https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mechoutes Grafiker Başvurum | Yep Yeni Çalışmalar
Ad & Soyad : İsmailcan Diyaroglu
Okul: Ögretmen zekeriya güçer
Varsa twitter ve facebook profilleriniz: facebook.com/ismailcan.diyaroglu
html bilgisi: çok yüksek
css bilgisi: 0 dan mükkemmel tema menülü bir site yaptım (mechoutes.tr.gg)
php programlama bilgisi: pek iyi degil
diğer bilgileriniz: Mybb :) Grafik Photoshop
Daha önce Yetkili Olduğunuz Siteler : 8 yaşımdan beri forumlarla ugraşıyorum , ve hiç bir foruma bu kadar sarılmadım .
Daha önce yaptığınız Tasarımlarınız/Programlarınız/siteleriniz : mec tema | Visual studio ile bir kaç program yapmıştım | Mechoutes.tr.gg patron.10tl.net | orgtim.weebly.com
Şuanki rep puanınız: 16
Geliştirdiğiniz elektronik devre ya da makine (veya tasarımı), patent v.b. var mı?: sanırım yok .
Kendinizi yenilikçi olarak niteliyor musunuz? nasıl?: hep yeniliklerden hoşlanırım :)
Kendinizi birkaç kelime ile anlatmak isterseniz:
Fiziki :
Uzun Boylu 1.80
Balık yaglı
Zihinsel :
balık burcuyum ve haliyle
utangaç
aşırı duygusal
aşırı hayalperest .

:)

KENDİMİ GELİŞTİRCEGİME DAİR SÖZ VERİYORUM
c2rv9.png
c0vrc.png
c0v6v.png
c0ump.png
c0uff.png
c0u0s.png
c0ty7.png
c0tu7.png
c0tqk.png
c0qrz.png
63507867.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Benimde visual studio ile programlarım var ayrıca onun adı virtual değik visual :D programlarının linkini atar mısın:)
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-08-2012 Saat: 19:40)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Benimde visual studio ile programlarım var ayrıca onun adı virtual değik visual :D programlarının linkini atar mısın:)

Bulmaya çalışırım . tahminen bu işini görür : tıkla
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar ama üyelere daha çok yardımcı olmalısınız.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-08-2012 Saat: 19:44)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başarılar ama üyelere daha çok yardımcı olmalısınız.

yazdıgım mesajları okursan sevinirim :) mesajlarım : http://destek.10tl.net/search.php?action=finduser&uid=3506
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Grafikerler artıyor. bu istek isteyenler için iyi. logo koyarsan dahada başarılı olabilirsin ve seçilirsin. neyse başarılar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-08-2012 Saat: 19:45)mechoutes Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(17-08-2012 Saat: 19:44)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başarılar ama üyelere daha çok yardımcı olmalısınız.

yazdıgım mesajları okursan sevinirim :) mesajlarım : http://destek.10tl.net/search.php?action=finduser&uid=3506

Grafik isteklerini kastedmiştim.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-08-2012 Saat: 19:52)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(17-08-2012 Saat: 19:45)mechoutes Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Grafik isteklerini kastedmiştim.

Keşki biri istekte bulunsa en son isteklere bak :(

Brk dikkate aldım sagol .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben denizde olmadığım zaman saatlerce genel bakış panosunda durup birisi yeni bir konu açsada yeni bir şey istesede yapsam diye bekliyorum...

İsteklere çok sık bakmıyorsun...

Ve Tasarımlarını Koymalıydın konuya bizde ne kadar yetenekli olduğunu görebilseydik keşke..

Genel olarak iyisin ama grafiker olman için daha çok grafik programına yönelmelisin..Kendini geliştirmelisin..

Başarılar..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-08-2012 Saat: 20:01)Sivaa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben denizde olmadığım zaman saatlerce genel bakış panosunda durup birisi yeni bir konu açsada yeni bir şey istesede yapsam diye bekliyorum...

İsteklere çok sık bakmıyorsun...

Ve Tasarımlarını Koymalıydın konuya bizde ne kadar yetenekli olduğunu görebilseydik keşke..

Genel olarak iyisin ama grafiker olman için daha çok grafik programına yönelmelisin..Kendini geliştirmelisin..

Başarılar..

bende bekliyorum . Ve resimleri ekledim , sagolasın .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yeterli bulmuyorum forumda daha yenisin biraz daha zaman geçsin biraz daha geliş derim yinede başarılar dilerim ...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-08-2012 Saat: 20:06)kemfaz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yeterli bulmuyorum forumda daha yenisin biraz daha zaman geçsin biraz daha geliş derim yinede başarılar dilerim ...

Forumda yeniyim evet , kimse dogru düzgün bir şey istemiyorki benden bir şey iste yapmaya çalışayım ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-08-2012 Saat: 20:08)mechoutes Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(17-08-2012 Saat: 20:06)kemfaz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yeterli bulmuyorum forumda daha yenisin biraz daha zaman geçsin biraz daha geliş derim yinede başarılar dilerim ...

Forumda yeniyim evet , kimse dogru düzgün bir şey istemiyorki benden bir şey iste yapmaya çalışayım ?

İmzana özelden istek alınır yaz!
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-08-2012 Saat: 20:09)Sivaa Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(17-08-2012 Saat: 20:08)mechoutes Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

İmzana özelden istek alınır yaz!

yazıyorum .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
sana bi tavsiyem mutlaka uygula forumda yönlendiğin alanda bi konun olsun yeni şeyler yaptıkça oraya ekle

örneğin imzalarım die konu aç tüm imzalarını orda biriktir

veya rank setlerim de orda ranklarını biriktir

aynı şey logolar içinde geçerli

sonra linkleri imzana koy ama imzada abartı durmasın

sonra bak gelişince nasıl istekler geliyor ...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-08-2012 Saat: 20:13)kemfaz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: sana bi tavsiyem mutlaka uygula forumda yönlendiğin alanda bi konun olsun yeni şeyler yaptıkça oraya ekle

örneğin imzalarım die konu aç tüm imzalarını orda biriktir

veya rank setlerim de orda ranklarını biriktir

aynı şey logolar içinde geçerli

sonra linkleri imzana koy ama imzada abartı durmasın

sonra bak gelişince nasıl istekler geliyor ...

güzel tavsiye fakat eski konular diplere düşüyor ve kişinin yorumu benim için önemli oldugu için diger çalışmalarımı göremiyecekler .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-08-2012 Saat: 19:41)mechoutes Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(17-08-2012 Saat: 19:40)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Benimde visual studio ile programlarım var ayrıca onun adı virtual değik visual :D programlarının linkini atar mısın:)

Hayır ben senin yaptıgın programlardan bahsetmıstım örnek www.taarruz61.tr.gg buradan bakabilirsin benim programlarıma.Seninkileri görebilirmiyim.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-08-2012 Saat: 20:19)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(17-08-2012 Saat: 19:41)mechoutes Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Hayır ben senin yaptıgın programlardan bahsetmıstım örnek www.taarruz61.tr.gg buradan bakabilirsin benim programlarıma.Seninkileri görebilirmiyim.

Pc format yedi , Sonra başka program indirdim program yarımmış kaydetmiyordu .

Birtane arkaplanlı facebook koruma botu yapmıştım . Fake onun sayesinde hesapımı kurtardım .
Kendi hata raporlarımı yaptım .
Admin iletişim aracı yapmıştım .
Ama onlarada emek harcadım .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güncel ://
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-08-2012 Saat: 21:55)mechoutes Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güncel ://

Güncel yazmanıza gerek yok.Adminimiz girince zaten görür.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

TÜM KONULARIM

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Lütfen yorum yazmadan önce forum kurallarını okuyunuz.

[-]
Hızlı Cevap
Konu

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 14 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping