Yorum Sayısı: 3,719
Konu Sayısı: 595
Rep Puanı:
151
Teşekkürler: 6
3 mesaj içinde 40 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri:
TexLİeMeD
SanalPara (SP): 703 SP
Merhaba iyi günler herkese ücretli bir eğitim satın aldım ve videoları daha sonra da izleyebilmek için indirmek istiyorum amacım bu videoalrı birisiyle paylaşmak yada internete koymak değil eğitimim bittikten sonra da izlemeye devam etmek istiyorum sadece konuyu baltalamak için lütfen gereksiz yorumlar yazmayınız öğrenmek istediğim bu videoalrı nasıl indirebilriim ve indridiğimi varsayıyorum chrome eklentileri ile vs. yada nasıl mümkünse eğitimi aldığım yer indirdiğimi öğrenebilir mi çünkü eğitim süresi hala devam ediyor yakında biteceği için indirmek istiyorum yani şimdiden indirip onların öğrenmesini ve eğitimimi iptal etmesini istemiyorum ksıacası ben bu videoları indirdiğim zaman bunu öğrenebilirler mi(chrome eklentileri ile yada ekstra programalr ile) ve nasıl indirebilirim
Videolar benim dışımda başka birisinin eline geçmeyecektir veya internete yüklenmeyecektir
Yorum Sayısı: 3,719
Konu Sayısı: 595
Rep Puanı:
151
Teşekkürler: 6
3 mesaj içinde 40 teşekkür verildi.
TexLİeMeD
SanalPara (SP): 703 SP
Video DownloadHelper adında bir Chrome eklentisi buldum ve videoları bu ekelenti ile indirebiliyorum indirme problemi çözüldü indirdiğim zaman eğitimi aldığım yer bunu öğrenip eğitimimi iptal edebilir mi
Yorum Sayısı: 3,621
Konu Sayısı: 431
Rep Puanı:
80
Teşekkürler: 47
84 mesaj içinde 750 teşekkür verildi.
leojely
SanalPara (SP): 147 SP
IDM ile indirebilirsiniz. Ve hayır, indirdiğinizi öğrenemez.
Yorum Sayısı: 1,121
Konu Sayısı: 66
Rep Puanı:
41
Teşekkürler: 388
312 mesaj içinde 302 teşekkür verildi.
Arch
SanalPara (SP): 4,048 SP
Platforma bağlı, hangi platformdan eğitim alıyorsunuz?
-ARCH
Lütfen "Rep Ver" butonuna tıklayarak bizi değerlendirin.
✅Forum Organizatörü
Yorum Sayısı: 9,526
Konu Sayısı: 935
Rep Puanı:
439
Teşekkürler: 17
29 mesaj içinde 1063 teşekkür verildi.
Ripbyrustavi
SanalPara (SP): 943 SP
Chrome'dan developer tools ile inspect kısmından video isteğini yakalayabilirsiniz, şanslıysanız düz videoyu direkt entegre etmişlerdir, değilse biraz uğraşmanız gerekebilir. Yada yukarıdaki arkadaşın önerdiği toolu da kullanabilirsiniz, çoğu sitede iş görüyordu eskiden kullandığımda.