15-06-2012 Saat: 10:38
(Son Düzenleme: 15-06-2012 Saat: 10:43, Düzenleyen: NameLessWarrior.)
Ad & Soyad : AhmetRuhi Aydemir
Okul: Özkent Akbilek İ.Ö.O
Varsa twitter ve facebook profilleriniz: http://fb.com
html bilgisi: var
css bilgisi: orta
php programlama bilgisi: yok
diğer bilgileriniz: Photoshop, PhotoFlitre, Cam Studio, FileZilla, varda var :)
Daha önce Yetkili Olduğunuz Siteler : Hatırlamıyorum Ama En Az (15) Olmalı
Daha önce yaptığınız Tasarımlarınız/Programlarınız/siteleriniz : guncelwt.tk, gnlforum.10tl.net, generalsforum.10tl.net, htmlkodfrm.tk, destekmybbfrm.10tl.net, photoshop.10tl.net, agenclik.tk ve destekwolfteamfrm.10tl.net
Şuanki rep puanınız: 63
Geliştirdiğiniz elektronik devre ya da makine (veya tasarımı), patent v.b. var mı?: Ney?
Kendinizi yenilikçi olarak niteliyor musunuz? nasıl?: Evet
Kendinizi birkaç kelime ile anlatmak isterseniz: Mutlu Bir İnsanım Bilgisayar Başında En Az 3 saat vakit Geçiririm
İlerdeki Projeleriniz: Bu rutbeye geçerseniz yapmayı düşündüğünüz iyileştirmeleri, yardımları, projeleri detaylı yazınız: Çoğu Kişiye Yardım Edicem İyi Bir Genel Şef Olucam :)
Okul: Özkent Akbilek İ.Ö.O
Varsa twitter ve facebook profilleriniz: http://fb.com
html bilgisi: var
css bilgisi: orta
php programlama bilgisi: yok
diğer bilgileriniz: Photoshop, PhotoFlitre, Cam Studio, FileZilla, varda var :)
Daha önce Yetkili Olduğunuz Siteler : Hatırlamıyorum Ama En Az (15) Olmalı
Daha önce yaptığınız Tasarımlarınız/Programlarınız/siteleriniz : guncelwt.tk, gnlforum.10tl.net, generalsforum.10tl.net, htmlkodfrm.tk, destekmybbfrm.10tl.net, photoshop.10tl.net, agenclik.tk ve destekwolfteamfrm.10tl.net
Şuanki rep puanınız: 63
Geliştirdiğiniz elektronik devre ya da makine (veya tasarımı), patent v.b. var mı?: Ney?
Kendinizi yenilikçi olarak niteliyor musunuz? nasıl?: Evet
Kendinizi birkaç kelime ile anlatmak isterseniz: Mutlu Bir İnsanım Bilgisayar Başında En Az 3 saat vakit Geçiririm
İlerdeki Projeleriniz: Bu rutbeye geçerseniz yapmayı düşündüğünüz iyileştirmeleri, yardımları, projeleri detaylı yazınız: Çoğu Kişiye Yardım Edicem İyi Bir Genel Şef Olucam :)