14-06-2012 Saat: 13:13
(Son Düzenleme: 14-06-2012 Saat: 13:38, Düzenleyen: DemonsPower.)
Ad & Soyad : Ercan Akcan
Okul:Hamtiler Ticaret Meslek Lisesi
Varsa twitter ve facebook profilleriniz: Takılmam Yani Yok
html bilgisi:Az
css bilgisi:Az
php programlama bilgisi:Az
diğer bilgileriniz: Photoshop
Daha önce Yetkili Olduğunuz Siteler : hilecenneti.tk wolfteamportal.com
Daha önce yaptığınız Tasarımlarınız/Programlarınız/siteleriniz :10tl.net Sitesine Sahiptim.
Şuanki rep puanınız: 8
Geliştirdiğiniz elektronik devre ya da makine (veya tasarımı), patent v.b. var mı?:Yok
Kendinizi yenilikçi olarak niteliyor musunuz? nasıl?:Yenilikçi Olarak Görüyorum Kendimi Herkezden Farklı Şeyler Yapmaya Çalısıorum
Kendinizi birkaç kelime ile anlatmak isterseniz:Grafiker Konusuna Meraklıyım Tasarım Yapmayı Seviyorum En Çok İstediğim Şey Grafikerlik Yapmak Ve Arkadaslarımıza Yardımcı Olmak
----------------------------------------------------------------------------------
[/align]
-----------------------------------------------------------------------------------
Okul:Hamtiler Ticaret Meslek Lisesi
Varsa twitter ve facebook profilleriniz: Takılmam Yani Yok
html bilgisi:Az
css bilgisi:Az
php programlama bilgisi:Az
diğer bilgileriniz: Photoshop
Daha önce Yetkili Olduğunuz Siteler : hilecenneti.tk wolfteamportal.com
Daha önce yaptığınız Tasarımlarınız/Programlarınız/siteleriniz :10tl.net Sitesine Sahiptim.
Şuanki rep puanınız: 8
Geliştirdiğiniz elektronik devre ya da makine (veya tasarımı), patent v.b. var mı?:Yok
Kendinizi yenilikçi olarak niteliyor musunuz? nasıl?:Yenilikçi Olarak Görüyorum Kendimi Herkezden Farklı Şeyler Yapmaya Çalısıorum
Kendinizi birkaç kelime ile anlatmak isterseniz:Grafiker Konusuna Meraklıyım Tasarım Yapmayı Seviyorum En Çok İstediğim Şey Grafikerlik Yapmak Ve Arkadaslarımıza Yardımcı Olmak
----------------------------------------------------------------------------------
[/align]
-----------------------------------------------------------------------------------