Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şuan seçim olsa hangi partiye oy verirdiniz?
Dijitalsandık gibi bizde burada bir anket yapalım istedim forum halkına açık ancak sadece anket. Tartışma çıkmaması için yorum yapmayalım lütfen. Oyumuzu verip çıkalım :)
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Yusuf, konuyu kitlemek en iyisi, herkes ankete oy kullansın sadece.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Zaten 2 gün kaldı bugünü falan yok :D

Adil bir seçim olsun , SANDIKLAR UMARIM ÇALINMAZ
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
PGM
Teşekkür verenler:
Konuyu kilitleyince ankete oy verilmiyor,denedim. @Shelby
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
O zaman üyelerimize güvenebiliriz .:D
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bu forumda hep CEHAPE zihniyeti(!)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(22-06-2018 Saat: 18:04)Hypnos Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu forumda hep CEHAPE zihniyeti(!)

Bilmeyen arkadaşlarımız için açıklama yapayım,daha sonradan tartışma çıkarıp ortamı germemeniz için.

(!) Anlamı = Cümlede abartının olduğu,kesinliğin olmadığını ifade eden işaret.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Sosyal mecrada gençler, yeni jenerasyonlar hakim olduğu için oylar çoğunlukla CHP'ye gidecektir. AKP'yi ise +40 yaş kesim ayakta tutuyor.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
TKP'ye verirdim
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

PGM
Teşekkür verenler:
Cumhurbaşkanı adayı göstermedi o parti. Anketteki partilerden hangisini tercih ederdiniz Tkp'den başka?
@Venomous
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(22-06-2018 Saat: 19:08)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Cumhurbaşkanı adayı göstermedi o parti. Anketteki partilerden hangisini tercih ederdiniz Tkp'den başka?
@Venomous
Maalesef gösteremiyoruz biz. Açıkçası bu adaylardan bana en yakını İnce ama İnce de benim düşüncelerime çok uzak.
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Venomous - 02.05.2018 / 

PGM
Teşekkür verenler:
@Venomous Erkan Baş HDP Milletvekili adayı olarak çıktı.TKP HDP'yi destekliyor. Bu arada bir komünist olarak Vatan P. hakkında ne düşünüyorsun?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(22-06-2018 Saat: 20:01)Hypnos Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @Venomous Erkan Baş HDP Milletvekili adayı olarak çıktı.TKP HDP'yi destekliyor. Bu arada bir komünist olarak Vatan P. hakkında ne düşünüyorsun?

Hayır bizim artık Erkan Baş ile bir alakamız yok, ML çizgisinden ayrılmayı düşünmüyoruz, biz kendi ideallerimizi uygulamakta ısrarcıyız ve bunun için hiçbir partiyle ittifak halinde değiliz. Hele HDP ile herhangi bir şekilde ittifak söz konusu değil. Aydemir Güler ve Kemal Okuyan'ın bu konudaki görüşlerinden yanayım. Vatan Partisi için ise düşüncelerimi tek bir cümleyle belli edebilirim. Ben enternasyonalizmi savunuyorum, milliyetçilik veya ona benzer düşüncelerle işim olmaz.

Venomous - 02.05.2018 / 

PGM
Teşekkür verenler:
Peki neden komünistlik? bunu özel mesaj olarak bekliyorum sizlerden konu ile alakası yok. Ben her şeyi ile doğru yönetilen Sosyalist bir devletin kat kat iyi olduğunu düşünüyorum...

Sadece eşitlikten dolayımı nedir bu? Naziler, "Adolf Hitler" hakkında yasaklar hiç bir şekilde resimlerinin, simgelerinin kullanılması yasak iken SSCB Naziler kadar veya daha kötü bir şekilde katliam yapmışken bunun konuşulmaması. Ve şuanda Hem katil'in hemde katil devletin simgelerini imzalarda gezdirilmesi yanı sıra dünyada da hiç bir şekilde yasak olmaması bu algının nasıl üretildiği hakkında ne düşünüyorsunuz?

Özel mesaj olarak bekliyorum...

@Venomous
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Türkiye'de komünizm kötü karşılanıyor millet hemen komünistler şudur budur diyerek ön yargı koyuyor bu şekilde Türkiye'de durum çok ama çok zor.
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
PGM
Teşekkür verenler:
(22-06-2018 Saat: 20:56)Shelby Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Peki neden komünistlik? bunu özel mesaj olarak bekliyorum sizlerden konu ile alakası yok. Ben her şeyi ile doğru yönetilen Sosyalist bir devletin kat kat iyi olduğunu düşünüyorum...

Sadece eşitlikten dolayımı nedir bu? Naziler, "Adolf Hitler" hakkında yasaklar hiç bir şekilde resimlerinin, simgelerinin kullanılması yasak iken SSCB Naziler kadar veya daha kötü bir şekilde katliam yapmışken bunun konuşulmaması. Ve şuanda Hem katil'in hemde katil devletin simgelerini imzalarda gezdirilmesi yanı sıra dünyada da hiç bir şekilde yasak olmaması bu algının nasıl üretildiği hakkında ne düşünüyorsunuz?

Özel mesaj olarak bekliyorum...

@Venomous

Bilgilendirmek isterim ancak önce Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği hakkında öğrendiğin bilgileri (bir çoğu yalan) tamamen kafandan sil ve bana bu sözde yapılan katliamlar hakkında mesaj at. @shelby

Venomous - 02.05.2018 / 

PGM
Teşekkür verenler:
Ben şuanda her şeye açığım. Araştırmalar buraya çıkıyor. Örneğin Gulag kampları.. Bekliyorum özel mesajını.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ben Meral Akşener'e verirdim ama 2.turda Muharrem İnce Kalacağı için onu desteklerdim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(22-06-2018 Saat: 20:59)♦ MuratB™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Türkiye'de komünizm kötü karşılanıyor millet hemen komünistler şudur budur diyerek ön yargı koyuyor bu şekilde Türkiye'de durum çok ama çok zor.

Çoğu "komunist bu!" der ama komunizm ne anlama gelir bilmezler. Sistem ne kadar doğru işler ve mantıklıdır bilemeyiz ama daha ne olduğunu bilmeden algı oluşturmak büyük cahillik.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Forum kurallarında siyaseti kesin olarak yasaklamıştım. Haybeden konulmadılar yani oraya. Laf kalabalığı olsun diye değil.
Bunu çiğnercesine anket falan açmayın. Yasak abi yasak. Herkesin görüşü de düşüncesi de kendine. Kapatıyorum konuyu.
2
1
1
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 7 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping