Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cunkarizma Grafikerlik Başvurusu...
Ad & Soyad : Cem Umut Bilgin
Okul: Mustafa Yeşil Üniversitesi
Varsa twitter ve facebook profilleriniz: Yok
html bilgisi: Yüksek
css bilgisi: Yüksek
php programlama bilgisi: Her Türlü
diğer bilgileriniz: Araştırma Yaparım.
Daha önce Yetkili Olduğunuz Siteler : MegaforumTR
Daha önce yaptığınız Programlarınız/siteleriniz : 7 Tane Site En İyisi SüperforumTR
Geliştirdiğiniz elektronik devre ya da makine (veya tasarımı), patent v.b. var mı?: Güneş Enerjisi İle Çalışan Şarj Aleti
Kendinizi yenilikçi olarak niteliyor musunuz? : Evet. Her Zaman Birşeyin En İyisini Yapmaya Çalışırım.
Kendinizi birkaç kelime ile anlatmak isterseniz: Her zaman gelişmek isterim. Kodlama İle İlgili Herşeyi Bilirim. İnşallah Seçilirim...
Şuan Ki Rep Puanınız: 32
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
2-3 Aydır Sanırım Forumdasınız.Ben Biraz Erken Diye Düşünüyorum Tasarımlarınızı Geliştirmelisiniz Ayrıca;
Alıntı:html bilgisi: Yüksek
css bilgisi: Yüksek
php programlama bilgisi: Her Türlü
bu kadar iyi olabileceğinizi düşünmüyorum bu forumda bu kadar iyi olan çoğu kişi zaten ya yetkili yada yetkili iken yetkisini bırakmış kişiler...Tabi Bu Benim görüşüm.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
grafiker olacağınıza inanıyorum başarılar
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-12-2012 Saat: 22:08)Monster33 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: grafiker olacağınıza inanıyorum başarılar

Saolun...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Asipatrona katılıp. Yetersiz olduğunu düşünüyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-12-2012 Saat: 22:22)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Asipatrona katılıp. Yetersiz olduğunu düşünüyorum.

Neyim Yetersiz? Emre10 Nasıl olu?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-12-2012 Saat: 22:24)cunkarizma Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(22-12-2012 Saat: 22:22)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Asipatrona katılıp. Yetersiz olduğunu düşünüyorum.

Diğerlerini Kendinizle Kıyaslayıp Arkadaşı Mahçup Etmek Yerine Açıklarınızı Kapamaya Çalışmalısınız Bence.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yetersiz + Post Kasan Cinstensin..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-12-2012 Saat: 22:36)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Diğerlerini Kendinizle Kıyaslayıp Arkadaşı Mahçup Etmek Yerine Açıklarınızı Kapamaya Çalışmalısınız Bence.

Haksızlığa Lüzum Yok + Açıklarım Neler Öğrenmek İstiyorum ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-12-2012 Saat: 23:22)kafle Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Neyim Yetersiz Yaa
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Star 
İpini Koparam Başvuru Yapıyo Abi Bu Ne ;)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
burda oyle grafikerler vrki tasarımları cok kotu her goruyorum bu nası grafiker oldu diyorum.Bence Olursun.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Emre10'na ben referans oldumda oldu.Ayrıca php yüksek öyle mi?Css yüksek öyle mi?Bir başvuru yaparken gerçekleri yazın.Şimdiden kaybettin sen.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-12-2012 Saat: 13:31)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Emre10'na ben referans oldumda oldu.Ayrıca php yüksek öyle mi?Css yüksek öyle mi?Bir başvuru yaparken gerçekleri yazın.Şimdiden kaybettin sen.

İstediğiniz kadar referans olun hocam. Size kalmış bişey. En iyisini siz bilirsiniz. Dün Birinin temasını düzelttim. Bir Tema Yaptım. Bitanede Yapıyorum. Hala haketmiyorsam...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tema yapmakla olsaydı bu işler bu forumda photoshop'un a sını bile bilmeyen bile grafiker olurdu saçmalamayın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-12-2012 Saat: 13:33)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tema yapmakla olsaydı bu işler bu forumda photoshop'un a sını bile bilmeyen bile grafiker olurdu saçmalamayın.

Katılıyorum ilk baş tasarımlarınızı geliştirin ondan sonra başvuru yapın..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-12-2012 Saat: 12:56)devilgrafik Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İpini Koparam Başvuru Yapıyo Abi Bu Ne ;)

Önce saygılı olun. Olumsuz görüşürünüz olabilir. Düzgünce söyleyin.
Konuşmak ihtiyaç olabilir; ama susmak bir sanattır…

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-12-2012 Saat: 13:33)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tema yapmakla olsaydı bu işler bu forumda photoshop'un a sını bile bilmeyen bile grafiker olurdu saçmalamayın.

Rank Yapamayan Adamlar Bile Grafiker Oluyor Ne İş :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
kardeş beni yanlış anlama ama daha acemisin eger sen grafiker olursa diger grafikerlere ayıp olur adamlar çalışmış çabalamışlar bence grafiker olman için daha erken...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Lütfen yorum yazmadan önce forum kurallarını okuyunuz.

[-]
Hızlı Cevap
Konu

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping