böyle bir problemle karşılaştım.Ancak ne yaparsam yapayım çözemedim.Yaptığınız hiç bir ayar değişikliği kaydolmamaktadır.Yani yaptığınız şeyleri kayıt etmiyor.Hatanın ne olduğunu göremiyoruz çünkü yazılar çıkmıyor hata penceresinin çok azı görünüyor.Ama dosya izinlerinden kaynaklı muhtemelen.Bunu sadece adminimiz düzeltebilir onunla irtibata geçmenizi öneririm.hatayı kaynaktan bulunamazmı.haatadaki yazı daha dogrusu gorunmuyor diyorsunuzya.
11-01-2013 Saat: 00:00
(10-01-2013 Saat: 23:57)▓ONUR▓ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(10-01-2013 Saat: 23:36)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yaklaşık 8 Ay önce bende böyle bir problemle karşılaştım.Ancak ne yaparsam yapayım çözemedim.Yaptığınız hiç bir ayar değişikliği kaydolmamaktadır.Yani yaptığınız şeyleri kayıt etmiyor.Hatanın ne olduğunu göremiyoruz çünkü yazılar çıkmıyor hata penceresinin çok azı görünüyor.Ama dosya izinlerinden kaynaklı muhtemelen.Bunu sadece adminimiz düzeltebilir onunla irtibata geçmenizi öneririm.hatayı kaynaktan bulunamazmı.haatadaki yazı daha dogrusu gorunmuyor diyorsunuzya. Denemedim olabilir.Hata kodu yada hata nedeni öğrenilirse çözüm üretilebilir. “Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)
Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
(11-01-2013 Saat: 00:00)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:ben kaynagı cok severim ne vb temalarını o kaynak sayesinde mybbye cevirrdim o hata bnde olsaydı coktan kaynagtan okumustum:)(10-01-2013 Saat: 23:57)▓ONUR▓ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(10-01-2013 Saat: 23:36)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yaklaşık 8 Ay önce bende böyle bir problemle karşılaştım.Ancak ne yaparsam yapayım çözemedim.Yaptığınız hiç bir ayar değişikliği kaydolmamaktadır.Yani yaptığınız şeyleri kayıt etmiyor.Hatanın ne olduğunu göremiyoruz çünkü yazılar çıkmıyor hata penceresinin çok azı görünüyor.Ama dosya izinlerinden kaynaklı muhtemelen.Bunu sadece adminimiz düzeltebilir onunla irtibata geçmenizi öneririm.hatayı kaynaktan bulunamazmı.haatadaki yazı daha dogrusu gorunmuyor diyorsunuzya.
11-01-2013 Saat: 00:36
Bendede Olmustu Ne Yaptımsa Bilmiyorum Geçti :( Cevap Veremiyeceğim :(
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|