https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forum PR Teması
Forum PR kurucularından arkadaşlarımdan " good16 " bana ihanet etti.
Bende onun temasını paylaşıyorum.Şimdi çalıntı değilmi diyenler olucak.O temada benim ondan daha çok hakkım var.Hepine İyi akşamlar.Temanın XML'si :
Kod:
http://forummybbdestek.comoj.com/tema/Apart%20Night-theme.xml
Demo:
Forumpr.10tl.net
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
boyle bir terbiyesizlik yapcağını biliyordum.Daha çok hakkın var?Hiç bile yok.

Bundan sonra seni kolay kolay bir sitede admin yapmazlar.Bu her 10tl.net site kurucuya umarım bir ders olur.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Husoyin Sana Sonuna Kadar Güveniyorum +++
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-12-2012 Saat: 22:09)good16 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: boyle bir terbiyesizlik yapcağını biliyordum.Daha çok hakkın var?Hiç bile yok.

Bundan sonra seni kolay kolay bir sitede admin yapmazlar.Bu her 10tl.net site kurucuya umarım bir ders olur.

Eminim öledir kardeşim.Git işine
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tema Güzel Ama Kullanmayacağım :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-12-2012 Saat: 22:16)Mavi-Kasırga Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Husoyin Sana Sonuna Kadar Güveniyorum +++

Teşekkürler
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-12-2012 Saat: 22:19)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tema Güzel Ama Kullanmayacağım :)

Aynen :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kardeşim kullanmamnız benim açıma daha iyi olur.Siz neyin kafasını yaşıyorsanız devam edin böyle.Adam temamı çalıyor sen sonuna kadar arkandayım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Birisi hata yaptı diye bir diğeri neden arkadaşını arkasından bıçaklar ki anlamıyorum heleki bıçaklandığı konu emek içeren bir konu ise Husoyin bence böyle bir şey yapmamalıydın..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-12-2012 Saat: 23:12)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Birisi hata yaptı diye bir diğeri neden arkadaşını arkasından bıçaklar ki anlamıyorum heleki bıçaklandığı konu emek içeren bir konu ise Husoyin bence böyle bir şey yapmamalıydın..

O da doğru
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-12-2012 Saat: 23:21)RAPAEL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Temada bence hiç birşey yok neresi özel ?

+1
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-12-2012 Saat: 23:21)RAPAEL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Temada bence hiç birşey yok neresi özel ?

+2
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sen Git Camdan Atla.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-12-2012 Saat: 23:37)#WhiteIce Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sen Git Camdan Atla.
Amaç ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Madem Ortak Olarak Emek Verip Çıkartırken Birbirinize Darılmışsınız Ya Bu Temayı İptal Edin Ya Da Ortak Olarak Tamamlayıp Foruma Koyun Arkadaşlar Tamamlanmamış Bir Temayı Foruma Kişi Harici Başkasının Koyması Çok Kötü Birşey Eğer O Kişiye Aitse Diğeri Ona İhanet Etti Diye Ben Bunun Temasını Paylaşayım Da Görsün Gününü Diyemez Dese De Eline Birşey Geçmez...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Temanın Neresi Özel? Söylermisin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bana göre ikiside haklı fakat adam husoyin'i banlamış
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-12-2012 Saat: 23:38)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Madem Ortak Olarak Emek Verip Çıkartırken Birbirinize Darılmışsınız Ya Bu Temayı İptal Edin Ya Da Ortak Olarak Tamamlayıp Foruma Koyun Arkadaşlar Tamamlanmamış Bir Temayı Foruma Kişi Harici Başkasının Koyması Çok Kötü Birşey Eğer O Kişiye Aitse Diğeri Ona İhanet Etti Diye Ben Bunun Temasını Paylaşayım Da Görsün Gününü Diyemez Dese De Eline Birşey Geçmez...

+1
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
tema hakkında konuşmak haricinde gereksiz yorum yapmayın..
Konuşmak ihtiyaç olabilir; ama susmak bir sanattır…

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu tema çok aşırı süper çekici veya dehşet bir tema değil evet.Herkesin kolaylıkla belli bir süre içinde yapabiliceği birşey.Ama bu temanın manevi bir değeride var benim açımdan.Bazı şeyleri bana husoyin adlı şahıs öğretmişti.Bu temada uygulamam açısından ilk temam oldu.Gerisini sallayın zaten.Ve bu yorumumdan sonra lütfen kimse konuyu canlandırmasın arkadaşlar.

Bu tema bi nevi ilk . İlkler her zaman insan açısından önemli yer tutar.İşte ahrıma giden o
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping