https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Genel Şef Başvurusu
Thumbs Up 
Ad & Soyad : Fatih Bahri AYDIN
Okul: H.Ç Anadolu Lisesi 4.Sınıf
Varsa twitter ve facebook profilleriniz: ...
html bilgisi: Yüksek
css bilgisi: Yüksek
php programlama bilgisi: Yüksek
diğer bilgileriniz: C#,C++,Visual Basic,Photoshop (tüm sürümler),Dreamveawer (tüm sürümler),Bazı grafik programları,3Ds Max,ActionScript 3.0,Game Maker,Game Editor,Filezilla,SmartFTP,MyBB,vBulletin,PhpBB,SMF,JS (javascript),Microsoft Office Programları (sıradan bilgiler değil),TeamViewer,Cheat Engine,Güvenlik & Antivirüs programları ... Sayamadığım çok var.
Daha önce Yetkili Olduğunuz Siteler : forum.futbolcup.net , Forum Tayfa , Anadolu forum , 15-20 tane 10tl.Net forumları , Pvp Tanıtım Forumu , Forum Elit ... [Daha fazlası da var.]
Daha önce yaptığınız Programlarınız/siteleriniz : TV izleme programı, Alanya'yı Canlı İzle programı , SpeedNet [Basit internet tarayıcısı] , Radyo kurdum. [İnternet üzerinde] , DFC [Basit PHP Script] , HızlıOku PHP Script , TR-TR Müzik Dinle ,Şaka programlarım var , MyBB Pluginlerim var. (Fazla yararlı olmasa da geliştiriyorum.) ...
Şuanki rep puanınız: 97
Geliştirdiğiniz elektronik devre ya da makine (veya tasarımı), patent v.b. var mı?: Makine yok.Ama program & script var yukarıda yazdıklarım...
Kendinizi yenilikçi olarak niteliyor musunuz? nasıl?: Evet.Foruma getirdiğim yenilikler var.
Kendinizi birkaç kelime ile anlatmak isterseniz: Ahlaklı,dürüst ve saygılı bir kişiliğim olduğunu düşünüyorum.Programlama ve program bilgilerim fazlasıyla var.Moderatörlük deneyimim mevcut.MyBB ve diğer forum scriptleri ile ilgili bilgilerim ve deneyimlerim var.İngilizce ve Almanca biliyorum.Açtığım konulardan yaptığım yararlı paylaşımları görebilirsiniz.PHP ve MyBB derslerinin dışında bir çok yararlı konum var.

Bölüm şefi başvuruma ekleme yaparak yazdım.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Hakettiğine inanıyorumm başarılar kardeşim :)
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Forumda Genel Şef olmasını istediğim - hakketdiğini düşündüğüm sayılı kişiler arasındasınız . Umarım olursun :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar. Başvuru forumunuz baya dolu hakediyorsunuz...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar, hakediyorsun :)
Tekrar Genel Şef...
ÜCRETLİ TASARIM İŞLERİNİZ YAPILIR !
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar dilerim..

İşallah genel şef olursunuz..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Hiç Yararlı Deilsin Keşke Olmasaydın 1'Yardımın Bile Dokunmuyor...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Hakediyorsun ve üyelere yardım ediyorsun.
Seo Danışmanlığı
10TR.NET ARAMA MOTORU

Seo hakkında ki her sorunuz için buradayım.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(09-08-2012 Saat: 05:36)THMam Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hiç Yararlı Deilsin Keşke Olmasaydın 1'Yardımın Bile Dokunmuyor...

Kimin ne kadar yararlı kimin de ne kadar zararlı olduğu gayet açık.Ayrıca gerçekler yüzüne vurulduğunda yorumu silerek kurtalabileceğini sanan ben değilim.Sizin beni yargılamaya sorgulamaya veya değerlendirmeye hakkınız yok.Lütfen konularıma cevap yazmayın.

(09-08-2012 Saat: 05:40)DeLToNMoRe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hakediyorsun ve üyelere yardım ediyorsun.

Teşekkürler.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Sen Benden Üstün Deilsin 1. Sadece Adaysin.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(09-08-2012 Saat: 06:00)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(09-08-2012 Saat: 05:36)THMam Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hiç Yararlı Deilsin Keşke Olmasaydın 1'Yardımın Bile Dokunmuyor...

Kimin ne kadar yararlı kimin de ne kadar zararlı olduğu gayet açık.Ayrıca gerçekler yüzüne vurulduğunda yorumu silerek kurtalabileceğini sanan ben değilim.Sizin beni yargılamaya sorgulamaya veya değerlendirmeye hakkınız yok.Lütfen konularıma cevap yazmayın.

(09-08-2012 Saat: 05:40)DeLToNMoRe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hakediyorsun ve üyelere yardım ediyorsun.

Teşekkürler.

Hocam biz kimin ne yapıp yapmadığını biliyoruz rahat olun siz ;) Arkadaş 1 aydır girmediği için neyi ne olduğunu unutmuş :)
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(09-08-2012 Saat: 10:14)THMam Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sen Benden Üstün Deilsin 1. Sadece Adaysin.

Üstünlük rütbede değildir.Bilgidedir.Ayrıca konuya yazmamanızı söylemiştim.Konularıma yazmazsanız sevinirim.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

TÜM KONULARIM

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Şefim hakediyorsunuz sonuna kadar. başarılarınızın devamını dilerim. siz gerçektende iyi birisiniz zaten :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(10-08-2012 Saat: 02:59)BrK Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Şefim hakediyorsunuz sonuna kadar. başarılarınızın devamını dilerim. siz gerçektende iyi birisiniz zaten :)

Teşekkür ederim.Görevime o kadar beğlıyım ki bugün doğum günüm olduğunu yardım etmek için üye olduğum bi forumdan öğrendim.Admine duyurulur. :D (Not:Espri yapıyorum yanlış anlaşılmasın.Ama gerçekten öyle oldu.)
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

TÜM KONULARIM

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(10-08-2012 Saat: 03:24)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(10-08-2012 Saat: 02:59)BrK Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Şefim hakediyorsunuz sonuna kadar. başarılarınızın devamını dilerim. siz gerçektende iyi birisiniz zaten :)

Teşekkür ederim.Görevime o kadar beğlıyım ki bugün doğum günüm olduğunu yardım etmek için üye olduğum bi forumdan öğrendim.Admine duyurulur. :D (Not:Espri yapıyorum yanlış anlaşılmasın.Ama gerçekten öyle oldu.)

Bugun doğum gününmü o zaman kutlu olsun .
Seo Danışmanlığı
10TR.NET ARAMA MOTORU

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(10-08-2012 Saat: 03:26)DeLToNMoRe Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Teşekkürler. :)
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

TÜM KONULARIM

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(10-08-2012 Saat: 03:30)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(10-08-2012 Saat: 03:26)DeLToNMoRe Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Teşekkürler. :)

Nice yaşlara images?q=tbn:ANd9GcRGUMsHoEKeaBRbq4F3sXl...l15Es7xp1x
Seo Danışmanlığı
10TR.NET ARAMA MOTORU

Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

WTSupport | Torrent - ZULA - The Forest Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping