14-10-2017 Saat: 18:15
Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır aklımda birkaç soru var internette araştırmaya çalıştım fakat pek fazla kafama yatan cevap bulamadım sizlere sormak istiyorum belki aranızda bu işte tecrübesi olan bilgili arkadaşlar vardır.
Şimdi internette pek çok online yatırım siteleri var bunlar örneğin, bizlerden 800-900 TL civarı para yatırmamızı ve 6 ay sonra bu paranın 15 bin 20 bin TL ye kadar kazanç getireceğini söylüyorlar açıkçası birkaç tanesine üye oldum orda öyle yazıyor 800 TL ye 6 ay sonra 21.000 TL veriyor bir paket karşılığında dekont gönderiyorlar ödeme yaptıklarına dair ama 6 ay içerisinde bu kadar parayı nasıl verebiliyorlar yani demek ki daha fazla kazanıyor ki 21.000 yatırım yapmış olan üyesine veriyor geri kalanını kendi alıyor yani şimdi mantıken bakıldığı zaman saçma gelebiliyor ama dekontla kanıtlıyorlar acaba dekontlar mı düzmece yoksa gerçekten mi sistem böyle işliyor? Eğer öyleyse bu paranın kaynağı nerden geliyor benim yatırmış olduğum 800 TL nasıl 6 ay sonra bana 21.000 TL olarak geri dönebiliyor, işte bunu merak ediyorum ne yapıyorlar da bu parayı bu kadar fazla katlıyorlar, 5 tane 10 tane üye değil yatırım yapan binlerce belki onbinlerce üyeler var, şimdiden değerli yorumlarınız için Teşekkürler.