https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Focus4 Kodlama Ekibi Lideri Başvurusu
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=95007
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Onu yapacak vaktim yok şuanlık.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Güncel.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Güncelliyorum, şöyle uzun bir süre daha burada olmayı düşünüyorum.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@admin Freelance projesinde nekadar bilgili olduğunu gördüm, öncedende zaten kodlama ekibine girmişti. Destekliyorum. Foruma gerçekten yararı olan bir kişi.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Direkt ekip lideri olunmuyor diye biliyorum.

-Kodlama ekibine girmeyi kesinlikle hakediyorsun.
PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar dilerim, sen olmazsan kimse olmaz.
5bo0ov6.png
React.js  Next.js • Tailwind CSS

"Son Tema Ekibi Lideri"
PGM
Teşekkür verenler:
Direk bence haksızlık olacak 1.seviyeden öyle öyle atlarsın daha liderliğe kadar.Başarılar.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar diliyorum, gerçekten hak ediyorsun.
PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar dilerim.
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Hakediyorsun, başarılar.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Tam anlamıyla hak ediyorsun, başarılar.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(05-03-2018 Saat: 19:55)Ellie Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Direk bence haksızlık olacak 1.seviyeden öyle öyle atlarsın daha liderliğe kadar.Başarılar.
Eskiden zaten 1.seviyeydi, fakat istifa etti. Sıkıntı çıkmaz sanırım. Zaten rütbeye kimse başvurmuyor, bir tek Krons var ekipte oda fazla aktif değil. Olmasında bir sakınca yok o yüzden.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(05-03-2018 Saat: 20:27)AperioN Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(05-03-2018 Saat: 19:55)Ellie Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Direk bence haksızlık olacak 1.seviyeden öyle öyle atlarsın daha liderliğe kadar.Başarılar.
Eskiden zaten 1.seviyeydi, fakat istifa etti. Sıkıntı çıkmaz sanırım. Zaten rütbeye kimse başvurmuyor, bir tek Krons var ekipte oda fazla aktif değil. Olmasında bir sakınca yok o yüzden.

Olsun yine adalet önemli en azından liderliğe direk atlaması yanlış birşey ha 2. level olursa adalet sağlanır daha forumda geleceği iyi olan arkadaşlar var onların başvuracaklarını biliyorum kendilerini biliyorlar zaten.
1
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
.
(05-03-2018 Saat: 20:40)Ellie Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Olsun yine adalet önemli en azından liderliğe direk atlaması yanlış birşey ha 2. level olursa adalet sağlanır daha forumda geleceği iyi olan arkadaşlar var onların başvuracaklarını biliyorum kendilerini biliyorlar zaten.

Arkadaş bu konuda zaten gelişmiş birisi, ne yapsın? yeni kodlama dili mi üretsin..
1
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Yasak olsaydı Arda direkt lider olamazdı, yasak değil.
1
1
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Sana bir iş vermiştik kodlama onun yetişmesi lazımdı.Size ulaşmaya çalıştım ulaşamadım sonra mesaj yazmadınız en son sildiğini o dosyayı söylediniz.Bazı işlere burun kıvırarak kodlama ekibi lideri nasıl olacaksınız?Neyse yeniden kodlanmaya başladık ama ben olsam ilk ondan başlardım.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(05-03-2018 Saat: 20:45)!!Yeah!! Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Yasak olsaydı Arda direkt lider olamazdı, yasak değil.

Ekip yeni olduğu için zorunlu olarak atanmadı mı ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Adamın başvurusunu kirletmeye kimsenin hakkı yok daha fazla uzamasın üst yetkililer karar verir zaten
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
PGM
Teşekkür verenler:
Hayırlısı olsun
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform