Yorum Sayısı: 5,129
Konu Sayısı: 614
Rep Puanı:
128
Teşekkürler: 119
141 mesaj içinde 985 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri:
Escobar
SanalPara (SP): 1,943 SP
Foruma kayıt olalı tam 9 yıl olmuş, dile kolay :) Uzun uzun bana emeği dokunan herkese teşekkür etmek ve içimden geçenleri yazmak isterdim fakat maalesef 9. yıla pek mutlu olmadığım bir modda girmek nasip oldu. Bugün sevdiğim işi yapıyorsam, yurtdışından birlikte çalıştığım şirketler var ise, kendi gelirimi elde edebiliyorsam; bunda en büyük ve ilk pay şüphesiz 10tl.net'e aittir. Son yıllarda forum sitelerinin kaderi gereği pek aktif olamasa da, siteyi bugünlere kadar getirdiği için başta admin bey olmak üzere forumda tanışmış olduğum tüm arkadaşlarıma ve üzerimde emeği olan tüm hocalarıma çokça teşekkür ediyorum.
10. yıla mutlu bir şekilde girebilmek dileğiyle :)
1
Yorum Sayısı: 1,123
Konu Sayısı: 66
Rep Puanı:
41
Teşekkürler: 388
312 mesaj içinde 302 teşekkür verildi.
Arch
SanalPara (SP): 4,050 SP
Selamlar, ne işle meşgulsünüz?
-ARCH
Lütfen "Rep Ver" butonuna tıklayarak bizi değerlendirin.
✅Forum Organizatörü
Yorum Sayısı: 2,658
Konu Sayısı: 302
Rep Puanı:
37
Teşekkürler: 6
5 mesaj içinde 75 teşekkür verildi.
QuitterTR
SanalPara (SP): 46 SP
12-20-2014 'de kayıt olmuşum :) 8 sene olmuş
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye
Yorum Sayısı: 2,658
Konu Sayısı: 302
Rep Puanı:
37
Teşekkürler: 6
5 mesaj içinde 75 teşekkür verildi.
QuitterTR
SanalPara (SP): 46 SP
Arada uğruyorum bakıyorum neler olmuş diye burada. Seni hatırlıyorum ama forumu hatırlamıyorum :)
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye
Yorum Sayısı: 5,262
Konu Sayısı: 400
Rep Puanı:
131
Teşekkürler: 98
175 mesaj içinde 904 teşekkür verildi.
mehmetext
SanalPara (SP): 6,693 SP
Yani buraya neler neler yazılır gerçekten. 10tl.net hepimize çok büyük katkılar sağladı, gelişmemiz için imkanlar verdi açıkçası. Ben de 2014'te kayıt olmuştum. Tabi o zamanlar ücretsiz forum açmak falan çok gözde bir olaydı be :') O zamanlar 8. sınıftaydım. Tabii çevremdekiler sürekli bilgisayar ile uğraştığım için bana hep boş işlerle uğraşıyorsun derlerdi. Şu an ise "bana da yazılım öğret" diye diye beni yoruyorlar. O zamanlar bana önem verilseydi belki çok daha iyi yerlerde olacaktım. 10tl.net sayesinde HTML, CSS öğrendim. Direkt bu siteden öğrendim diyemem ama bana yol gösterenler oldu, neyin nasıl olacağını söyleyenler oldu. Onlara çok teşekkür ederim. Şimdi ise 2 önlisans mezunuyum, nasip olursa yazılım mühendisliğine geçiş yapacağım. Ve unutmadan... https://destek.10tl.net/showthread.php?tid=99345. Konuyu 3 yıl önce açmışım, o yüzden bayağı karmaşık bir şekilde yazmışım, siz ona odaklanmayın :) Forumdan edindiğim birkaç arkadaşım var. Onlarla sohbet & muhabbet etmek güzel oluyor. Beni tanıyan ve iletişimde olmak isteyen varsa hem imzamdaki sayfamdan hem de https://mehmetext.github.io/ buradaki linklerden ulaşabilir. İyi ki varsın 10tl.net, yazılıma adım attığım yer.
React.js • Next.js • Tailwind CSS
"Son Tema Ekibi Lideri"
1
1
Yorum Sayısı: 2,291
Konu Sayısı: 221
Rep Puanı:
36
Teşekkürler: 70
33 mesaj içinde 660 teşekkür verildi.
La Fontaine
SanalPara (SP): 780 SP
O güzel anıları biriktirdiğim yer.. Burayı bulmam da emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım..
Yorum Sayısı: 722
Konu Sayısı: 96
Rep Puanı:
10
Teşekkürler: 0
1 mesaj içinde 53 teşekkür verildi.
ScaeqX
SanalPara (SP): 682 SP
Vay be zaman ne çabuk geçmiş
Yorum Sayısı: 75
Konu Sayısı: 7
Rep Puanı:
0
Teşekkürler: 0
2 mesaj içinde 6 teşekkür verildi.
ByAkilli
SanalPara (SP): 60 SP
Zaman hızlı. Nice güzel anılarınız olması dileğiyle.
1