Konuyu Oyla:
  • Toplam: 5 Oy - Ortalama: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
edit//
edit//
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Haklısın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-07-2012 Saat: 12:32)Young Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Haklısın.

Ağlayacam ya. Benim çalışmalarım çoğu kişi tarafından beğenilirken adamın bir ane düzgün çalışması yok.. :'(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Olsun %99 sun sende çok yakında olursun ben daha aday olamadım :(
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Adminimiz yakında sizi de yapacaktır.Buna inanıyorum.Diğer arkadaşı yapmasının sebebi rütbe,logo,avatar vs. isteklerinde üyelere daha çok yardımcı olması ve azimli olmasıdır diye düşünüyorum.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-07-2012 Saat: 13:04)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Adminimiz yakında sizi de yapacaktır.Buna inanıyorum.Diğer arkadaşı yapmasının sebebi rütbe,logo,avatar vs. isteklerinde üyelere daha çok yardımcı olması ve azimli olmasıdır diye düşünüyorum.

Ben neden her üyeye yapmadığımı söyleyeyim.

1. Ben her defasında aynı rankı yapmamak zorunluluğundayım.

2. Başka forumlarla da ilgilenmek zorundayım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Rockcu222 nin rankları çok iyi denemez ama yinede her isteyene elinden geldiği kadar yaptı.
Hz. Ali (r.a)

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-07-2012 Saat: 13:12)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Rockcu222 nin rankları çok iyi denemez ama yinede her isteyene elinden geldiği kadar yaptı.

Bende çok çalıştım. Buralara gelmek için. Her defasında kötü değilde iyiye gidiyorsun denilenerek geldim buralara ama sadece adaylığa ama adam 5 rank setidir aynı yerde sayıyor. Bence kimin hakettiği ve grafikerliğin kimde olması gerektiği bir kez daha düşünülmeli.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-07-2012 Saat: 13:21)ProTuner Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(04-07-2012 Saat: 13:12)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Rockcu222 nin rankları çok iyi denemez ama yinede her isteyene elinden geldiği kadar yaptı.

Bende çok çalıştım. Buralara gelmek için. Her defasında kötü değilde iyiye gidiyorsun denilenerek geldim buralara ama sadece adaylığa ama adam 5 rank setidir aynı yerde sayıyor. Bence kimin hakettiği ve grafikerliğin kimde olması gerektiği bir kez daha düşünülmeli.

Bence Rocku222 haketmiyor. Daha çok üyelere yardım ettiğinden alındır bana kalırsa.

Ama senide göz ardı edemyiz sen gerçekten çok hakediyorsun diye düşünüyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Biliyorum gerçekten hızlı ve baya güzel bi gelişme dönemi geçirdin.Hakketiğin fikrine bende katılıyorum ama zaten %99 olmussun en kısa zamanda olursun :)
Hz. Ali (r.a)

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-07-2012 Saat: 13:26)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Biliyorum gerçekten hızlı ve baya güzel bi gelişme dönemi geçirdin.Hakketiğin fikrine bende katılıyorum ama zaten %99 olmussun en kısa zamanda olursun :)

İnşallah ya...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben %100'ü doldurmadan olmuştum.
(%52)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yakında sende olursun.
Tekrar Genel Şef...
ÜCRETLİ TASARIM İŞLERİNİZ YAPILIR !
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Arkadaşlarneyi tartıştığınıza bir bakar mısınız ? Bunlar adminin kararıdır.

Alıntı:Ben neden her üyeye yapmadığımı söyleyeyim.

1- Burada istekte bulunanlar belki fark etmemişsindir ama mükemmeli istemiyorlar. Yapabildiğin kadarını istiyorlar.

2. Orası sana kalmış bu siteyi ilgilendirmez.

Belki biraz sert olmuştur ama..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-07-2012 Saat: 13:06)ProTuner Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(04-07-2012 Saat: 13:04)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Adminimiz yakında sizi de yapacaktır.Buna inanıyorum.Diğer arkadaşı yapmasının sebebi rütbe,logo,avatar vs. isteklerinde üyelere daha çok yardımcı olması ve azimli olmasıdır diye düşünüyorum.

Ben neden her üyeye yapmadığımı söyleyeyim.

Grafiker olmak istiyorsanız biraz fedakarlık yapıp bu foruma daha fazla vakit ayırabilirsiniz.Yani daha fazla online olup üyelere daha fazla yardımcı olabilirsiniz.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-07-2012 Saat: 13:46)Cagla Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlarneyi tartıştığınıza bir bakar mısınız ? Bunlar adminin kararıdır.

1- Burada istekte bulunanlar belki fark etmemişsindir ama mükemmeli istemiyorlar. Yapabildiğin kadarını istiyorlar.

Hayır ne serti... İlk olarak mükemmeli istemediklerini şimdi anladım. 2-3 rank kalıbı üzerinden çoğu isteğe bakacam....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-07-2012 Saat: 13:46)Cagla Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlarneyi tartıştığınıza bir bakar mısınız ? Bunlar adminin kararıdır.

Tabi ki adminin kararı ancak ben arkadaşa öneriler veriyorum.Yani bunları yaparsan daha çabuk grafiker olursunuz diye.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

TÜM KONULARIM

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

eXpertBoss -

Vidinli.net Shopping Platform