01-06-2012 Saat: 19:28
Arkadaşalr Benim Sohbet Panelim Alta Frm Nasıl Üste Getirecem..
2.sorum
Frm Nasıl mybb İstatiklerini Ekliyecem Acil Yardım
2.sorum
Frm Nasıl mybb İstatiklerini Ekliyecem Acil Yardım
sOHBET Paneli İlgili 2
|
01-06-2012 Saat: 19:28
Arkadaşalr Benim Sohbet Panelim Alta Frm Nasıl Üste Getirecem..
2.sorum Frm Nasıl mybb İstatiklerini Ekliyecem Acil Yardım
01-06-2012 Saat: 19:45
İstatistikler için ProStats pluginini aktif ediniz.
Sohbeti yukarı almak için Admin KP ► Şablon & Stil ► Şablonlar ► Ana Sayfa şablonlar ► index şablonuna girip Kod: {myshoutbox} kodunu bulun.Bu kodu silin sonra Admin KP ► Şablon & Stil ► Şablonlar ► Header ► header şablonuna girip Kod: {$pm_notice} hemen üzerine Kod: {myshoutbox} GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT
Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur. Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN
TÜM KONULARIM Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
01-06-2012 Saat: 19:56
Ama İstatikler Gelmiyo Tam Olaeak Nasıl Girecem Bide Sohbet paneli Hem Alta Oldu Hem Üste Altaki Nasıl Kalkacak
01-06-2012 Saat: 20:27
(01-06-2012 Saat: 19:56)yardım21 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ama İstatikler Gelmiyo Tam Olaeak Nasıl Girecem Bide Sohbet paneli Hem Alta Oldu Hem Üste Altaki Nasıl Kalkacak 1-)Plugini kurun.Yapılandırma bölümünden aktif edin.Şeçenekler arasında istatistiklerin yeri de var onu Bottom (footer) yapın.Forumun altına istatistikler gelecektir. 2-)İndex Şablonları ► index bölümündeki {myshoutbox} kodunu silin.Üstteki kaybolur. GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT
Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur. Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN
TÜM KONULARIM Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
05-06-2012 Saat: 10:34
admin kp - şablonlar stil - şablonlar - tema şablonun - anasayfa şablonları - index
Kod: {myshoutbox} bunu mouse yolu kes yanı o bölgeden al Kod: {$header} bunun altına yapıştır bu kadar :) eğer header şablonlarından header'a koyarsan her sayfada görünür buda kötü bir görünüş olur benim tercihim ve tavsiye ederim anasayfada görünmesi yeterli.
05-06-2012 Saat: 15:49
(05-06-2012 Saat: 10:34)FeneRLyy Nickli Kullanıcıdan Alıntı: eğer header şablonlarından header'a koyarsan her sayfada görünür buda kötü bir görünüş olur benim tercihim ve tavsiye ederim anasayfada görünmesi yeterli. Haklısın bunu düşünmemiştim :)
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT
17-08-2012 Saat: 09:56
tMM eKLEDİM tEŞEKÜRLER
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|