ForumAmca.com
   
Resim yükle
 
Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mybb url ile giriş yapma nasıl yapılır ?
#1
Merhaba https://ornek.10tl.net/login.php?=userid...rpw?admin/
Bu şekilde url adresi ile foruma giriş yapmayı nasıl sağlayabiliriz mümkün mü veya ekstra bir plugine ihtiyaç varmı, yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
Yazılım ve Site Tasarımları yapıyorum. Bunları yaparken hem öğreniyor hemde öğretiyorum :).
Bildiğim kodlama dilleri : C++ / Vb.net
Genel itibari ile oyun hilelerinde trainer yazmak için çaba gösteren taraftayım. Bilgimin yettiği kadarıyla oyunlarda hile yazıyor, yetmeyen kısımda çalışan hileleri edit(cr4ck)liyorum.

İmza denilen şey bu sanırım yoksa benmi yanlış anladım :D 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
#2
Amacınız ne? Yani ne için bu url lazım
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
- Saçma Konu Başlıklarına ve Özelden Destek Vermiyorum...!
Ücretli Her Türlü Script(MyBB,vB,smf,wordpress,phpBB,joomla,eschat,cms, vb.) Kurulumu ve Optimizasyon Yapılır.Ücretli Tema Tasarımı Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )

İki Tarafta Zifiri kaRanLık




Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
#3
(05-01-2020 Saat: 16:52)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Amacınız ne? Yani ne için bu url lazım

yapmış olduğum bir yazılımda api kullanarak giriş sağlamak yerine direk url ile giriş yaptırırsam hem hızlı olur hemde programın ağır işlemesini önler hemde güvenli olur + olarak api kullanırken birçok problem yaşıyorum bazı kullanıcılarda giriş sağlanmıyor.
yaptığım programı şuan açıklayamam bittiği zaman siz değerli forum sakinleri ilede paylaşacağım açıkcası 3 aydır tasarımı üzerinde uğraştım tek olarak üyelik sistemi kaldı bunuda 10tlnet te açtığım forumdan yaptırıcağım, yani forumuma üye olan insanlar kullanabilecek ve rütbelerine göre program onlara özel bölümleri aktif edecek.
Yazılım ve Site Tasarımları yapıyorum. Bunları yaparken hem öğreniyor hemde öğretiyorum :).
Bildiğim kodlama dilleri : C++ / Vb.net
Genel itibari ile oyun hilelerinde trainer yazmak için çaba gösteren taraftayım. Bilgimin yettiği kadarıyla oyunlarda hile yazıyor, yetmeyen kısımda çalışan hileleri edit(cr4ck)liyorum.

İmza denilen şey bu sanırım yoksa benmi yanlış anladım :D 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
#4
https://community.mybb.com/thread-171936.html

Burada yer alan konu işinize yarayabilir...
-NEXTWORLD
Lütfen "Rep Verbutonuna tıklayarak bizi değerlendirin.
Forum Organizatörü
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
#5
(05-01-2020 Saat: 18:54)NextWorld Nickli Kullanıcıdan Alıntı: https://community.mybb.com/thread-171936.html

Burada yer alan konu işinize yarayabilir...
yorum için teşekkürler fakat python değilde vbnet kullanıyorum :)
Yazılım ve Site Tasarımları yapıyorum. Bunları yaparken hem öğreniyor hemde öğretiyorum :).
Bildiğim kodlama dilleri : C++ / Vb.net
Genel itibari ile oyun hilelerinde trainer yazmak için çaba gösteren taraftayım. Bilgimin yettiği kadarıyla oyunlarda hile yazıyor, yetmeyen kısımda çalışan hileleri edit(cr4ck)liyorum.

İmza denilen şey bu sanırım yoksa benmi yanlış anladım :D 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
#6
(05-01-2020 Saat: 17:42)fr3d Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(05-01-2020 Saat: 16:52)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Amacınız ne? Yani ne için bu url lazım

yapmış olduğum bir yazılımda api kullanarak giriş sağlamak yerine direk url ile giriş yaptırırsam hem hızlı olur hemde programın ağır işlemesini önler hemde güvenli olur + olarak api kullanırken birçok problem yaşıyorum bazı kullanıcılarda giriş sağlanmıyor.
yaptığım programı şuan açıklayamam bittiği zaman siz değerli forum sakinleri ilede paylaşacağım açıkcası 3 aydır tasarımı üzerinde uğraştım tek olarak üyelik sistemi kaldı bunuda 10tlnet te açtığım forumdan yaptırıcağım, yani forumuma üye olan insanlar kullanabilecek ve rütbelerine göre program onlara özel bölümleri aktif edecek.
post yoluyla member.php göndersen jsonla gelen cevaba göre ayarlayabilirsiniz.
Yada member.php webview bağlanıp giriş yaptırarak yönlendirme sayfası gelince giriş yapmış sayıp ilgili sayfaya gidebilir.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
- Saçma Konu Başlıklarına ve Özelden Destek Vermiyorum...!
Ücretli Her Türlü Script(MyBB,vB,smf,wordpress,phpBB,joomla,eschat,cms, vb.) Kurulumu ve Optimizasyon Yapılır.Ücretli Tema Tasarımı Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )

İki Tarafta Zifiri kaRanLık




Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
#7
Buradaki son yorumda sanırım çözüm sunulmuş...

MS(TIKLA)

Kod:
WebBrowser1.Document.GetElementById("username").SetAttribute("value", TextBox1.Text)

            WebBrowser1.Document.GetElementById("password").SetAttribute("value", TextBox2.Text)





            WebBrowser1.Document.GetElementById("submit").Focus()

            SendKeys.Send("{ENTER}")

Site adresiniz bu şekilde ise olumlu sonuç alınıyormuş...

http://10tl.net/member.php?action=login


Ayrıca şurayı da inceleyebilirsiniz;
MH (TIKLA)
-NEXTWORLD
Lütfen "Rep Verbutonuna tıklayarak bizi değerlendirin.
Forum Organizatörü
Cevapla PGM
Teşekkür verenler: fr3d
#8
(05-01-2020 Saat: 19:59)fr3d Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(05-01-2020 Saat: 18:54)NextWorld Nickli Kullanıcıdan Alıntı: https://community.mybb.com/thread-171936.html

Burada yer alan konu işinize yarayabilir...
yorum için teşekkürler fakat python değilde vbnet kullanıyorum :)

VB.NET mybblogin.dll araştırarak bulabilirsiniz bende vardı ama kaybettim.
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
#9
(14-01-2020 Saat: 13:27)Muratbaykam Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(05-01-2020 Saat: 19:59)fr3d Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(05-01-2020 Saat: 18:54)NextWorld Nickli Kullanıcıdan Alıntı: https://community.mybb.com/thread-171936.html

Burada yer alan konu işinize yarayabilir...
yorum için teşekkürler fakat python değilde vbnet kullanıyorum :)

VB.NET mybblogin.dll araştırarak bulabilirsiniz bende vardı ama kaybettim.

benim sorunum giriş yapmakla ilgili değil ki onu dll kullanmadanda yaptırabiliyorum ben sadece url adresi ile foruma giriş yapmak mümkünmü diye sordum yani kodlama ile ilgili yardım istemedim :)
Yazılım ve Site Tasarımları yapıyorum. Bunları yaparken hem öğreniyor hemde öğretiyorum :).
Bildiğim kodlama dilleri : C++ / Vb.net
Genel itibari ile oyun hilelerinde trainer yazmak için çaba gösteren taraftayım. Bilgimin yettiği kadarıyla oyunlarda hile yazıyor, yetmeyen kısımda çalışan hileleri edit(cr4ck)liyorum.

İmza denilen şey bu sanırım yoksa benmi yanlış anladım :D 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:


Hızlı Menü:


Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi



Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:dest -