20-06-2019 Saat: 22:36
Arkadaşlar,
yeni bir webmaster sitesi açsak kimler bizimle olur?
Yeni Bir Webmaster Sitesi
|
20-06-2019 Saat: 22:36
Arkadaşlar,
20-06-2019 Saat: 23:07
Hocam sorun şu çok fazla site var ve hepsinin İÇERİĞİ aynı...
-ARCH
Lütfen "Rep Ver" butonuna tıklayarak bizi değerlendirin. ✅Forum Organizatörü Teşekkür verenler: Burak Acil , Leques , Corleone , xoxox
20-06-2019 Saat: 23:59
Destek olmak isterdim fakat kendi projem var. Ayrıca arkadaşa katılıyorum webmaster sitesi adı altında bir çok site var. Tutması zor gibi görünüyor.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.
Teşekkür verenler: Corleone
Peki o zaman soruyu söyle değiştireyim.
Türkiye'de şöyle bir sistem olsa site olsa, işte oluruz. iyi vakit geçiririz, güzel yerlere getiririz dediğiniz proje düşünceleriniz var mı? (21-06-2019 Saat: 01:36)Shelby Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Peki o zaman soruyu söyle değiştireyim. Ben kendi kafamda tasarladığım projeyi Forumreo olarak gerçekleştiriyorum şuan. Fakat şunu söylemek isterim ki her yeniliğe destek veririm. Yani siz ben herkesten farklı olarak şunu deneyeceğim derseniz gayet yardımcı olabiliriz. Artık insanlar aynı şeylerden çok sıkıldı, farklı şeyler -yenilikler- istiyor. Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.
Ben boşluktayım sınav bitti direkt gelirim. Kendim de böyle bir şey düşünüyordum.
21-06-2019 Saat: 15:31
virgul.net mesela yeni kurulan bir site arkalarında reklam var ve üyelikleri kapatacaklar ve şuan büyük bir webmaster sitesi olma yolunda.
Kısacası : reklamınız yoksa imkansız.
→ Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net
Mybb • PHP • VB.NET • HTML • CSS • MySQL
Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir.
Teşekkür verenler: Leques
22-06-2019 Saat: 21:11
(21-06-2019 Saat: 15:31)Muratbaykam Nickli Kullanıcıdan Alıntı: virgul.net mesela yeni kurulan bir site arkalarında reklam var ve üyelikleri kapatacaklar ve şuan büyük bir webmaster sitesi olma yolunda. virgul.net eskiden tr.link/forumuydu ama virgul.nete geçiş yaptılar. @Shelby webmaster forumunda veya oyun platformu açılırsa her türlü üye ve reklam konusunda yardım edebilirim kendi forumumda 1haftada 324 kişi aktif olmuştu. Teşekkür verenler: Corleone
23-06-2019 Saat: 22:59
Bu arada domain önerilerinizi bekliyoruz.
24-06-2019 Saat: 16:20
Türkiye'de şuan forum piyasasında bildiğim kadarıyla güzel kültür konseptli bilgi dolu bir site yok ha kurarsanız insanların oraya dolaşacağını sanmıyorum ama az ve öz bir kitle oluşturup kaliteli bir site açabilirsiniz.
Yani Ekşi'nin forum versiyonu gibi bir site harika olmaz mıydı? Yaratıcı bir isimle bu iş olur bence İsmail kafana yattıysa sen çok iyi becerirsin bu işi dostum ^^
30-06-2019 Saat: 15:46
(24-06-2019 Saat: 16:20)Falcon Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Türkiye'de şuan forum piyasasında bildiğim kadarıyla güzel kültür konseptli bilgi dolu bir site yok ha kurarsanız insanların oraya dolaşacağını sanmıyorum ama az ve öz bir kitle oluşturup kaliteli bir site açabilirsiniz. ekşinin forum versiyonu, muazzam olur. boşluktayım ben de, güzel bir ekip kurulursa güzel işler yapilabilir computer science
"la vittoria sara nostra"
17-07-2019 Saat: 18:04
Ben destek olurum
21-07-2019 Saat: 20:40
Vakti gelince bilgilendireceğim.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|