Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SP Konusu açmanın manası nedir?
Arkadaşlar şimdi afedersiniz ama SP konusu açıp ta dilenmenin manası ne? Hani geyik, muhabbet tamam da artık çok cıvıdınız da kendinize gelemiyorsunuz gibime geliyor. E birazcık ciddiyet canım, dileniyorsunuz da bu arada kendinizi de küçük düşüyorsunuz. Bir şeyi de tadında bırakmayı öğrenin artık. Bu iş iyice saçmaladı son konular kısmı battı.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bunu anlatmaya çalışıyorum yorumlardan devam etseydi daha iyi olabilirdi konu açmak yerine..
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-01-2017 Saat: 00:08)Depres4n Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar şimdi afedersiniz ama SP konusu açıp ta dilenmenin manası ne? Hani geyik, muhabbet tamam da artık çok cıvıdınız da kendinize gelemiyorsunuz gibime geliyor. E birazcık ciddiyet canım, dileniyorsunuz da bu arada kendinizi de küçük düşüyorsunuz. Bir şeyi de tadında bırakmayı öğrenin artık. Bu iş iyice saçmaladı son konular kısmı battı.

Bence gerçekten dileniyor olabiliriz ^_^
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-01-2017 Saat: 00:10)The Legend Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bunu anlatmaya çalışıyorum yorumlardan devam etseydi daha iyi olabilirdi konu açmak yerine..

Yorumlardan anlamıyorlar ki hocam kimisi görmüyor hem böyle daha genel oldu
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Birinin olaya dur demesi gerekiyordu tadı kaçtı çünkü
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güldük eğlendik yeter bu kadar yeter şimdlik yarın gene başka bir konuyla yaparız bir geyik :) ben gene tartışma konusu açıcak birşeyler bulurum :)
Değer verdiğim İnsanlar :
ASiPaTRoN
ismaililhan
#Captain
#Pirate
Power
Bilsoft
Novruz
Albırt Enişten

Eski Günler Eski Maziler #2015

#GünümüzünSorunuEGOİZM
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yalnız forumdada sürekli ciddiyet var. Biraz eğlence olsun....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eğlence olmasın kimse demiyor ama dozunda.. :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-01-2017 Saat: 00:13)isimsiz.. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güldük eğlendik yeter bu kadar yeter şimdlik yarın gene başka bir konuyla yaparız bir geyik :) ben gene tartışma konusu açıcak birşeyler bulurum :)

Aynen öyle,ciddiyete dönelim.
----------------
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tamam beyler duralım, ancak bana sanalpara gönderin. Yoksa çocuk ölür.
https://instagram.com/alphazzers
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bana bi 20lik verin konu açmıyim :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform