Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TEOG Kalkıyor mu?
Kod:
http://www.sozcu.com.tr/2017/egitim/teog-kalkiyor-mu-teog-sistemi-kaldiralacak-mi-2013413/

Mobilim code tagına alamadım. Yetkililer alsın.

--

Bütün Yaz ders çalıştım diyebilirim TEOG sınavına hazırlanmak için eğer bu doğruysa :/
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Boş bir sistem zaten ilk çıktığında da baya eleştirilmişti. Herşeyimiz ithalken eğitimide ithal yapsak güzel olurdu
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
TEOG kalkar MEOG gelir :D Kafanı yorma. Çalışmaya devam et.

(16-09-2017 Saat: 22:11)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Boş bir sistem zaten ilk çıktığında da baya eleştirilmişti. Herşeyimiz ithalken eğitimide ithal yapsak güzel olurdu

Ben şey düşünüyorum. Her lisenin kendi ayrı sınavı olsa vs. çok daha güzel olacak. Herkes kendi seviyesindeki okula oynar. Böyle 1 milyon kişiyi tek sınava sokunca çok fazla eşitsizlik oluyor
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-09-2017 Saat: 22:11)Hypnos Nickli Kullanıcıdan Alıntı: TEOG kalkar MEOG gelir :D Kafanı yorma. Çalışmaya devam et.

(16-09-2017 Saat: 22:11)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Boş bir sistem zaten ilk çıktığında da baya eleştirilmişti. Herşeyimiz ithalken eğitimide ithal yapsak güzel olurdu

Ben şey düşünüyorum. Her lisenin kendi ayrı sınavı olsa vs. çok daha güzel olacak. Herkes kendi seviyesindeki okula oynar. Böyle 1 milyon kişiyi tek sınava sokunca çok fazla eşitsizlik oluyor

Bunla ilgili bir makale bekliyorum ;D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu arada bilmeyenler için aşağıya yazdım .

MEOG ANLAMI ;

MURATSIZ EĞITIM OLMAZ GALIBA
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-09-2017 Saat: 22:41)Murat#Baykam Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu arada bilmeyenler için aşağıya yazdım .

MEOG ANLAMI ;

MURATSIZ EĞITIM OLMAZ GALIBA

Galiba xD
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kaldıracaklarsa niye getirdiler en başta
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Biz ne olacağız? Bizi soktular o şeyin içine
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
2011'de hazırlanan YGS kitapçığında belirli metotlarla çoğu soru çözülebiliyordu. Bu yöntemle cemaatler kendilerine kamuda yer edindi. Aynı yöntem büyük ihtimal TEOG'da da yapıldı senelerce. Bence kaldırılması daha iyi.
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sırf Lanet İmam Hatip'lerin başarısızlıkları gözükmesin diye.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-09-2017 Saat: 11:09)ʑɒɔɦ~яαωя Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sırf Lanet İmam Hatip'lerin başarısızlıkları gözükmesin diye.

Kimseye lanet deme hakkın yok ben orada okudum bizzat merak etme senin IQ'dan zeki insanlar var .

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-09-2017 Saat: 11:34)Murat#Baykam Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(17-09-2017 Saat: 11:09)ʑɒɔɦ~яαωя Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sırf Lanet İmam Hatip'lerin başarısızlıkları gözükmesin diye.

Kimseye lanet deme hakkın yok ben orada okudum bizzat merak etme senin IQ zeki insanlar var .

İşte oradan çıkanların bir örneği de sensin :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-09-2017 Saat: 14:42)Orion Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(17-09-2017 Saat: 11:34)Murat#Baykam Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Kimseye lanet deme hakkın yok ben orada okudum bizzat merak etme senin IQ zeki insanlar var .

İşte oradan çıkanların bir örneği de sensin :D
Evet :D

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping