08-10-2017 Saat: 11:48
Adınız & Soyadınız: Erman Ayaz
Yaşınız: 18
Eğitim Durumunuz: 1 yıl eksik olaraktan 12. sınıf lise
Lideri Olmak İstediğiniz Rütbe: Bölüm Şefi Ekibi Lideri
Üyelik Tarihiniz: 8.20.2012
Bu Konuma Kadar Aldığınız Rütbeler: Grafiker, Bölüm Şefi
MyBB Bilgi Seviyeniz: %80
Programlama ve Kodlama Bilgileriniz: Kodlama bilgim güzel bir edit tema çıkaracak kadar. Temel ve ekstra şeyleri biliyorum
Kendinize ait programlamanız yada kodlamanız: Eskilerden temalarım, duyuru, menü gibi kodlamalarım mevcut
Neden Bu Rütbeyi İstiyorsunuz?: Başarılı olacağımı düşünüyorum
Destek Forumunun Sahibi Olsaydınız Hangi 3 Şeyi Değiştirirdiniz?: Rütbe sistemi, Birkaç plugin ve bir genel şef yardımcısı
Kendinize Ait En Beğenmediğiniz Özelliğiniz?: Tasarıma eskisi kadar olmayan hevesim
Normal Bir İnsan Açlığa Maksimum Olarak Ne Kadar Dayanabilir?: Irade meselesi. Metabolizması yavaş olan biri daha uzun yaşayabilir. Ama normal insanı baz alırsak 6 gün diyebilirim
Yaşınız: 18
Eğitim Durumunuz: 1 yıl eksik olaraktan 12. sınıf lise
Lideri Olmak İstediğiniz Rütbe: Bölüm Şefi Ekibi Lideri
Üyelik Tarihiniz: 8.20.2012
Bu Konuma Kadar Aldığınız Rütbeler: Grafiker, Bölüm Şefi
MyBB Bilgi Seviyeniz: %80
Programlama ve Kodlama Bilgileriniz: Kodlama bilgim güzel bir edit tema çıkaracak kadar. Temel ve ekstra şeyleri biliyorum
Kendinize ait programlamanız yada kodlamanız: Eskilerden temalarım, duyuru, menü gibi kodlamalarım mevcut
Neden Bu Rütbeyi İstiyorsunuz?: Başarılı olacağımı düşünüyorum
Destek Forumunun Sahibi Olsaydınız Hangi 3 Şeyi Değiştirirdiniz?: Rütbe sistemi, Birkaç plugin ve bir genel şef yardımcısı
Kendinize Ait En Beğenmediğiniz Özelliğiniz?: Tasarıma eskisi kadar olmayan hevesim
Normal Bir İnsan Açlığa Maksimum Olarak Ne Kadar Dayanabilir?: Irade meselesi. Metabolizması yavaş olan biri daha uzun yaşayabilir. Ama normal insanı baz alırsak 6 gün diyebilirim