https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Anakin Skaywler neden banlandı?
Arkadaşlar Anakin Skaywler neden banlandı?
Domain ürünü almıştım 120 sp ye dükkandan
Ama banlanmış.
Üzerime vazife değil ama acaba cezası ne zaman biter?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sınırsız banlandı :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-04-2018 Saat: 23:03)#Lykia Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sınırsız banlandı :)
Bilgi için teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
edit......
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-04-2018 Saat: 23:12)AperioN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Selamlar,
Kullanıcı "dolandırıcılık (hırsızlık)" yüzünden süresiz olarak yasaklanmış. @admin Kullanıcı yasaklanınca ürün teslim edilmezse kullanıcının sanal parasını verme yaparım pazara. Hatırlattığın iyi oldu.
Rica ederim katkım olduysa ne mutlu bana paramı alınca daha mutlu olurum artık :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ödemeni yapıyorum Sametcim mağduriyetini giderelim, iyi forumlar dilerim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
banada vermedi
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Normalde benlik bir durum yok sadece Samet mağdur olmasın diye ödemesini tekrar yaptım.
Domain alıp mağdur olanlara normalde geri ödeme yapılmıyor çünkü kullanici ile sizin aranizda bir alişveriş.
Ama bir seferliğe mahsus;
Anakin Skywalker'dan ürün talep edip spsi boşa gidenler bu konuya yorum atsın belirtsin geri ödemeleri için adminler ile görüşelim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-04-2018 Saat: 23:47)ASi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ödemeni yapıyorum Sametcim mağduriyetini giderelim, iyi forumlar dilerim.

(14-04-2018 Saat: 23:52)ASi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Normalde benlik bir durum yok sadece Samet mağdur olmasın diye ödemesini tekrar yaptım.
Domain alıp mağdur olanlara normalde geri ödeme yapılmıyor çünkü kullanici ile sizin aranizda bir alişveriş.
Ama bir seferliğe mahsus;
Anakin Skywalker'dan ürün talep edip spsi boşa gidenler bu konuya yorum atsın belirtsin geri ödemeleri için adminler ile görüşelim.

Teşekkürler hocam
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Simdi Anankin Skywalker Banlandida Doaminini Alamayan Arkadaslara Spleri Geri İade Edilebilir Adamin 3500spsi var bence domainini alamayanlara dagitilsin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kendisiyle hiçbir münasebetim olmadı ama banlanma sebebini tam olarak yazabilir misiniz ? Nasıl bir dolandırıcılık yapmış öğrenmek istiyorum :)
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-04-2018 Saat: 00:24)Gokss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kendisiyle hiçbir münasebetim olmadı ama banlanma sebebini tam olarak yazabilir misiniz ? Nasıl bir dolandırıcılık yapmış öğrenmek istiyorum :)

Bende merak ettim ama çok ta detaya inmek hoş olmayabilir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Gokss @Samet_pro Uçuk uçuk şeyler diyordu zaten bitcoin madenciliği yapıyorum diye 3 iphone x bildiğim kadarıyla 9 airpods çekilişi yaptı hatta baklava çekilişi bile yaptı ama yolladığını görmedimde duymadımda. :) Onunla ortak bir site açmıştım hostu ve domaini o sağlıyordu ilk defa tutabilecek bir site olmuştu site bir kaç gün sonra kapandı fake cc ile aldığı bariz belli fakat günahını da almak istemiyorum şimdi neyse bunun mazereti olarak ta datacenter ı neredeyse yakacak bir hack saldırısı olduğunu söyledi ve saatlik 1.5 tb boyuta ulaşmış bana yurtdışında 3 tane datacenter ı varmış öyle dedi :) Böyle birisinin böyle bir forumda dolaşması saçmalığın daniskası zaten ta buradan belliydi :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-04-2018 Saat: 00:51)kaanst Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @Gokss @Samet_pro Uçuk uçuk şeyler diyordu zaten bitcoin madenciliği yapıyorum diye 3 iphone x bildiğim kadarıyla 9 airpods çekilişi yaptı hatta baklava çekilişi bile yaptı ama yolladığını görmedimde duymadımda. :) Onunla ortak bir site açmıştım hostu ve domaini o sağlıyordu ilk defa tutabilecek bir site olmuştu site bir kaç gün sonra kapandı fake cc ile aldığı bariz belli fakat günahını da almak istemiyorum şimdi neyse bunun mazereti olarak ta datacenter ı neredeyse yakacak bir hack saldırısı olduğunu söyledi ve saatlik 1.5 tb boyuta ulaşmış bana yurtdışında 3 tane datacenter ı varmış öyle dedi :) Böyle birisinin böyle bir forumda dolaşması saçmalığın daniskası zaten ta buradan belliydi :)

Haklısın
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gercekten cok tuhaf ama severdim kendisini yapcak bişe yok g.o diyelim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gerçek adını bile bilmiyoruz öyle düşünün.. Kayıpları olanlar ASi’ye iletsin çözmeye çalışırız, ama sadece bu konu için geçerli...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Metin'i 2 senedir tanıyorum, sürekli facebook alemlerinde dolaşır, durumlarına beğeni gönderen çocuktan fazla bir şey beklemeyin açıkcası :) Bir sürü fake işler yapar, fake cc ile domain host alır. Çevresi olduğundan, dostlarından dolayı yapabiliyor bunları yoksa başka bir işe kalkışamaz. Şuan bunu da görüyordur kardeşim ama kusura bakma gerçekleri söylemek istedim :)
2
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu adama ikinci kez yüz verdiğime pişmanım.
(15-04-2018 Saat: 10:56)abdullahozturk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Metin'i 2 senedir tanıyorum, sürekli facebook alemlerinde dolaşır, durumlarına beğeni gönderen çocuktan fazla bir şey beklemeyin açıkcası :) Bir sürü fake işler yapar, fake cc ile domain host alır. Çevresi olduğundan, dostlarından dolayı yapabiliyor bunları yoksa başka bir işe kalkışamaz. Şuan bunu da görüyordur kardeşim ama kusura bakma gerçekleri söylemek istedim :)

Doğru bir yorum. Forumda gördüğüm en değişik kişiliklerden biri de sensin açıkçası.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-04-2018 Saat: 13:00)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu adama ikinci kez yüz verdiğime pişmanım.
(15-04-2018 Saat: 10:56)abdullahozturk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Metin'i 2 senedir tanıyorum, sürekli facebook alemlerinde dolaşır, durumlarına beğeni gönderen çocuktan fazla bir şey beklemeyin açıkcası :) Bir sürü fake işler yapar, fake cc ile domain host alır. Çevresi olduğundan, dostlarından dolayı yapabiliyor bunları yoksa başka bir işe kalkışamaz. Şuan bunu da görüyordur kardeşim ama kusura bakma gerçekleri söylemek istedim :)

Doğru bir yorum. Forumda gördüğüm en değişik kişiliklerden biri de sensin açıkçası.

Ben mi? Hayırdır ne değişik davranışımı görmüşsün ki? :) Eskilerden tanıyorum seni ama şimdi bu yorumu yapman benim de garibime gitti açıkçası.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kendisini bi ara savundum pişman oldum daha kimseye bu forumda savunacağımı sanmam hayal kırıklığına uğrattı. Beddua etmek isterdim kendisine ama onun kadar düşmek istemem Allah'a havale ediyorum.
eskilere hasret kaldık.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Grafik Destek Platformu | Aslında Herşey -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping