Ad & Soyad : Ahmetcan Dinçer
Okul:Yunus Emre Ortaokulu
Varsa twitter ve facebook profilleriniz: www.facebook.com/07AhmeTr
html bilgisi:Az
css bilgisi:Az
php programlama bilgisi:Az
diğer bilgileriniz: Photoshop,html dökme,photoscape,v.b
Daha önce Yetkili Olduğunuz Siteler : Kendi Sitelerim
Daha önce yaptığınız Tasarımlarınız/Programlarınız/siteleriniz :www.paylasimcii.tk
Şuanki rep puanınız: 10 Edit:18 Oldu
Geliştirdiğiniz elektronik devre ya da makine (veya tasarımı), patent v.b. var mı?:Var Ama Patente Çıkmadı Lamba Devresi Yapmıştım :) Birde Grup Olarak Teknoloji Tasarım Dersinde Kayıp Eşya Bulan Tablet Yaptık (Özdilek Adlı Markette Sergiye Girdi) Patentmi Bilmiyorum Oda Gayet Güzldi.
Kendinizi yenilikçi olarak niteliyor musunuz? nasıl?:Fazla Değil Yani Yapmayı Sevdiğim İcatlar Var Yapmak İstediğim Bilgisyar Yazılımları Var Ama Fazla Değil Ginede.
Kendinizi birkaç kelime ile anlatmak isterseniz:Antalya'da Yaşıyorum Photoshop Gibi Programlar Biliyorum Eklentiler Ekleyip Logo Rütbe Ve Benzeri Şeyler Yapabilirim Bunları Html Olarak Yazabilirim.Kahverengi Gözlü Siyah Saçlı Uzun Boylu Basketbol Seven Biriyim.
Çalışmalarım:
Çizgi Efekt Çalışmam:
Rütbelerim:
İNDİR
2.Rütbe:
TIKLA GÖR
İmza Çalışmalarım:
TIKLA GİT
2:
Daha Var Ama Onları Sildim.
LOGO ÇALIŞMALARIM:
1:
TIKLA GİT
2:
TIKLA GİT2
3:
TIKLAGİT^3
4:
TIKLAGİT4
5:
TIKLAGİT5
Tıkla Git
Okul:Yunus Emre Ortaokulu
Varsa twitter ve facebook profilleriniz: www.facebook.com/07AhmeTr
html bilgisi:Az
css bilgisi:Az
php programlama bilgisi:Az
diğer bilgileriniz: Photoshop,html dökme,photoscape,v.b
Daha önce Yetkili Olduğunuz Siteler : Kendi Sitelerim
Daha önce yaptığınız Tasarımlarınız/Programlarınız/siteleriniz :www.paylasimcii.tk
Şuanki rep puanınız: 10 Edit:18 Oldu
Geliştirdiğiniz elektronik devre ya da makine (veya tasarımı), patent v.b. var mı?:Var Ama Patente Çıkmadı Lamba Devresi Yapmıştım :) Birde Grup Olarak Teknoloji Tasarım Dersinde Kayıp Eşya Bulan Tablet Yaptık (Özdilek Adlı Markette Sergiye Girdi) Patentmi Bilmiyorum Oda Gayet Güzldi.
Kendinizi yenilikçi olarak niteliyor musunuz? nasıl?:Fazla Değil Yani Yapmayı Sevdiğim İcatlar Var Yapmak İstediğim Bilgisyar Yazılımları Var Ama Fazla Değil Ginede.
Kendinizi birkaç kelime ile anlatmak isterseniz:Antalya'da Yaşıyorum Photoshop Gibi Programlar Biliyorum Eklentiler Ekleyip Logo Rütbe Ve Benzeri Şeyler Yapabilirim Bunları Html Olarak Yazabilirim.Kahverengi Gözlü Siyah Saçlı Uzun Boylu Basketbol Seven Biriyim.
Çalışmalarım:
Çizgi Efekt Çalışmam:
Rütbelerim:
İNDİR
2.Rütbe:
TIKLA GÖR
İmza Çalışmalarım:
TIKLA GİT
2:
Daha Var Ama Onları Sildim.
LOGO ÇALIŞMALARIM:
1: