19-06-2017 Saat: 16:27
Herkese merhabalar, bu yazımda sizlere güzel bir ek dosya görünümünü nasıl yapacağımızı göstereceğim. Aşağıdaki adımları sırasıyla uygulayarak ek dosya görünümünü sorunsuz bir şekilde forumunuza ekleyebilirsiniz.
1.Adım Admin Paneli > Temalar & Şablonlar > Temalar > Kullandığınız temanın Global.css stil sayfasına giriyoruz ve aşağıda yer alan kodları stil sayfasının en aşağısına ekliyoruz.
2.Adım Admin Paneli > Temalar & Şablonlar > Şablonlar > Kullandığınız temanın şablonları > Postbit Şablonları > postbit_attachments_attachment şablon sayfasına giriyoruz ve aşağıda yer alan kodu girdiğimiz şablon sayfasındaki bütün kodları silerek ekliyoruz.
Ekran görüntüsü:
1.Adım Admin Paneli > Temalar & Şablonlar > Temalar > Kullandığınız temanın Global.css stil sayfasına giriyoruz ve aşağıda yer alan kodları stil sayfasının en aşağısına ekliyoruz.
Kod:
.ek-dosya{
display:inline-block;
background:#2c82c9;
border:1px solid #2c82c9;
border-radius:10px;
-webkit-border-radius:4px;
-moz-border-radius:4px;
-webkit-box-shadow:inset 0px 1px 0px 0px #de4a4a;
-moz-box-shadow:inset 0px 1px 0px 0px #de4a4a;
box-shadow:inset 0px 1px 0px 0px #164473;
color:#fff;
padding:10px 5px;
width:98%;
}
.ek-dosya-ikon{
background:url(https://i.hizliresim.com/1gmBm5.png) no-repeat;
width:60px;
height:38px;
float:left;
position:relative;
top:5px;
left:5px;
}
.ek-dosya a:link, .ek-dosya a:visited, .ek-dosya a:active{
color:#fff;
}
.ek-dosya a:hover{
color:#f0f0f0;
}
2.Adım Admin Paneli > Temalar & Şablonlar > Şablonlar > Kullandığınız temanın şablonları > Postbit Şablonları > postbit_attachments_attachment şablon sayfasına giriyoruz ve aşağıda yer alan kodu girdiğimiz şablon sayfasındaki bütün kodları silerek ekliyoruz.
Kod:
<br /><center><b><div class="ek-dosya"><div class="ek-dosya-ikon"></div><div style="margin-top:5px;"> <a href="attachment.php?aid={$attachment['aid']}" target="_blank" title="{$attachdate}">{$attachment['filename']}</a></div> <div style="margin-top:5px;margin-left:30px;"> {$lang->postbit_attachment_size} {$attachment['filesize']} {$lang->postbit_attachment_downloads} {$attachment['downloads']}</div></div></b></center>
Ekran görüntüsü:
Yazar: Yusuf KOÇ