Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Yardim Talebi] Ücretli Kurs Videolarını İndirmek
Merhaba iyi günler herkese ücretli bir eğitim satın aldım ve videoları daha sonra da izleyebilmek için indirmek istiyorum amacım bu videoalrı birisiyle paylaşmak yada internete koymak değil eğitimim bittikten sonra da izlemeye devam etmek istiyorum sadece konuyu baltalamak için lütfen gereksiz yorumlar yazmayınız öğrenmek istediğim bu videoalrı nasıl indirebilriim ve indridiğimi varsayıyorum chrome eklentileri ile vs. yada nasıl mümkünse eğitimi aldığım yer indirdiğimi öğrenebilir mi çünkü eğitim süresi hala devam ediyor yakında biteceği için indirmek istiyorum yani şimdiden indirip onların öğrenmesini ve eğitimimi iptal etmesini istemiyorum ksıacası ben bu videoları indirdiğim zaman bunu öğrenebilirler mi(chrome eklentileri ile yada ekstra programalr ile) ve nasıl indirebilirim
Videolar benim dışımda başka birisinin eline geçmeyecektir veya internete yüklenmeyecektir
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Video DownloadHelper adında bir Chrome eklentisi buldum ve videoları bu ekelenti ile indirebiliyorum indirme problemi çözüldü indirdiğim zaman eğitimi aldığım yer bunu öğrenip eğitimimi iptal edebilir mi
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
IDM ile indirebilirsiniz. Ve hayır, indirdiğinizi öğrenemez.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Platforma bağlı, hangi platformdan eğitim alıyorsunuz?
-ARCH
Lütfen "Rep Verbutonuna tıklayarak bizi değerlendirin.
Forum Organizatörü
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Chrome'dan developer tools ile inspect kısmından video isteğini yakalayabilirsiniz, şanslıysanız düz videoyu direkt entegre etmişlerdir, değilse biraz uğraşmanız gerekebilir. Yada yukarıdaki arkadaşın önerdiği toolu da kullanabilirsiniz, çoğu sitede iş görüyordu eskiden kullandığımda.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping