07-03-2018 Saat: 20:22
Kesinlikle bulunduğun yeri hak ediyorsun,bana karşı yanlışın olmadı.
Ve sevdiğim kişilerdensin.
Ve sevdiğim kişilerdensin.
C O M E B A C K
O n l i n e
☭
Benim hakkımda ne düşünüyorsunuz?
|
07-03-2018 Saat: 20:22
Kesinlikle bulunduğun yeri hak ediyorsun,bana karşı yanlışın olmadı.
Ve sevdiğim kişilerdensin. C O M E B A C K
O n l i n e
☭
07-03-2018 Saat: 20:48
İşini çok iyi yapan başarılı saygılı bir abim.
07-03-2018 Saat: 20:53
Daha yeniyim üyeleri pek tanımıyorum
Ama bu kadar seveni olan birini sevmemek ayıp olur oda bize yakışmaz seviliyorsun
07-03-2018 Saat: 22:01
Forumda Samimi olduğum insanlardan biri en değer verdiğim insanlardan kendisi :)
Değer verdiğim İnsanlar :
ASiPaTRoN ismaililhan #Captain #Pirate Power Bilsoft Novruz Albırt Enişten Eski Günler Eski Maziler #2015 #GünümüzünSorunuEGOİZM
Eyvallah :)
@Hypnos
08-03-2018 Saat: 11:38
Ciddi bir amdin abey :)
08-03-2018 Saat: 21:55
Dürüstçe yorum yapmak gerekirse çok fazla şahsi muhabbetim olmadığı için kişisel yorum yapamayacağım fakat gözlemlerime göre bulunduğu yere göre kamuflaj olan bir insan :)
Günceldir :) herkes'in yeni görüşlerini bekliyorum.
@Helper @Falcon @BizeHerYer61 @ertank @beratdemir @#Lykia @BizeHerYer61 @Taifun @κεıƨʟч
Sabırlı, başarılı ve yönetim kabileyeti sahibi birisi. Bir aralar kavgalı olsakta. Mükemmeliyetçilik adına. ^-^
11-08-2018 Saat: 01:48
Her sorduğum soruya mantığımın alabileceği en iyi cevabı veren nadir bulunabilecek, yüksek kalitede insani değeri bulunan kaliteli bir adminimizdir kendisi.
13-08-2018 Saat: 17:33
Sevdiğim birisisin ve bu forumda büyük emeklerin geçti fakat son zamanlarda bir bıkkınlık seziyorum.
13-08-2018 Saat: 17:49
Tek tek teşekkür ederim. Bıkkınlık yok da bunalma var. Birde iş olayı vardı bitti bugün neyse ki :D
Sevdiğim birisin, forum dışında da iyi anlaşabiliyoruz. Kafalarımız uyuşuyor bu nedenle fazla sıkıntı yaşamıyoruz arkadaşlık konusunda vs. Umarım başka projelerde de beraber iş yaparız. :)
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Dürüst olmak gerekirse eskiden çok sevdiğim birisiydin lakin şimdi eskisi gibi değilim fakat, siyaset konusundaki olgunluğundan dolayı takdir etmeliyim açıkçası uzun uzun oturup muhabbet edebilecek bir kişiliğe ve muhabbete de sahipsin. Organizasyon/yönetim/düzen işinde başarılısın yönetici rütbesine gelmenden belli. Çokta diyecek birşeyim yok yorum yapmayacaktım aslında ama yine istedin diye atıyorum.
Teşekkürler Berat. @beratdemir
@ertank Önce teşekkürler. Ben seni her zaman severdim Ertan, hatta 2015 senesinde ASİPATRON'un bana komplo kurduğu beraber çalıştığımız projelerdeki sohbetleri attığında sevdiğini düşünüyordum. BKZ: EDİT. Zamanındaki girişimden. Şuanda 10tl adı denilince akla gelebilecek en köklü projeyi çöpe atmıştın. Veya atmaya zorlandırtıldın. (görünürde öyle). Bunun üstüne sevmemen içinde bir sebep yok ki aynı kafa yapısına sahip insanlardan olabiliriz. Aynı Berat gibi. Beni sevmeme yönünde algılara maruz kaldın maalesef. Bu kişilerden sadece birisi idin. Örneğin Can beni çok sever. Senle de birbirimizi sevmeye başlayacağımızı umuyorum ki bu yönde çalışalım.
13-08-2018 Saat: 23:21
Corleone severim forum aktifken çok tasarım paylaşırdık.. #Grafikeriniz
13-08-2018 Saat: 23:31
Unutulur musun sen Hakan? güzel vakitler geçirmiştik. Seni yeniden görmek güzel.
13-08-2018 Saat: 23:32
Burada yeniden bulunmakta güzel.. Eski aktifliği özlüyorum.
14-08-2018 Saat: 14:34
(Son Düzenleme: 14-08-2018 Saat: 14:34, Düzenleyen: MMStheHoly.)
Başarılı projeleri olan bir kişi ve mükemmel bir admin.
Taifun |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|