Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MyBB için Modern Tema — Yakında
MyBB İçin Modern, Hızlı ve Özelleştirilebilir Tema — Satışta!
Merhaba arkadaşlar,
Uzun süredir üzerinde çalıştığım, MyBB forumlarınız için özel olarak tasarlanmış temamı sizlere sunuyorum. (Gereksiz her şey kaldırıldı!)(
Temanın Özellikleri:

[*]Güncel MyBB sürümleriyle tam uyumlu
[*]Modern, temiz ve profesyonel tasarım
[*]Kolay özelleştirilebilir renk ve font 
[*]Material Icons desteği ile zengin görsel deneyim
[*]Hız optimizasyonu yapıldı, sayfa yüklenme süresi minimum
[*]SEO dostu yapı ve temiz kodlama
[*]Detaylı dokümantasyon ve kurulum desteği
Neden Bu Temayı Seçmelisiniz?
  • Forumunuza modern ve profesyonel bir görünüm kazandırır
  • Kullanıcı dostu arayüz ile ziyaretçi ve üyeleriniz memnun olur
  • Güncellemeler ve teknik destekle her zaman yanınızda olurum
  • Uygun fiyat (600 TL) ve kolay ödeme seçenekleri
  • (Gereksiz her şey kaldırıldı!)

Her türlü soru ve özel istekleriniz için buradan veya site üzerinden mesaj atabilirsiniz.

dx6jjdb.png
kin2vo3.png

Önemli Not:
Tema hala geliştirme aşamasındadır.
MyBB’nin güvenlik sistemleri nedeniyle bazı gereksiz butonlar ve kategori kaldırma işlemleri tema görünümünü bozar
Bu sorunun üstesinden gelmek için yeni kodlama yöntemleri üzerinde çalışıyorum
Amaç gereksiz her şeyi kaldırıp, sabit tamamen temiz ve şık bir görünüm sunmaktır.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(30-06-2025 Saat: 03:17)Syonymous Nickli Kullanıcıdan Alıntı: MyBB İçin Modern, Hızlı ve Özelleştirilebilir Tema — Satışta!
Merhaba arkadaşlar,
Uzun süredir üzerinde çalıştığım, MyBB forumlarınız için özel olarak tasarlanmış temamı sizlere sunuyorum. (Gereksiz her şey kaldırıldı!)(
Temanın Özellikleri:

[*]Güncel MyBB sürümleriyle tam uyumlu
[*]Modern, temiz ve profesyonel tasarım
[*]Kolay özelleştirilebilir renk ve font 
[*]Material Icons desteği ile zengin görsel deneyim
[*]Hız optimizasyonu yapıldı, sayfa yüklenme süresi minimum
[*]SEO dostu yapı ve temiz kodlama
[*]Detaylı dokümantasyon ve kurulum desteği
Neden Bu Temayı Seçmelisiniz?
  • Forumunuza modern ve profesyonel bir görünüm kazandırır
  • Kullanıcı dostu arayüz ile ziyaretçi ve üyeleriniz memnun olur
  • Güncellemeler ve teknik destekle her zaman yanınızda olurum
  • Uygun fiyat (600 TL) ve kolay ödeme seçenekleri
  • (Gereksiz her şey kaldırıldı!)

Her türlü soru ve özel istekleriniz için buradan veya site üzerinden mesaj atabilirsiniz.

dx6jjdb.png
kin2vo3.png

Önemli Not:
MyBB’nin güvenlik sistemleri nedeniyle bazı gereksiz butonlar ve kategori kaldırma işlemleri tema görünümünü bozar
Amaç gereksiz her şeyi kaldırıp, sabit tamamen temiz ve şık bir görünüm sunmaktır.
Alt kısımda gördüğünüz gibi hala başka bir modifikasyon üzerinde çalışıyoruz ve hala zorlanıyoruz ancak gereksiz olan herseyi kaldırıp uyarlama yapacagım çalışmaları devam ediyor. (zor)
[*]2rk3f2e.png
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Önemli Not:
Alt kısımda gördüğünüz gibi hala başka bir modifikasyon üzerinde çalışıyoruz ve hala zorlanıyoruz ancak gereksiz olan herseyi kaldırıp uyarlama yapacagım çalışmaları devam ediyor. (zor)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@xKenan burada senden bahsettim
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
işte ben buna tema derim dostum
Ara
PGM
Teşekkür verenler: Syonymous
Alıntı:MyBB’nin güvenlik sistemleri nedeniyle bazı gereksiz butonlar ve kategori kaldırma işlemleri tema görünümünü bozar
bunu biraz daha açar mısın?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(30-06-2025 Saat: 20:23)Ciri Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Alıntı:MyBB’nin güvenlik sistemleri nedeniyle bazı gereksiz butonlar ve kategori kaldırma işlemleri tema görünümünü bozar
MyBB'nin güvenlik yapısı bazı öğeleri (örneğin: konu silme, kategori silme, toplu işlem checkbox’ları, arama butonu gibi) doğrudan kaldırmamı veya farklı bir yere taşımamı zorlaştırıyor. Bu butonlar sistemin çekirdeğine entegre olduğu için, kaldırıldığında ya da gizlendiğinde bazı güvenlik hataları ya da işlevsel sorunlar ortaya çıkabiliyor.

Benim hedefim, bu öğeleri tamamen kaldırmak yerine, modern bir yaklaşımla açılabilir (dropdown veya toggle şeklinde), sade bir hale getirmek. Yani gereksiz butonlar varsayılan görünümde yer almayacak; sadece ihtiyaç halinde açılan bir menüde görünecek. Bu sayede hem arayüz sadeleşecek, hem de gerekli işlevler gerektiğinde kullanılabilecek.

Ancak bu işlemi yaparken MyBB’nin güvenlik sistemleri (örneğin: postbit işlemleri, form token'ları, checkbox id’leri gibi) müdahale ettiğim alanlarda hata verebiliyor. Şu an bu kısımları düzenli bir şekilde aşmaya çalışıyorum. Amacım, kullanıcı dostu, modern, temiz bir tema oluşturmak — sabit ve sade olacak, gereksiz hiçbir şey görünmeyecek.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(30-06-2025 Saat: 20:14)SaRı Nickli Kullanıcıdan Alıntı: işte ben buna tema derim dostum
Teşekkürler 🫵
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(01-07-2025 Saat: 19:02)Syonymous Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(30-06-2025 Saat: 20:23)Ciri Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
MyBB'nin güvenlik yapısı bazı öğeleri (örneğin: konu silme, kategori silme, toplu işlem checkbox’ları, arama butonu gibi) doğrudan kaldırmamı veya farklı bir yere taşımamı zorlaştırıyor. Bu butonlar sistemin çekirdeğine entegre olduğu için, kaldırıldığında ya da gizlendiğinde bazı güvenlik hataları ya da işlevsel sorunlar ortaya çıkabiliyor.

Benim hedefim, bu öğeleri tamamen kaldırmak yerine, modern bir yaklaşımla açılabilir (dropdown veya toggle şeklinde), sade bir hale getirmek. Yani gereksiz butonlar varsayılan görünümde yer almayacak; sadece ihtiyaç halinde açılan bir menüde görünecek. Bu sayede hem arayüz sadeleşecek, hem de gerekli işlevler gerektiğinde kullanılabilecek.

Ancak bu işlemi yaparken MyBB’nin güvenlik sistemleri (örneğin: postbit işlemleri, form token'ları, checkbox id’leri gibi) müdahale ettiğim alanlarda hata verebiliyor. Şu an bu kısımları düzenli bir şekilde aşmaya çalışıyorum. Amacım, kullanıcı dostu, modern, temiz bir tema oluşturmak — sabit ve sade olacak, gereksiz hiçbir şey görünmeyecek.

örnek olarak paylaştım kankad09mfrt.png
https://i.hizliresim.com/d09mfrt.png
kddd4kv.png
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
işte ben buna buton derim dostum
Ara
PGM
Teşekkür verenler: Syonymous
(02-07-2025 Saat: 22:50)SaRı Nickli Kullanıcıdan Alıntı: işte ben buna buton derim dostum

kanka az kaldı  bitti sayılıraz kaldı ana sayfa görüntüsü :)
5x8zlah.png
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Tasarımın güzel olmuş ancak (yine kızacaksın tabi ama) görüşlerimi paylaşacağım;

g7pa8or.png

Renkler çok göz yoruyor. Özellikle yeşil renk çok açık ve uyumsuz. Aşırı göz yoruyor.

"GİRİŞ YAP" butonu, sayfayı genişlettiğimiz de container dan dışa doğru kaçıyor.

rzwc2xn.png

Giriş paneli, konu görüntüleme sayfasındayken "thread-header" ve "custom-header" kısımlarında arkada kalıyor ve çirkin görüntüye sebep oluyor. Ayrıca MD5 ile yazılan text değeri tasarımdan uzak ve basit duruyor.

n1oxpby.png

Uyarı mesaj title'ları mavi ve tamamen renk uyumsuzluğu yaratıyor.

9n3kubx.png

Alt forumlar gözükmüyor (veya bilerek yazılmış bilmiyorum.)

Sağ tarafta kategorilerde bulunan "kara kaşlı mavi gözlü" resim biraz ürkütücü duruyor.
1
Ara
PGM
Teşekkür verenler: xKenan
(03-07-2025 Saat: 01:49)stabil Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tasarımın güzel olmuş ancak (yine kızacaksın tabi ama) görüşlerimi paylaşacağım;

g7pa8or.png

Renkler çok göz yoruyor. Özellikle yeşil renk çok açık ve uyumsuz. Aşırı göz yoruyor.

"GİRİŞ YAP" butonu, sayfayı genişlettiğimiz de container dan dışa doğru kaçıyor.

rzwc2xn.png

Giriş paneli, konu görüntüleme sayfasındayken "thread-header" ve "custom-header" kısımlarında arkada kalıyor ve çirkin görüntüye sebep oluyor. Ayrıca MD5 ile yazılan text değeri tasarımdan uzak ve basit duruyor.

n1oxpby.png

9n3kubx.png

Sağ tarafta kategorilerde bulunan "kara kaşlı mavi gözlü" resim biraz ürkütücü duruyor.

SEN BAŞA BELAMISIN OLUM  Bİ SAL KONUYU ORAYI  @admin
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(03-07-2025 Saat: 01:53)Syonymous Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(03-07-2025 Saat: 01:49)stabil Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tasarımın güzel olmuş ancak (yine kızacaksın tabi ama) görüşlerimi paylaşacağım;

g7pa8or.png

rzwc2xn.png

n1oxpby.png

9n3kubx.png

SEN BAŞA BELAMISIN OLUM  Bİ SAL KONUYU ORAYI  @admin

ayrıca giriş paneli kaymıyor forumla sabit gidiyor kör gözlerini  seyredeyim senin ben
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(03-07-2025 Saat: 01:53)Syonymous Nickli Kullanıcıdan Alıntı: SEN BAŞA BELAMISIN OLUM  Bİ SAL KONUYU ORAYI  @admin

(03-07-2025 Saat: 01:57)Syonymous Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ayrıca giriş paneli kaymıyor forumla sabit gidiyor kör gözlerini  seyredeyim senin ben

Hakikatten çocuk beyinliymişsin :) Ayrıca körü göz olan sensin ben "Giriş paneli" kayıyor demedim Giriş Yap butonu kayıyor dedim. Dalga mı geçiyorsun bizimle troll müsün şaka mısın yapay zeka mısın onu da anlamadım.. :D Allah sana acil şifalar versin..
Ara
PGM
Diğer gönderiye
Alıntı:Tema daha daha örnek tasarımlarla bakım yapım aşamasında mybb en güzel teması başkası gelse yapamaz.
demişsin de, örnek tasarım için geri bildirim isteyip şu yorumun ile her şeyi göz ardı etmişsin adeta. Sanki "işine bak, olumlu yorum yap geç" dermişçesine bir yorum olmuş. Gelecek güncellemeleri merakla bekliyorum.
1
Ara
PGM
(05-07-2025 Saat: 01:56)Ciri Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Diğer gönderiye
Alıntı:Tema daha  daha örnek tasarımlarla bakım yapım aşamasında mybb en güzel teması başkası gelse yapamaz.
demişsin de, örnek tasarım için geri bildirim isteyip şu yorumun ile her şeyi göz ardı etmişsin adeta. Sanki "işine bak, olumlu yorum yap geç" dermişçesine bir yorum olmuş. Gelecek güncellemeleri merakla bekliyorum.

tema almayacaksan yazma
Ara
PGM
Teşekkür verenler: cem.karaman54
(05-07-2025 Saat: 01:56)Ciri Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Diğer gönderiye
Alıntı:Tema daha  daha örnek tasarımlarla bakım yapım aşamasında mybb en güzel teması başkası gelse yapamaz.

Bu çocuk hakikatten özürlü :D paint ile eğri çizgi çizse "offf ne güzel diğerleri halt etmiş" dememizi bekliyor herhalde? Neyse ben saldım zaten hakaret eden değil edilen banlanıyor daha yazmam bu şahsa
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

WTSupport | Torrent - ZULA - The Forest Platformu -

Vidinli.net Shopping Platform