https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 3 Oy - Ortalama: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wanteds Şikayet
Arkadaşlar imza efektleri bakmak için arama yaptım bir de ne göreyim Wanteds'ın spider-man imzası. İlk başlarda sevindim sonra resime girince baktım ki imza psd ile birlikte paylaşılmış. Buyrun resim

Upsidedown_Signature__PSD__s_v2_by_um0p3pisdn.png

deviantart

link : http://um0p3pisdn.deviantart.com/art/Upsidedown-Signature-PSD-s-v2-167169320

psd link :

http://www.mediafire.com/?qb4p1k8166d6m3x

Psd'yi indirin >> spidey'i açın >> ilk katmanı silin bakın neler olucak.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Kendini kandırmış demekki. Bizse asıl yapımcısının yaptığı tasarıma güzel demişiz.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(16-07-2012 Saat: 22:51)Cagla Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kendini kandırmış demekki. Bizse asıl yapımcısının yaptığı tasarıma güzel demişiz.

Aynı fikirdeyim ama böyle kişilerin forumda barındırlmaması gerek Birde yarışmaya katılcakmış.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bende OnuR genel şefimizin yarışmada ki çalışmasını görmüştüm ama şimdi bulamıyorum. Ve sahtekarlık ile 10 rep almıştı.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Evet onu bende görmüştüm.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(16-07-2012 Saat: 23:00)Nyan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bende OnuR genel şefimizin yarışmada ki çalışmasını görmüştüm ama şimdi bulamıyorum. Ve sahtekarlık ile 10 rep almıştı.

Onur şefimin yapacağını pek zannetmiyorum. Psd 'sini koyarmısınız / ss ? kanıt gösterin lütfen.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(16-07-2012 Saat: 23:16)Cagla Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(16-07-2012 Saat: 23:00)Nyan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bende OnuR genel şefimizin yarışmada ki çalışmasını görmüştüm ama şimdi bulamıyorum. Ve sahtekarlık ile 10 rep almıştı.

Onur şefimin yapacağını pek zannetmiyorum. Psd 'sini koyarmısınız / ss ? kanıt gösterin lütfen.

Bir yerde görmüştüm onu arıyorum şu an.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(16-07-2012 Saat: 23:17)Nyan Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(16-07-2012 Saat: 23:16)Cagla Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Onur şefimin yapacağını pek zannetmiyorum. Psd 'sini koyarmısınız / ss ? kanıt gösterin lütfen.

Bir yerde görmüştüm onu arıyorum şu an.

Kanka sende benim gibi bol bol kanıt göster. Sağlam olsun.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Diyecek Sözüm Yok Sizin Gibiler Olmasa Aklı Sıra Hepimizi Uyutacaklar..

Ø Umut Bazen En iyi Duygudur.. Ø

----------------------------------------------
İLETİŞİM : Özel Mesaj Atarak İletişime Geçebilirsiniz.

----------------------------------------------
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Cidden kendini kandırmış gerçi böyle durumlar çok oluyor.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(10-09-2012 Saat: 14:11)Albert Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yuh artık, vay be. Artık bitmiştir Wanteds benim için.

Yılların konusunu hortlatma üye hakkında kötü düşüncelere sebep oluyor.Bir hata yapmış pişmandır.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(10-09-2012 Saat: 14:13)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(10-09-2012 Saat: 14:11)Albert Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yuh artık, vay be. Artık bitmiştir Wanteds benim için.

Yılların konusunu hortlatma üye hakkında kötü düşüncelere sebep oluyor.Bir hata yapmış pişmandır.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Diyorum işte Şef olsa beni banlamk için herşeyi yapacak.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Konu hortlatılmış + tartışma çığrından çıkacağa benziyor + kilit.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping