https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 5 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Yardim Talebi] Yardım Lütfen içeri girin :(
Arkadaşlar Ben Forumum İçin Mod Başvuru Kategorisi yapacağım konuyu herkes görsün herkes başvuru  açsın ama o başvuruyu sadece Bu yetkiler görebilsin.
KURUCU-BAŞVURUYU AÇAN KİŞİ-ADMİN Yani nasıl yapacağım yardım edin çok acil lütfen
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ona bildiğim kadarıyla eklenti gerekiyordu fakat bunu ellede yapabilirsiniz.
Kategori görüntüleme yetkilerinden üyeleri konu açabilir ama konularını görüntüleyemez yapın.
Duyuru bölümündende mod başvuru şablonunu verin.Yani üyeler duyuru kısmından konuyu açmak için kategoriye gelecek fakat sadece konu açabilecekler yapılan başvuruları görüntülemeyecekler.
Eğer üyenin başvurusu onaylanırsa pm gönderin işlem bu kadar
2. bir yolu konuları moderatör onaylı yapın.Aynı şekilde konuyu onaylarsanız pm atın yoksa konuyu silin.
Eğer zorlanırsanız skype verin yardım edebilirim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Konuları görüntüleyemez yokki forumu görüntüleme var ne yapaağım lütfen çok acil :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@akıncı kategori ve forumlar - seçenekler - forumu düzenle - alta in - "Forum Hakkında" Bölümüne Ait Forum İzinleri
ordan izinleri düzenleye bilirsin kardeşim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Evet İZİNLERİ Düzenliyecemde Olmuyor Yani Birbirinin Başvurularını Görmemelerini ayarlayacamda öyle bir seçenek yok nasıl yapacağım :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@akıncı
bakmasını istemediğin kişilerin seçeneğini ( Engellenen Forum İzinleri ) içine sürükle
bakmasını istediğin kişilerin seçeneğini ise ( Serbest Bırakılan Forum İzinler ) içine sürükle kardeşim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
anlamadım biraz daha açabilirmisn
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
facebook.com/famesin4456

ekle yardım edim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ekledim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Akıncı kardeşim

Uygulamanın geçerli olduğu MyBB sürümleri: tüm sürümler

MyBB forumu kullanıma açmak/kapatmak için aşağıdaki adımları eksiksiz uygulayınız;

Yönetici (admin) Kontrol Paneli → Forum Ayarları → Forum Kullanıma Açık / Kapalı bölümünden → Forumu Kullanıma Aç / Kapat sorusuna eğer forumu kullanıma kapatmak istiyorsak (Evet) ya da forum zaten kapalıysa ve bizde açmak istiyorsak (Hayır) cevabını verip kaydediyoruz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-09-2016 Saat: 19:05)#E-c-o_Fresh Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @Akıncı kardeşim

Uygulamanın geçerli olduğu MyBB sürümleri: tüm sürümler

MyBB forumu kullanıma açmak/kapatmak için aşağıdaki adımları eksiksiz uygulayınız;

Yönetici (admin) Kontrol Paneli → Forum Ayarları → Forum Kullanıma Açık / Kapalı bölümünden → Forumu Kullanıma Aç / Kapat sorusuna eğer forumu kullanıma kapatmak istiyorsak (Evet) ya da forum zaten kapalıysa ve bizde açmak istiyorsak (Hayır) cevabını verip kaydediyoruz.

Onu Çözdüm Sadece Tek Şey Kaldı Oda Moderatör başvurularını kimse görmemesi kurucu ve adminlerin görmesi onun dışında hiç birşey kalmadı :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
onuda benim dediğim gibi seçeneklerden yap kardeşim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Admin kp>Kategoriler & Forumlar>Başvuru yapılacak forum>Forum izinleri>Üye grubu özel izin ayarları Forumdaki Konuları Görüntüleyebilir? tikini kaldır. @akıncı
Ücretli Grafik İşleri Yapılır.
İletişim: Discord 
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-09-2016 Saat: 23:39)Dream41 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Admin kp>Kategoriler & Forumlar>Başvuru yapılacak forum>Forum izinleri>Üye grubu  özel izin ayarları Forumdaki Konuları Görüntüleyebilir? tikini kaldır. @akıncı

Oldu Çok Teşekkürler. Bunu Nasıl Karşılayacağım :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
KONU KİLİT OLABİLİR!
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform