https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Genel Şef Başvurusu
Kusura bakmayın ama zor.97 repin var.Ama hepsi "dünyaa" ve "toprak" adlı üyelerden almışsız.IP adreslerinize baktım.Maalesef eşleşti.Yani kendinize rep vermişsiniz.Adminimize bildirdim.

Edit Young: Adige admin adayımız bana sormuştu ipleriniz aynı demişti. Yine açıklayayım burada. Onlar benim arkadaşlarım ve ablamın bilgisayarından girip bana rep vermişler. Onlara kızdım zaten ve uzun süredir küsüs. Bende bot alarm olduğu için yazamıyorum.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Young : Adige admin adayımız bana sormuştu ipleriniz aynı demişti. Yine açıklayayım burada. Onlar benim arkadaşlarım ve ablamın bilgisayarından girip bana rep vermişler. Onlara kızdım zaten ve uzun süredir küsüs. Bende bot alarm olduğu için yazamıyorum.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Silseydiniz o zaman ??
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Young : Silerim o zaman sorun yok :P
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
87 olmuş :) Tamam sorun yok.

Young: Yine yüksek pek bir fark yok aralarında.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

TÜM KONULARIM

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Young: Yine yüksek pek bir fark yok aralarında.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
L34DRi bir şey fark etmedi bak :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(07-07-2012 Saat: 03:51)Young Nickli Kullanıcıdan Alıntı: L34DRi bir şey fark etmedi bak :)

Olsun sonuçta haksızlık oluyordu.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

TÜM KONULARIM

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(07-07-2012 Saat: 12:45)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(07-07-2012 Saat: 03:51)Young Nickli Kullanıcıdan Alıntı: L34DRi bir şey fark etmedi bak :)

Sonuçta forumda huzur sağlandı ya o yeter bize değil mi? :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(07-07-2012 Saat: 12:45)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

toprak'ın verdiği 2-3 repi hakkımla almıştım ama neyse.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Güncel +
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Güncel.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Güncel +
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Seni Genel Şef Olarak Görmek... Çok Güzel olur gerçekten :)
Başarılar :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(14-07-2012 Saat: 00:47)Wanteds Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Seni Genel Şef Olarak Görmek... Çok Güzel olur gerçekten :)
Başarılar :)

Teşekkürler :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Güncel +
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Güncel.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
güncel yazıp durmayın lütfen. Zaten ilk sırada konunuz. Admin bakar güncel yazmak çok gereksiz.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(14-07-2012 Saat: 16:54)Cagla Nickli Kullanıcıdan Alıntı: güncel yazıp durmayın lütfen. Zaten ilk sırada konunuz. Admin bakar güncel yazmak çok gereksiz.

Bakan yok :P
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(14-07-2012 Saat: 17:09)Young Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(14-07-2012 Saat: 16:54)Cagla Nickli Kullanıcıdan Alıntı: güncel yazıp durmayın lütfen. Zaten ilk sırada konunuz. Admin bakar güncel yazmak çok gereksiz.

Bakan yok :P

Adminimizin bakması yetmez mi ?
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

TÜM KONULARIM

Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 36 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping