Teşekkür Etmek İstiyorsanız expertforum.10tl.net'e üye olmanız yeterli.

İlk olarak 380x125 boyutlarında bir çalışma alanı oluşturalım.

Gradient Tool'u seçin.

Foreground Color (üst renk) ayarlarını #01246d yapın.

Gradient Tool ayarlarını yukarıdaki resim gibi yapın ve Gradient Tool'u uygulayın.

Şimdi istediğiniz karakterin png'sini yerleştirin ben Crysis kullandım.

CTRL+J yaparak resmi, gösterimdeki gibi olacak şekilde çoğaltın.

Resimlerin yanlarındaki gözleri bir png kalana kadar kapatın (üzerlerine tıklarsanız kapanır)

Resimde gösterilen aracı (smudge tool) alın. Ayarlarını resimdeki gibi yapın.

Smudge tool'un ayarlarını yaptıktan sonra sağ sol hareketleriyle resmi bu hale getirmeye çalışın.

Üstündeki resmi görünür yapın ve aynı araçla aşağı yukarı hareketleriyle resmi bu hale getirin.

3. resmi istediğiniz gibi büyütüp sağa doğru alın. Katman tipini overlay yapın ve background'un bir üstüne getirin.

Bir sonraki resmin fill oranını resimde gösterildiği gibi 0 yapın.

Fill'ini 0 yaptığımız resmin Drop Shadow, Outer Glow ve İnner Glow ayarlarını resimlerdeki gibi yapın.

Bir sonraki resmi görünür yapın ve Outer glow ayarlarını
Blend Mode : Screen
Opacity : %75
Size : 51
Spread : 1 yapın

ve son resmi görünür yapın.

Son resmin ayarlarına girin ve İnner Glow'u aktif edip ayarlarını resmindeki gibi
Blend Mode : Screen
Opacity : %79
Size : 8
Spread : 0 yapın

Bir katman oluşturun ve Background'un bir üstüne getirin.

brush Tool'u seçin ve Size konunun sonunda verdiğim burush seinden uygun fırçayı bulup uygulamaya başlayın..

Uygulama Sonucu...

Çizgi racını seçim Düzgün bir Çizği çizin ve konunun sonunda size vereceğim katman stillerinden uygun olanı uygulayın.

Ben Çerçeveyi png olarak kullandım konu sonunda onuda paylaşacağım. Çerçeveyi ekleyin Nickinizi yazın ve İmza Hazır...
Sonuç...

Fırça için Tıkla
Kullanılan Stil
Çerçeve