Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
moderatörlük için site arıyorum
merhabalar arkadaşlar ben biçoğunuz bilmiyosunuz ama zombi ve vampir hastası biriyim dolayısı ile vampir ve zombi siteleri olanlar varsa benle iletişime geçsinler yaz geliyo kendi sitem ve staj haricinde bolca zamanım olacak sitesini büyütmek isteyenlere yardım edicem..

unutmayın zombi ve vampir sitesi ...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Benim gibisin ama ben zombi sevmem :D vampir çok severim :) olmadı ikimiz site kurarız :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
çok sevinirim ama bi şartla zombi içinde biyer olucak :P ama bide şu var bi aya heves alıp bırakmıycaksın siteyi yada site coşunca çok canlı olunca beni siteden atıp üstüme ban koymazsan emeğime saygı duyarsan kabul ederim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-05-2012 Saat: 20:41)kemfaz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: çok sevinirim ama bi şartla zombi içinde biyer olucak :P ama bide şu var bi aya heves alıp bırakmıycaksın siteyi yada site coşunca çok canlı olunca beni siteden atıp üstüme ban koymazsan emeğime saygı duyarsan kabul ederim :)

bunu benden umma :D istersen siteyi sen aç :D teması felan benden :D yönetimi ikimiz yaparız :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
sevinirim özele geç :) moderatör olmak isteyenlere duyrulur başvuru için duyuruda bulunucaz bekleyin :P
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ST olurmu :D Zombiler araba kullanmazmı :D :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-05-2012 Saat: 21:03)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ST olurmu :D Zombiler araba kullanmazmı :D :D

zombilerin araba kullanabileceklerini pek zannetmiyorum ama yinede teşekkürler :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:raid -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping