Yorum Sayısı: 5,930
Konu Sayısı: 536
Teşekkürler: 3
6 mesaj içinde 437 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri:
rayray93
SanalPara (SP): 261 SP
Bazı pluginler ile bağlantılı olabiliyor şablon ekleme. Dediğin olayı yapmanın yolu vardı ama, tam adı neydi hatırlamıyorum
Yorum Sayısı: 6,602
Konu Sayısı: 682
Teşekkürler: 29
34 mesaj içinde 1162 teşekkür verildi.
xoxox
SanalPara (SP): 351 SP
Kullanabilirsiniz. Yeni şablon oluşturun diyelim {$templateadı} indexde kodu nereye ekleyeceksen {$templateadı} yide oraya ekleyebilirsin. Aynı şey pek farketmiyor.
Yorum Sayısı: 6,797
Konu Sayısı: 229
Rep Puanı:
820
Teşekkürler: 92
147 mesaj içinde 428 teşekkür verildi.
TaaRRuz
SanalPara (SP): 12,740 SP
Bunu kodlamada yapamazsın.Php bilmen lazım, bir fonksiyon tanımlayarak once sablonu olusturman, sonra oraya bir kanca vermen lazim.En sonra bunlarin tamamini bir degiskene gomeceksin.Biraz zahmetli.Pluginleri inceleyebilirsin.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)
Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Yorum Sayısı: 6,797
Konu Sayısı: 229
Rep Puanı:
820
Teşekkürler: 92
147 mesaj içinde 428 teşekkür verildi.
TaaRRuz
SanalPara (SP): 12,740 SP
Bunun belki suan ki surumlerde bir yontemide olabilir ben bu surumun yeniliklerinide test etme firsati bulamadim henuz.Normalde ben eger kendi sitem icin plugin yapsam, sablonu elle olusturarak kodda sadecr cagiririm.Yani bunu zamandan tasarruf etmek amacli bu sekilde kullanabilirim.Sablon olusturma ve enlerindeki kodlari yazmaktan tasarruf ederim.Onun disinda dedigim gibi belki suan ki surumde bu imkan var ama kullanimini bilmiyorum varsa bile.Bir ara incelersem yeniden yazarim buraya.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)
Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Yorum Sayısı: 464
Konu Sayısı: 66
Rep Puanı:
10
Teşekkürler: 0
0 mesaj içinde 87 teşekkür verildi.
Enes Bayraktar
SanalPara (SP): 33 SP
04-08-2016 Saat: 23:02
(Son Düzenleme: 04-08-2016 Saat: 23:05, Düzenleyen: Enes Bayraktar.)
Bu sistemi bende nagon style temam'da kullanmıştım php + mybb şablonlarını kullanarak kullanıcı giriş yapınca portal.php'de kullanıcı bilgilerini basmıştım şuan hatırlamıyorum ancak mybb.biz'deki Raphael yada İnside'a ulaşırsan onlara sorabilirsin ancak böyle birşey 10tr.net'de mümkün değil gibi tüm forumlar aynı php dosyalarına tanımlı olduğu için admin bile tanımlasa sıkıntı çıkarabilir..
onun dışında bir yöntem bilmiyorum.. yaptığım şekil php de {$mesajlar}'i tanımlayıp portal şablonunda kendi divimin içine yazdırmıştım yeni şablon konusunda pek bilgim yok temalarla alakalı birşey diye biliyorum..
Yorum Sayısı: 1,742
Konu Sayısı: 263
Rep Puanı:
124
Teşekkürler: 29
42 mesaj içinde 210 teşekkür verildi.
Gokss
SanalPara (SP): 73 SP
Ben de o zaman overview in içine yazarım allah allah :)
Beyin bedava :D
vov.
Yorum Sayısı: 464
Konu Sayısı: 66
Rep Puanı:
10
Teşekkürler: 0
0 mesaj içinde 87 teşekkür verildi.
Enes Bayraktar
SanalPara (SP): 33 SP
Beyin bedavamı :) ben para vererek almıştım buyrun sizin için Inside'in skype adresini buldum..
mybbinside bende ekli şuanda yani aradabir çevrimiçi oluyor (nadir..) yakalarsan sorabilirsin :)