https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 5 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Yardim Talebi] Forum Gösterime kapalı
Arkadaşlar Ben Forumumu Kapalı Yapmak istiyorum fakat yanlış bir ayar yapmışım ben kurucu olmama rağmen forum kapalı diyor ne yapacağım yardım lütfen :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Site adresin ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
özelden verdim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Akıncı kardeşim birde bu var

Uygulamanın geçerli olduğu MyBB sürümleri: tüm sürümler

MyBB forumu kullanıma açmak/kapatmak için aşağıdaki adımları eksiksiz uygulayınız;

Yönetici (admin) Kontrol Paneli → Forum Ayarları → Forum Kullanıma Açık / Kapalı bölümünden → Forumu Kullanıma Aç / Kapat sorusuna eğer forumu kullanıma kapatmak istiyorsak (Evet) ya da forum zaten kapalıysa ve bizde açmak istiyorsak (Hayır) cevabını verip kaydediyoruz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-09-2016 Saat: 19:04)#E-c-o_Fresh Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @Akıncı kardeşim birde bu var

Uygulamanın geçerli olduğu MyBB sürümleri: tüm sürümler

MyBB forumu kullanıma açmak/kapatmak için aşağıdaki adımları eksiksiz uygulayınız;

Yönetici (admin) Kontrol Paneli → Forum Ayarları → Forum Kullanıma Açık / Kapalı bölümünden → Forumu Kullanıma Aç / Kapat sorusuna eğer forumu kullanıma kapatmak istiyorsak (Evet) ya da forum zaten kapalıysa ve bizde açmak istiyorsak (Hayır) cevabını verip kaydediyoruz.
ONU Biliyorum Yani Bakıma aldığımda ben siteye girince banada sitenin kapalı olma nedeni yazıyor ve giremiyorum :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
SORUN ÇÖZÜLDÜ KİLİT OLABİLİR!
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:dest -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform