Arkadaşlar uzun bir aradan sonra konu açmaya devam ediyorum.Geçen günlerde internette gezerken garanti bankasının arkadaşını davet et kazan kampanyasına rastlamış bulunmaktayım.(isteyenler garanti resmi sitesinden kontrol edebilir)Garanti müşteri olmayan yakınlarınızı aşağıda vereceğim şekilde yapmanız halinde hem siz hemde yakınınız 100 tl kazanmış olacaktır.
İlk başta garanti bbva üyeliğimiz yok ise ;
Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” butonuna tıklayıp görüntülü görüşme ile hesap açıyoruz.
Hesap açtıktan sonra profil ve ayarlar kısmına girip promosyon kodu giriş kısmına tıklıyoruz.
543EA6AB kodu giriyoruz.Bu kod olmadan referans işlemi olmuyor bilginiz olsun.(1 nolu bölge)bu kodu girmeniz halinde sizde otomatik olarak 100 tl kazanıyorsunuz.
Peki siz nasıl paylaşıcaksınız?(2 nolu bölge)
Mobil bankacılığa giriş yapıp profil ve ayarlardan arkadaşını davet et adımlarını izleyerek ordan kod alıp paylaşabilirsiniz.
Unutmayınız ki 500 tl ile sınırlıdır.Yani en fazla 5 kişiyi üye yaparsanız kazanabilirsiniz.6.kişiden ekstra bir ödül almıyorsunuz.
Herhangi bir sorunuz olursa lütfen garanti bbva ile iletişime geçiniz bu kampanyayı sadece ben burada haberiniz olsun diye duyuruyorum herhangi bir sorumluluğum yoktur.
Benim kodu kullananlar buraya kullandım yazabilirse teşekkürlerimi iletiyorum.
Dip not: kazanılan ödüller ortalama 2 hafta içinde geliyor bilginize.
Saygılar.
İlk başta garanti bbva üyeliğimiz yok ise ;
Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” butonuna tıklayıp görüntülü görüşme ile hesap açıyoruz.
Hesap açtıktan sonra profil ve ayarlar kısmına girip promosyon kodu giriş kısmına tıklıyoruz.
543EA6AB kodu giriyoruz.Bu kod olmadan referans işlemi olmuyor bilginiz olsun.(1 nolu bölge)bu kodu girmeniz halinde sizde otomatik olarak 100 tl kazanıyorsunuz.
Peki siz nasıl paylaşıcaksınız?(2 nolu bölge)
Mobil bankacılığa giriş yapıp profil ve ayarlardan arkadaşını davet et adımlarını izleyerek ordan kod alıp paylaşabilirsiniz.
Unutmayınız ki 500 tl ile sınırlıdır.Yani en fazla 5 kişiyi üye yaparsanız kazanabilirsiniz.6.kişiden ekstra bir ödül almıyorsunuz.
Herhangi bir sorunuz olursa lütfen garanti bbva ile iletişime geçiniz bu kampanyayı sadece ben burada haberiniz olsun diye duyuruyorum herhangi bir sorumluluğum yoktur.
Benim kodu kullananlar buraya kullandım yazabilirse teşekkürlerimi iletiyorum.
Dip not: kazanılan ödüller ortalama 2 hafta içinde geliyor bilginize.
Saygılar.
-------------------------------------------------------------
Reis geri döndü..
11.05.2014
Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014
11.05.2014
Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014
Özelden Destek Vardır...