Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Takılabilecek bir site arıyorum.
Son zamanlarda çok boşum, sıkılıyorum. Takılacak bir forum arıyorum gerekirse yetkili olurum. Bu siteyi wmaracında görmüştüm, adı geçmişti. Foruma göz attım ortam sıcak geldi.
10tl içi olur 10tl dışı olur katılırım. Forum olmasına gerek yok, katılabileceğim bir platform olsun yeter :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Forum dışı bir proje blog vs. artık ne olursa sitesi olan varsa bana pm atabilir. Hoşuma giderse ilgilenebilirim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hiç gerek yok. Burada durabilirsiniz, daha iyisi zor.
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
http://kafamdakisoru.com/
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Site benim değil ancak wtsupport tavsiye ediyorum. Gerçekten başarılı bir site.
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-07-2017 Saat: 22:00)RebelBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Site benim değil ancak wtsupport tavsiye ediyorum. Gerçekten başarılı bir site.

Farkındayım fakat üyelikler kapalı :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-07-2017 Saat: 21:55)beratdemir Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hiç gerek yok. Burada durabilirsiniz, daha iyisi zor.

Evet burasıda güzel fakat aktiflik yok pek fazla.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-07-2017 Saat: 22:01)Arawn Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(01-07-2017 Saat: 22:00)RebelBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Site benim değil ancak wtsupport tavsiye ediyorum. Gerçekten başarılı bir site.

Farkındayım fakat üyelikler kapalı :(

Şifre değiştirmeme şartıyla hesabımı size hediye edebilirim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-07-2017 Saat: 21:56)Ripbyrustavi02 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: http://kafamdakisoru.com/

Beğendim, sistem değişecekmiş. Değiştiği zaman uğrarım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İmzamdaki siteme adminlik verebilirim. Ekip işinin sürekli dağılmasından dolayı uğraşasım gelmiyor. Kendi ekibini oluşturabilirsin. Hali hazırda hiti, tasarımları vs. var.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-07-2017 Saat: 22:19)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İmzamdaki siteme adminlik verebilirim. Ekip işinin sürekli dağılmasından dolayı uğraşasım gelmiyor. Kendi ekibini oluşturabilirsin. Hali hazırda hiti, tasarımları vs. var.

Ben bırakınca site ölmüş :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-07-2017 Saat: 22:20)Tardis Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(01-07-2017 Saat: 22:19)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İmzamdaki siteme adminlik verebilirim. Ekip işinin sürekli dağılmasından dolayı uğraşasım gelmiyor. Kendi ekibini oluşturabilirsin. Hali hazırda hiti, tasarımları vs. var.

Sitenin büyük bi potansiyeli var aslında ama düzenli konu atamıyoruz ekip dağılıyor hep sağlam 4 adam daha olsa çok iyi yerlere gelirdi site.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ders ile ilgili sitem olacak sürekli ödevleri paylasacagim platform çok yakinda açılacak
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Sitenizin gerçekten bir potansiyeli mevcut, böyle bir yapıma her türlü desteğim sonsuz..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Merhabalar, imzamdan sitemize ulasabilirsiniz.
5bo0ov6.png
React.js  Next.js • Tailwind CSS

"Son Tema Ekibi Lideri"
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-07-2017 Saat: 22:37)Arawn Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Sitenizin gerçekten bir potansiyeli mevcut, böyle bir yapıma her türlü desteğim sonsuz..

Wtsupporttan sonra en iyi oyun forumu diyebilirim hatta bazı yönlerden +'sı var. Ekip oluşturursan güzel olabilir. Forumun gidişatını sağlarsan bende maddi manevi yardımda bulunabilirim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kod:
webeksen.com
Bekleriz :D
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Özelden attım :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-07-2017 Saat: 22:25)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Sitenin büyük bi potansiyeli var aslında ama düzenli konu atamıyoruz ekip dağılıyor hep sağlam 4 adam daha olsa çok iyi yerlere gelirdi site.

Ben elimden geleni yaptım erman. Karşılığını alamadım. Uğraşmaya değmeyeceğini anladım
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-07-2017 Saat: 00:07)Tardis Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(01-07-2017 Saat: 22:25)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Ben elimden geleni yaptım erman. Karşılığını alamadım. Uğraşmaya değmeyeceğini anladım

Doğrudur ziyaretçi dışında bi getirisi olmadı. Ekip büyümedi. 7-8 aktif üyeden sonra domaine geçircektim plan hiç uygulanmadı. Ama guzel bir donusum olcak gibi. D10 dışı ekip toplamayı düşünüyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping