Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Huawei P10 Lite aldım
Gittigidiyordan P10 Lite aldım bugün sizce nezamana gelir?
Alırım bir hayırlı olsun :)
Ve şuanda iPhone 4 ile yazıyorum P10 gelince kutusuna kaldıracağım :)

1.750 tl den 1.375e düşmüş bir bakın hangi satıcı olduğunu bilmiyorum ama ararsanız bulursunuz
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayırlı olsun, güzel ve doğru bir seçim yapmışsın.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayırlı olsun, bende okullar kapanmadan önce güzel bir telefon almayı planlıyorum.
Xiaomi Mi 6 veya Galaxy Note FE. Bu iki telefon arasında kaldım. Hangisine ulaşabilirsem onu alacağım ^^
Eline geçtiği zaman, kullanım sürecini burada paylaşırsan bizde öğrenmiş oluruz, kamerası nasıl vs..
--
Bana yanlış seçim yapmışsın gibi geldi. Onun yerine 300-400tl daha katıp yukarıda söylediğim telefonlardan birisini alabilirdin.
Her telefon karşılaştırmamı epey sitesinden yaparım. Gayet olumlu sonuçlar alırım.
Bu 3 telefonu karşılaştırdım. https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/73935-76371-85116/huawei-p10-lite_xiaomi-mi-6_samsung-galaxy-note-fe/
Benim düşüncem, Mi 6 alabilirdin. Mi 6 snapdragon 835 kullanıyor.
5bo0ov6.png
React.js  Next.js • Tailwind CSS

"Son Tema Ekibi Lideri"
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Onun yerine iphone 6 alabilirdin hayırlı olsun
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayırlı olsun darışı başımıza Samsung Galaxy S3 ile yetiniyorum ve ekranı çok donup kafayı yiyiyor :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-02-2018 Saat: 19:03)Ellie Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hayırlı olsun darışı başımıza Samsung Galaxy S3 ile yetiniyorum ve ekranı çok donup kafayı yiyiyor :)

Ben de S3 kullanıyorum, fakat benimki rootlu. Galaxy S6 port rom yükledim. Az da olsa kasma sorununu yendim.
5bo0ov6.png
React.js  Next.js • Tailwind CSS

"Son Tema Ekibi Lideri"
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-02-2018 Saat: 18:06)Nophex Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hayırlı olsun, bende okullar kapanmadan önce güzel bir telefon almayı planlıyorum.
Xiaomi Mi 6 veya Galaxy Note FE. Bu iki telefon arasında kaldım. Hangisine ulaşabilirsem onu alacağım ^^
Eline geçtiği zaman, kullanım sürecini burada paylaşırsan bizde öğrenmiş oluruz, kamerası nasıl vs..
--
Bana yanlış seçim yapmışsın gibi geldi. Onun yerine 300-400tl daha katıp yukarıda söylediğim telefonlardan birisini alabilirdin.
Her telefon karşılaştırmamı epey sitesinden yaparım. Gayet olumlu sonuçlar alırım.
Bu 3 telefonu karşılaştırdım. https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/73935-76371-85116/huawei-p10-lite_xiaomi-mi-6_samsung-galaxy-note-fe/
Benim düşüncem, Mi 6 alabilirdin. Mi 6 snapdragon 835 kullanıyor.
1700₺ lik telefon 1300 e düşünce kaçırmayın alıyım dedim telefonda güzel olunca durduramadım kendimi :) mi 6 teknosada 2500 tl ye vardı sanırım @Nophex

Telefon gelince yazarım

(25-02-2018 Saat: 18:58)Murat#Baykam Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Onun yerine iphone 6 alabilirdin hayırlı olsun

O telefon çoktan eskitildi ios 11 de sonu geldi sanırım dediğim gibi 1700 lik telefon 1300 e düşmüş ve telefonda güzel olunca durduramadım kendimi :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel özellikler ve güzel fiyat. Hayırlı olsun
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kamera açısından çok güzel bir telefon, hayırlı olsun :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 6 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping