29-01-2018 Saat: 15:47
(Son Düzenleme: 29-01-2018 Saat: 15:48, Düzenleyen: Anakin Skywalker.)
Adınız & Soyadınız: Metin AYDIN
Son olarak bir kaç not eklemek istiyorum: Bugün bu başvuruyu yapmamın aslında hiçbir sebebi yok. Yapmayadabilirdim ama artık bazı şeyleri doldurduk. Çok fazla geleceği düşünen birisi değilim geleceği düşünmeyen birisi olurmu derseniz tam karşınızda geleceği düşünen biri olarak görünebilirim. Neden Geleceği düşünmüyorum? Adı üstünde Gelecek daha gelmemiş. An'ı yaşayan insanlardan birisiyim. Beni eleştirmek isteyen bazı insanlar vardır tek taraflı bakan kişiler onlarında hakkı fakat objektif olarak olaylara bakıp eleştirme yaparsanız her iki taraf içinde iyi olur. Kabul Edilmezsin gibi yorumlarada her zaman açığım umarım her kişi hak ettiği yetkiyi alır,hak ettiği yerlere gelir,hak ettiği kazancı sağlar kendine.Bana göre umarım alınırım. Çünkü forumun canlandırılmasına katkı koyabileceğimi düşünüyorum. Herşey katkı değil canlandırmak değil diyen kişilerede ben her konuda destek vermeye çalışan bir insan olduğumu düşünüyorum. Umarım alınırım. Diğer bütün başarı yapan/yapmayan her arkadaşıma/kardeşime başarılar dilerim. Umarım herkes dilediği yerde olur. İyi günler.
Yaşınız:20
Eğitim Durumunuz: Liseyi bitirip okumamaya karar verdim.
Lideri Olmak İstediğiniz Rütbe: Genel Şef
Üyelik Tarihiniz: 03.25.2017
Bu Konuma Kadar Aldığınız Rütbeler: Kodlama Ekibi
MyBB Bilgi Seviyeniz: %80
Programlama ve Kodlama Bilgileriniz:%80
Kendinize ait programlamanız yada kodlamanız:10tl.net dışı linkler mevcut eğer ki yönetim de isterse özelden yollayabilirim siteleri.
Neden Bu Rütbeyi İstiyorsunuz?: Forumun dahada canlanmasını istiyorum bunuda kodlama ekibi ile yapamayacağımı anladım "admin"'inde forumun canlanmasını istediğini gördüğümde bu rütbeye sahip olmak istedim. Değişen bişey olmucak sadece renk değişicek o kadar. Rütbelerde hayalim yok yani.
Destek Forumunun Sahibi Olsaydınız Hangi 3 Şeyi Değiştirirdiniz?:
- Düzene dahada düzen katardım.
- Yetki Alımı.
- Ekip değişimi.
Kendinize Ait En Beğenmediğiniz Özelliğiniz?: Beğenmediğim olsada benim bir parçam olduğu için onunla yaşamaya devam edeceğim ama unutmuyorum bazı şeyleri onu beğenmiyorum.
Normal Bir İnsan Açlığa Maksimum Olarak Ne Kadar Dayanabilir?: İnsandan insana değişen bir konudur. Çok acıkan insan vardır, az acıkan insanlar vardır.
Son olarak bir kaç not eklemek istiyorum: Bugün bu başvuruyu yapmamın aslında hiçbir sebebi yok. Yapmayadabilirdim ama artık bazı şeyleri doldurduk. Çok fazla geleceği düşünen birisi değilim geleceği düşünmeyen birisi olurmu derseniz tam karşınızda geleceği düşünen biri olarak görünebilirim. Neden Geleceği düşünmüyorum? Adı üstünde Gelecek daha gelmemiş. An'ı yaşayan insanlardan birisiyim. Beni eleştirmek isteyen bazı insanlar vardır tek taraflı bakan kişiler onlarında hakkı fakat objektif olarak olaylara bakıp eleştirme yaparsanız her iki taraf içinde iyi olur. Kabul Edilmezsin gibi yorumlarada her zaman açığım umarım her kişi hak ettiği yetkiyi alır,hak ettiği yerlere gelir,hak ettiği kazancı sağlar kendine.Bana göre umarım alınırım. Çünkü forumun canlandırılmasına katkı koyabileceğimi düşünüyorum. Herşey katkı değil canlandırmak değil diyen kişilerede ben her konuda destek vermeye çalışan bir insan olduğumu düşünüyorum. Umarım alınırım. Diğer bütün başarı yapan/yapmayan her arkadaşıma/kardeşime başarılar dilerim. Umarım herkes dilediği yerde olur. İyi günler.