Yorum Sayısı: 10,058
Konu Sayısı: 661
Rep Puanı:
10
Teşekkürler: 78
113 mesaj içinde 625 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri:
Ciri
SanalPara (SP): 116 SP
Oyun forumu da ne üzerine bir oyun? Mesela Simulasyon oyunlarına ilginiz vardır, turkishsimulator diye açarsınız. Açık dünya oyunlarına ilginiz vardır openworld diye açarsınız. Ben kendi sitemi wolfteamden türrettim. Nereden nereye geldi. Siz de belli bir oyunu hedef alarak isim türetebilirsiniz.
Yorum Sayısı: 2,149
Konu Sayısı: 386
Teşekkürler: 75
139 mesaj içinde 554 teşekkür verildi.
#Lykia
SanalPara (SP): 131 SP
OyunGezegeni Veya OyunEvim olabilir
Yorum Sayısı: 1,124
Konu Sayısı: 216
Teşekkürler: 59
61 mesaj içinde 217 teşekkür verildi.
#JustWatch
SanalPara (SP): 1,081 SP
OyunGezegeni mevcut, OyunEvim olabilir bir tahaya sorayım.
Yorum Sayısı: 5,345
Konu Sayısı: 306
Teşekkürler: 38
61 mesaj içinde 1123 teşekkür verildi.
Helper
SanalPara (SP): 1,162 SP
Genel oyun forumları eskisi kadar ilerisi açık değil
Yorum Sayısı: 2,361
Konu Sayısı: 150
Rep Puanı:
53
Teşekkürler: 8
4 mesaj içinde 874 teşekkür verildi.
yusufkoc
SanalPara (SP): 479 SP
Minecraft'ı kaldır bence artık tutmaz o oyun.
Yorum Sayısı: 10,058
Konu Sayısı: 661
Rep Puanı:
10
Teşekkürler: 78
113 mesaj içinde 625 teşekkür verildi.
Ciri
SanalPara (SP): 116 SP
Bak sen kafandan "tutmaz" algısı oluşturdun. Şimdi açsan da tutmayacak o forum. Kendimden örnek veriyorum işte, daha ne olsun? 2012'de wolfteamciler diye açmıştım başka bir sistemde. Gidip böyle böyle deyince yaratıcı ol, özenti olma dedi. Ben de o zamanların popüler oyunu Wolfteam'ı kendime hedef edindim ve Wolfteam Türkiye Destek sitesi diye site açtım. Ancak hedef kitlemin sadece Türkiye olması işleri benim açımdan zora sokacaktı. Ben de Wolfteam Turkey Support yazdım. Sonra değişti gelişti, wolfteam kaldırıp yerine Warez ekledim. Turkey'i kaldırıp Torrent ekledim. Torrenti kaldırı The Forest ekledim. 1 ismi; wolfteam turkey support ismini başka şekillere türettim. ve bunların hemen hemen hepsini; %90'ını kendim yaptım. Diğer dilimde bana yardım eden mutlaka oldu tabi ancak şuan siteye baktığında aktif içerik paylaşamasam bile geçmişte her gün içerik eklediğimi görürsün. Sana da bir nevi öneri tavsiye olsun. Tutar tutmaz tartışmasına girme kafanda. Şuan en popüler oyun nedir? PUBG. Açtın mı Pubg sitesini; açtın. Baktın 1 yıl sonra oyunun kitlesi düşüyor mu? Vizyonunu değiştir; her kategoriyi PUBG ile doldurmadan önce bir düşün bu oyun ne kadar gider diye? Yine örnek Wolfteam. Oyun çıktıktan 1 sene sonra adeta patladı. (ilkte o kadar değildi). Ben oda oda (bir dönemin birincisi) Farkedmez'i kovaladığımı biliyorum oyunda. Her gün oyunun resmi sitesine girer neler yeni paylaşılmış diye bakardım. HileEvreni, hitlan gibi sitelerden içerik toplardım. Sonra bir baktık WT çöp oyunu, hileden geçilmiyor. Tak, konuların hepsi arşive (Silinen Kategori Konuları). Sonrası malum, neyi yapabiliyorum; hangi oyunu oynuyorum(örneğin The Forest). Açıyorum The Forest bölümünü içerik ekliyorum. Hileleri nelerdir, bugları nelerdir.
Game of Thrones'un 7. sezonu duyrulduğunda hemen forumdaki videolar bölümünü Film ve Dizi paylaşımları diye güncelledim. GoT çıktığı gibi de hemen ekledim videoları. İyi de hit aldım.
Yeni oyun çıkacak; NFS Payback. Ekle hemen konusunu sitene, oyun çıkınca gerekli crack/serial paylaş. (eğer bu tarz içerikler ekleyeceksen).
Fırsatçı ol. Yaratıcı da ol tabi ancak sen önce kafandaki "ya tek bir oyuna ait forum tutmaz" algısını sil.
uzun uzun yazdım kusuruma bakma.
Yorum Sayısı: 1,124
Konu Sayısı: 216
Teşekkürler: 59
61 mesaj içinde 217 teşekkür verildi.
#JustWatch
SanalPara (SP): 1,081 SP
Tüm fikir veren arkadaşlara teşekkür ediyorum, siteyi açtık.
Site adresi: PUBGsupport.10TL.NET
Konu Kilitlenebilir.
Yorum Sayısı: 5,345
Konu Sayısı: 306
Teşekkürler: 38
61 mesaj içinde 1123 teşekkür verildi.
Helper
SanalPara (SP): 1,162 SP
Kullanıcı isteği doğrultusunda konu kilit