Anket Başlığı: Sizce İlk 3?
rayray93
0%
0 0%
Sivaa
0%
0 0%
InfeqTecq
0%
0 0%
ASiPaTRoN
0%
0 0%
gameseve123
0%
0 0%
Reyretee
0%
0 0%
mechoutes
0%
0 0%
Tunis
0%
0 0%
Katılımcı sayısı: 0 0%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 4 Oy - Ortalama: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kurban Bayramı Logo Yarışması İlk 3 ü Seçiyoruz!
Bu Anketimizde Herkesin 3 Oy Kullanmasını Rica Ediyorum Arkadaşlar En İyi 3 Logoyu Seçeceğiz DAha Sonra Bu 3 ü İçin En İyisini 2.sini ve sonuncusunu seçip ödülleri dağıtacağız.
Logolar;
rayray93;
7ur4avvm.png
Tunis;
bayrambanner.png
gameseve123;
f2f1h.png
InfeqTecq
?di=81A6
Reyretee;
f2jh6.png
mechoutes;
f5rk0.png
ASiPaTRoN;
f5syg.gif
Sivaa;
T8FdG.png

Arkadaşlar Yarışmaya Her Kişiden Mecburiyeten 1 Logo Sokulmuştur.
Yarışmaya Katılıpta Kural İhlali Yapan Kişiler Ve Banlı Kişiler Yarışmaya Sokulmamıştır.
HERKESE BAŞARILAR DİLERİM...

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Haberim Yoktu Ayak Üstü Yapsam olurmu ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(24-10-2012 Saat: 21:02)Geveze Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Haberim Yoktu Ayak Üstü Yapsam olurmu ?

Katılımlar bitti maalesef inşallah açacağımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Logo Yarışmasına Katılırsınız :)

(24-10-2012 Saat: 21:05)Deletex fake Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Gereksiz.Çok Gereksiz.
Admin Bir logoyu beğenmiş sitenin logosu yapmış.
Daha bu seçmelere ne gerek var !

Ban Aldım Ben Yapamadım üzgünüm Demiyorsun da Ortalığı Karıştırmaya Çalışıyorsun Lütfen Konuyu Terk Et. :) Admin Beğenmiş Yarışmayı Herşeyini Kabul Etmiş Senin Gibi Birine Kaldığını Düşünmüyorum Yarışmayı Değerlendirmek?

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Gereksiz.Çok Gereksiz.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(24-10-2012 Saat: 21:08)Albert Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(24-10-2012 Saat: 21:05)Deletex fake Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Gereksiz.Çok Gereksiz.

Evet. Resmen post kasıyorsunuz AsiPatron.

Niye Post Kasayım Yahu Siz Anlamıyorsunuz Madem Konuyu İşgal Etmeyin Yarışmanın Kazananlarını Belirlemek İçin Konu Açtım Burada Ben Mi Post Kasacağım?
Admine Söyle İstersen Silsin Bütün Mesajlarımı Hiç Farketmez Ben Forumu Hareketlendirmeye Çalışıyorum Her İşime Karışmayın.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Lütfen katarmısın f85t2.png
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(24-10-2012 Saat: 21:16)Albert Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(24-10-2012 Saat: 21:10)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Niye Post Kasayım Yahu Siz Anlamıyorsunuz Madem Konuyu İşgal Etmeyin Yarışmanın Kazananlarını Belirlemek İçin Konu Açtım Burada Ben Mi Post Kasacağım?
Admine Söyle İstersen Silsin Bütün Mesajlarımı Hiç Farketmez Ben Forumu Hareketlendirmeye Çalışıyorum Her İşime Karışmayın.

Ozaman admine mesaj atın o seçsin. Ayrıca forum gayet hareketli. Yine söylüyorum Türkçe'yi doğru kullanın.
Sanki Bugüne Kadar Çok İyi Türkçe Konuşuyordunuz Şimdi Gelip Bir Konu Açtınız Diye Böyle Uyarılar Yapıyorsunuz Konuşmamda Yabancı Kelimeler Kullanmıyorum Sadece Her Kelimenin Başındaki 1 Harfi Büyük Yapıyorum Bu Da Benim Türkçeyi Katlettiğimi Göstermez Eğer Türkçeyi Doğru Kullanmadığımı Düşünüyorsan Konularıma Girmessin Mesajlarıma Bakmazsın.
Konuyu Daha Fazla Kirletme.
(24-10-2012 Saat: 21:18)Geveze Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Lütfen katarmısın f85t2.png
Hayır Kardeşim Zamanı Geçti.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(24-10-2012 Saat: 21:23)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(24-10-2012 Saat: 21:16)Albert Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(24-10-2012 Saat: 21:10)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Ozaman admine mesaj atın o seçsin. Ayrıca forum gayet hareketli. Yine söylüyorum Türkçe'yi doğru kullanın.
Sanki Bugüne Kadar Çok İyi Türkçe Konuşuyordunuz Şimdi Gelip Bir Konu Açtınız Diye Böyle Uyarılar Yapıyorsunuz Konuşmamda Yabancı Kelimeler Kullanmıyorum Sadece Her Kelimenin Başındaki 1 Harfi Büyük Yapıyorum Bu Da Benim Türkçeyi Katlettiğimi Göstermez Eğer Türkçeyi Doğru Kullanmadığımı Düşünüyorsan Konularıma Girmessin Mesajlarıma Bakmazsın.
Konuyu Daha Fazla Kirletme.
(24-10-2012 Saat: 21:18)Geveze Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Lütfen katarmısın f85t2.png
Hayır Kardeşim Zamanı Geçti.
HaberiM Yoktu Valla Ayak üstü Yaptım +
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Thumbs Down 
İnş Bu Logolardan Biri Burdaki Grafikerlerden Birinin Değildir... :D
Bence Hiçbiri Olmamış...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Tartışmaya devam etmeyin konuyu kilitliyorum.
Konuşmak ihtiyaç olabilir; ama susmak bir sanattır…

Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping