https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
omerbasak Şikayet
Merhaba Arkadaşlar omerbasak adlı arkadaşımızın http://windowstr.10tl.net adlı güzel bir formu vardı . Onu Kapattı 10Tl.Net Dısı Donmain Aldı . Sonra Da O Forumu İçin Logo İstiyor .

http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=21940

Bu Konuda logo istiyor Bazı Arkadaşlarımız Site Adresi İstiyor Ama Israrla Vermiyor . Benim de Bildiğim 10Tl.net dısı destek verilmiyor . Lütfen İlgilenirmisiniz .
PGM
Teşekkür verenler:
İstedim Yalan Yok Arkadaşlarr

Saolsun Yapdılarda

Arkadaşın Kuyruk Acısı Başkadır

Yeni Açdığım Sitemde 10tl.net Dışı Bir Site

Moderatörlük İstedi Vermiyincede Ufak Bir Atışma Oldu..
Kuyruk Acısı Bundandır
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ben Senin Forumuna Gireyim Dedim 10Tl.Net Dısı Donmain Çıktı . Sende Adam Olmayana Burada Yer Yok Dedin Kavgayı Sen Başlattın .
PGM
Teşekkür verenler:
2000 Konu Açmışım Napıcakdım Öle Bırakıcakmıydım..

Mesaja GElince Öle Atıp Tutma
ftl5p.png

Bende Doğal Olarak İstediğim Cevabı Vermem Normaldir + 10tl.net Dışı Bir Domainde Verdimm...

Herkes Kimin Ne Olduğunu Bilio :))

Kendi Kendime Rep Veren Biri Değilim Merak Etme Senin Gibi
3 Keatla İşim Olmaz :))
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
İstersen Bunlara Bir Bak . :D

ftlgp.jpg

ftlhb.jpg

Bu Arada Bu 10Tl.Net tede gayet İyi Seviyorlar beni .
PGM
Teşekkür verenler:
(10-11-2012 Saat: 21:50)omerbasak Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 2000 Konu Açmışım Napıcakdım Öle Bırakıcakmıydım..

Mesaja GElince Öle Atıp Tutma
ftl5p.png

Bende Doğal Olarak İstediğim Cevabı Vermem Normaldir + 10tl.net Dışı Bir Domainde Verdimm...

Herkes Kimin Ne Olduğunu Bilio :))

Kendi Kendime Rep Veren Biri Değilim Merak Etme Senin Gibi
3 Keatla İşim Olmaz :))

ÖMER ARKADASIM KAPAGIN ALASINI YAPMIS COCUGA COL COCUKLA URASMA OMERIM KUYRUK ACISI VAR BEBE ISTE
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Senin Kadar Bebe Değilim Hatırlatayım . :D
PGM
Teşekkür verenler:
(10-11-2012 Saat: 21:56)650443 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Senin Kadar Bebe Değilim Hatırlatayım . :D

LAN BEBE SU FORUMDA NE BEBELIGIMI GORDUN AHA BENDE OMERDE KAFA KAFAYA VERDIK BIKTIK TL.NET DEN DANDIK SITELERINDEN IKIMIZ AYNI YERDEN ALAN ADI VE AYNI YERDEN HOST ALDIK NE VAR BUNDA
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Sen Benim Ne Bebeliğimi Gördün .
PGM
Teşekkür verenler:
Tartışma çıkacaksa direk kilitlicem ve çıkaranlara +2 uyarı vericem! güzelce yorumlaşın.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(10-11-2012 Saat: 21:54)650443 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İstersen Bunlara Bir Bak . :D

ftlgp.jpg

ftlhb.jpg

Bu Arada Bu 10Tl.Net tede gayet İyi Seviyorlar beni .

1. orası 10tl.net dışı
2. Kendi attığın Mesajlarıda göstersene sitenemi kaldık la cevabından sonra onlar sana az bilee :D
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Sivaa , Abi Ne Güzel omerbasakla Birlikte Sorunu Çözmeye Çalışıyoruz by hayta gelmiş bizi birbirimize düşürmeye çalışıyor .
PGM
Teşekkür verenler:
(10-11-2012 Saat: 21:58)650443 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sen Benim Ne Bebeliğimi Gördün .

şuankı yaptıgın bebelık deılmı ? pıs ıspıyoncu omer windowstr yı kurarken kendı kullanım kosullarını kabul ettı ıstedıgı gıbı kullanır sıteyı bundan sanane ve kımene..'
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(10-11-2012 Saat: 22:00)Sivaa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tartışma çıkacaksa direk kilitlicem ve çıkaranlara +2 uyarı vericem! güzelce yorumlaşın.

arkadaşım sana bütün mesajları göstere bilirim
haksızsam amennah cezaya razıyım yaklaşık 6 veya 7 aydır 10tl.net kullanıyordum

kimse yanlışımı görmemişdir

ama arkadaşın kuyruk acısı başka lütfen konuyu kapatıp yada silermisin
neyin peşindeyse arkadaş
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(10-11-2012 Saat: 22:01)650443 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sivaa , Abi Ne Güzel omerbasakla Birlikte Sorunu Çözmeye Çalışıyoruz by hayta gelmiş bizi birbirimize düşürmeye çalışıyor .

yaptıgın sorunu cozmek mı yoksa ıspıyonluk mu kuyruk acın var olum barızz bellı senın sıten yok omerınkı var senın yapacak zekan yok omerın var bu yuzden kalkıp burya konu actın sıkayet ettın
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ömer Lütfen Gönderdiğim ÖM ye bakarmısın .
PGM
Teşekkür verenler:
(10-11-2012 Saat: 22:05)650443 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşım Benimde 10tl.net dısı var sen merak etme .

lan yurugıt allahın yalancısı bıde sıtem var dıo yalancı ulan sıtesı olan adam kalkıp burya konu acarmı sıkayet edermı baska bırını sıtesı olan bır ınsan kalkıp sıtesıylemı ılgılenır yoksa senın gıbı ıspıyonculuk mu yapar ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Buyur 13 Yaşında Olduğum İçin Maalesef 000webhosttan açtım .

>>> Siteye Gir .

NOT : Yetkililer Vermem Gerekli Lütfen 10tl.net dısı reklam olarak Algılamayın .
PGM
Teşekkür verenler:
tmm arkadaşlar uzatmaya gerek yok...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(10-11-2012 Saat: 22:09)650443 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Buyur 13 Yaşında Olduğum İçin Maalesef 000webhosttan açtım .

>>> Siteye Gir .

NOT : Yetkililer Vermem Gerekli Lütfen 10tl.net dısı reklam olarak Algılamayın .

sana dıyecek soz bulamıyorum :D actıgın sıte bedava sıte alan adı na bak host desen kısıtlı hanı senın 1 yıllık .com luk alan adın ve 1 yıllık sınırsız hostıng ın varmı ? bıde sen su kurduguna sıtemı dıosun allah ıcın ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

eXpertBoss -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping