https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 5 Oy - Ortalama: 4.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Yardim Talebi] Şablon Çağırma Sorunu
Arkadaşlar son konular için bir şey kodluyorum. Fakat kodları index e eklemek istemedim çünkü bayağı uzun oldu. 

Yeni şablon ekleyip içine bu kodları eklesem daha sonra ise bunu anasayfaya çağırmak için {$templateadı} şeklinden bir şey kullanabilir miyim ?

Kullanamazsam şablon ekleme MyBB'de ne işe yarıyor :)

Umarım anlatabilmişimdir, MyBB'de bilmediğim daha bir çok şey çıkıyor :)

@TaaRRuz
@Edward
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bazı pluginler ile bağlantılı olabiliyor şablon ekleme. Dediğin olayı yapmanın yolu vardı ama, tam adı neydi hatırlamıyorum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-08-2016 Saat: 21:17)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bazı pluginler ile bağlantılı olabiliyor şablon ekleme. Dediğin olayı yapmanın yolu vardı ama, tam adı neydi hatırlamıyorum
Bulursan çok makbule geçer :)
Hayır olmayacaksa şablon ekleme yeri koymanın mantığı ne öyle değil mi ?
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@#Gokss yeni şablonu sana şöyle anlatıyım portal gibi sayfa ekliye biliyorsun telefondayım bilgisayarım tamirde bilgisayarım olsaydı sana örnek gösterirdim.
Ücretli Grafik İşleri Yapılır.
İletişim: Discord 
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kullanabilirsiniz. Yeni şablon oluşturun diyelim {$templateadı} indexde kodu nereye ekleyeceksen {$templateadı} yide oraya ekleyebilirsin. Aynı şey pek farketmiyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-08-2016 Saat: 22:03)xoxox Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kullanabilirsiniz. Yeni şablon oluşturun diyelim {$templateadı} indexde kodu nereye ekleyeceksen {$templateadı} yide oraya ekleyebilirsin. Aynı şey pek farketmiyor.
Denedim ama olmadı, ondan soruyorum ya :)
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bunu kodlamada yapamazsın.Php bilmen lazım, bir fonksiyon tanımlayarak once sablonu olusturman, sonra oraya bir kanca vermen lazim.En sonra bunlarin tamamini bir degiskene gomeceksin.Biraz zahmetli.Pluginleri inceleyebilirsin.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-08-2016 Saat: 22:20)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bunu kodlamada yapamazsın.Php bilmen lazım, bir fonksiyon tanımlayarak once sablonu olusturman, sonra oraya bir kanca vermen lazim.En sonra bunlarin tamamini bir degiskene gomeceksin.Biraz zahmetli.Pluginleri inceleyebilirsin.
O zaman neden şablon ekleme var ?
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bunun belki suan ki surumlerde bir yontemide olabilir ben bu surumun yeniliklerinide test etme firsati bulamadim henuz.Normalde ben eger kendi sitem icin plugin yapsam, sablonu elle olusturarak kodda sadecr cagiririm.Yani bunu zamandan tasarruf etmek amacli bu sekilde kullanabilirim.Sablon olusturma ve enlerindeki kodlari yazmaktan tasarruf ederim.Onun disinda dedigim gibi belki suan ki surumde bu imkan var ama kullanimini bilmiyorum varsa bile.Bir ara incelersem yeniden yazarim buraya.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu sistemi bende nagon style temam'da kullanmıştım php + mybb şablonlarını kullanarak kullanıcı giriş yapınca portal.php'de kullanıcı bilgilerini basmıştım şuan hatırlamıyorum ancak mybb.biz'deki Raphael yada İnside'a ulaşırsan onlara sorabilirsin ancak böyle birşey 10tr.net'de mümkün değil gibi tüm forumlar aynı php dosyalarına tanımlı olduğu için admin bile tanımlasa sıkıntı çıkarabilir..
onun dışında bir yöntem bilmiyorum.. yaptığım şekil php de {$mesajlar}'i tanımlayıp portal şablonunda kendi divimin içine yazdırmıştım yeni şablon konusunda pek bilgim yok temalarla alakalı birşey diye biliyorum..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben de o zaman overview in içine yazarım allah allah :)
Beyin bedava :D
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Beyin bedavamı :) ben para vererek almıştım buyrun sizin için Inside'in skype adresini buldum..
mybbinside bende ekli şuanda yani aradabir çevrimiçi oluyor (nadir..) yakalarsan sorabilirsin :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-08-2016 Saat: 00:40)Enes Bayraktar Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Beyin bedavamı :) ben para vererek almıştım buyrun sizin için Inside'in skype adresini buldum..
mybbinside bende ekli şuanda yani aradabir çevrimiçi oluyor (nadir..) yakalarsan sorabilirsin :)
tembellik edip direkt adama sormaktansa bedava olan beynimi kullanıp sorunu çözdüm :)
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping