https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Site Arapça Oldu!
Exclamation 
Arkadaşlar Siteye Yeni Çıkan Devon Temasını Yükledim Sonra Herşeyi Test Edeyim Dedim Sağ Panelde Çeviriden Arabici Seçtim Site Arapça Oldu Sonra Türkçeyi Seçiyorum Olmuyor Başka Dİlleride Seçiyorum Olmuyor
Genel Konfigürasyonu: Bölümündede Olmuyor Ne Yapmalıyım Aynı Temayı Silip Tekrar Yükledim Gene Olmadı

site:www.disneychannel.10tl.net
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sitene Baktım Arapça Değil
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
translate simgesine yani arapça yaptığınız yere tıklayın. üstte Undo olacak ona tıklayın

nameless o kişisel tercih olarak geçer sağ bloktaki.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-05-2012 Saat: 14:43)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: translate simgesine yani arapça yaptığınız yere tıklayın. üstte Undo olacak ona tıklayın

nameless o kişisel tercih olarak geçer sağ bloktaki.

Teşekkürler Bu Temanın Version'u Olucakmı Hazır Bulmuşken Sorayım (:
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Devon un olacağını pek sanmıyorum çünki metaryelleri değiştirme sonucu başka bir tema ortaya çıkacak. ama üzerinde çalışacağım.

Versiyonu olacaktır evet.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
buarada sitene girerken reklam devreye giriyo para kazanmanın yolları die :)

unutmadan istiyince logo resize edilebiliyomuş dimi :) hemen hazıra konmak istemeyin emek verin ki başarınız daim olsun :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-05-2012 Saat: 15:07)kemfaz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: buarada sitene girerken reklam devreye giriyo para kazanmanın yolları die :)

unutmadan istiyince logo resize edilebiliyomuş dimi :) hemen hazıra konmak istemeyin emek verin ki başarınız daim olsun :)

Aslında Resize Kullanmadım Çok Güzel Bir Logo Buldum Sen Yardım Etmiyorsun Ama Bana :D Kötü Durdu Logo Ya :D Özele Gel Güzel Bir Teklifimde Oluack Sana (:
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kardeş footere isminizi yazınca ne oluyor ?
Birde Dizaynedit yazmışsınız acaba sorabilirmiyim neresini değiştirdiniz ?
Ayrıca zaten o tema editlenmiş.

Ne kadar meraklsıınız footere isminizi yazmaya. Sanki yazınca bir şey olucak .s
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-05-2012 Saat: 15:44)Time Traveler Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kardeş footere isminizi yazınca ne oluyor ?
Birde Dizaynedit yazmışsınız acaba sorabilirmiyim neresini değiştirdiniz ?
Ayrıca zaten o tema editlenmiş.

Ne kadar meraklsıınız footere isminizi yazmaya. Sanki yazınca bir şey olucak .s

sizin isminiz duruyor şuanda ? ben sitede kendi ismim ve burdaki profil linkimin olmasını istedim çokmu acaba sizin temanızla site yönetiyorum bırakında biraz ayrıcalığımız olsun sizin isminiz duruyor orada bazı temalarda temayı yapanın bile ismi yazmıyor siz demişsiniz yazınca nolucakki biraz empati kurun teşekkürler (:
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tamam alın tasarım rayray93 yazısınıda silin umrumda değil silin footer kalmasın kendi adınızı yazın bitti artık tema yapmıyorum daah öncede oldu ama neden benim başıma geliyor.

Artık benden tema mı çok beklersiniz. sonrada kızdı oluyor kızdırma.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-05-2012 Saat: 15:54)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tamam alın tasarım rayray93 yazısınıda silin umrumda değil silin footer kalmasın kendi adınızı yazın bitti artık tema yapmıyorum daah öncede oldu ama neden benim başıma geliyor.

Artık benden tema mı çok beklersiniz. sonrada kızdı oluyor kızdırma.

alt tarafı bi footer sileriz kardeşim neden canını sıkıyorsun
siliyorum. paylaşmaktan aciz'oluyorsunuz ya (: neyse (: siliyorum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping