https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
10tl Forumlarında Erişim Sorunu [Çözüm]
Thumbs Up 
Merhaba arkadaşlar. Benim ve bazı arkadaşların foruma erişimle ilgili yaşadığı bir problem var. En olmadık zamanda forumda herhangi bir sayfaya geçmek istediğimizde sayfa yüklenmiyor ve bir süre foruma giremiyorduk. admin ile bu konuyu görüştüm. Görüşme neticesinde sorunun My Shouthbox eklentisinden kaynaklandığı anlaşıldı. Eklenti sayfayı sürekli yenilediğinden banlanmanızı sağlıyor ve foruma erişemiyorsunuz.
Eğer hala bu sorunu yaşayan varsa eklentiyi kapatmaları yeterli olacaktır. Ben de aynı sorunu yaşıyordum ve bu şekilde çözdüm. İyi Forumlar...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
aynen bendede oluyor sayfa yüklenemedi görüntülenemedi filan
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bilgi için teşekkürler.

+Sabit
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bana değil admin'e teşekkür edin. Onun sayesinde çözüldü. Konuyu açmamı da o istedi. :) Ben sadece aracıyım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler
Tema Yükleme Hakkında Tema Yükleyemeyenler Baksınlar 

- Mybb Manşet Eklentisi %80 Tamamlandı...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Siteme Giremiyorum Nasıl Kaldırıcam :S
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-08-2012 Saat: 18:01)RainBow Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Siteme Giremiyorum Nasıl Kaldırıcam :S

Sabit IP adresi almadıysanız modeminizi kapatıp yeniden açın.IP adresiniz değiştiğinden dolayı banı kalkacaktır.Ardından ;

Admin KP ► Yapılandırma ► Pluginler ► Myshoutbox ► Kapat/Kaldır seçeneğine tıklayın.

veya ;

Admin KP ► Yapılandırma ► Myshoutbox Ayarları ► Yenileme Süresi bölümündeki değeri artırın.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşşekür Ederim Gerekli Oldu. Banada.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform