07-07-2023 Saat: 23:57
evime türknet gigafiber bağlatmak için başvurdum. iki kişi geldi kurulum için. gelen adamlar genç, ve tecrübesiz duruyorlardı. evim 5. katta, 3. kata çıkan kablo varmış(eski yapılmış bir apartmandayım tabii). iki katın zeminini delmek istediler kabloları geçirmek için. doğalgaz borusunun yanından matkapla zemini delmeye çalıştı. olmadı diğer yanından bi delik açmaya çalıştı. olmuyor dediler, müteahhitin hatası dediler. ben bundan hiçbir şey anlamadım açıkçası, dışarıdan da kablo çekemiyoruz prosedürde yasak dedi(6-7 ay önce bağlattıran bir arkadaşımın kablosu dışarıdan geliyor). kurulum olmadı diyip bi anda çekip gittiler bir açıklama yapmadan. gerçekten nasıl delemediklerine hiçbir anlam veremedim, üçüncü kata kadar delik açılabilmişse burada niye açılamıyor? müşteri hizmetlerinden de bir şey çıkmadı kurulumu iptal ettik, yeni bi ekip gelmesini istedim de çok ıvır zıvır döndü ben yine de ikna olmadım orayı delemeyeceklerine. aboneliği iptal ettik ev arkadaşıma kayıtlıydı, kendi üzerimden tekrar başvuracağım. bu konuda bir bilgisi olan benimle paylaşabilir mi ya da ne olduğuna dair bir fikri olan?