Selamlar!
Yayına yürütmek istediğim bir forum projem var aklımda ancak bunun için de elbette ki ekip şart oluyor. Biliyorsunuz arkadaşlar, ekip olmadan tek başına forum kurmanın manası olmuyor. Benim onlarca forumum bu beceriksizlik ve hatam yüzünden kapandı. Ancak bu sefer gerçekten tutturmak istiyorum. Ve sizlerden de destek istiyorum. Öncelikle büyük bir proje için adım atacağım fakat ekip için elemanlar arıyorum. Forumumda olacak yetki grupları şu şekilde sıralanıyor:
Baş Kurucu (1) [ALINAMAZ]
Kurucu (2) [TÜKENDİ]
Yönetici (4)
Ekip Müfettişi (2)
Grafik Tasarımcı Lideri (1)
Kodlama Ekibi Lideri (1)
Şef Ekibi Lideri (1)
Grafik Tasarımcı (2)
Kodlama Ekibi (2)
Genel Şef (3)
Bölüm Şefi (3)
Ekip Adayı (Max 5)
Elmas Üye (700 Mesaj - 50 Rep Gereksinimi)
Zümrüt Üye (500 Mesaj - 40 Rep Gereksinimi)
Yakut Üye (300 Mesaj - 20 Rep Gereksinimi)
Altın Üye (150 Mesaj - 15 Rep Gereksinimi)
Bronz Üye (10 Mesaj - 0 Rep Gereksinimi)
Yeni Üye
Cezalandırılmış
Bu gruplardan her hangi birine katılmak isteyenler olursa başvuru formunu doldurmalıdır.
*Yorumlara yazın, özel mesajla gönderilenleri okumayacağım. Daha doğrusu kendime özel mesaj göndermenizi bir süreliğine kapatacağım.
Form:
Bu proje için hepinizin desteklerini bekliyorum ve bu konuda beni yarı yolda bırakmayacağınızı da emin emin güveniyorum ve inanıyorum. Sorularınız veya belirtmek istedikleriniz varsa yorumlardan söyleyebilirsiniz.
Esenlikle.
Yayına yürütmek istediğim bir forum projem var aklımda ancak bunun için de elbette ki ekip şart oluyor. Biliyorsunuz arkadaşlar, ekip olmadan tek başına forum kurmanın manası olmuyor. Benim onlarca forumum bu beceriksizlik ve hatam yüzünden kapandı. Ancak bu sefer gerçekten tutturmak istiyorum. Ve sizlerden de destek istiyorum. Öncelikle büyük bir proje için adım atacağım fakat ekip için elemanlar arıyorum. Forumumda olacak yetki grupları şu şekilde sıralanıyor:
Baş Kurucu (1) [ALINAMAZ]
Kurucu (2) [TÜKENDİ]
Yönetici (4)
Ekip Müfettişi (2)
Grafik Tasarımcı Lideri (1)
Kodlama Ekibi Lideri (1)
Şef Ekibi Lideri (1)
Grafik Tasarımcı (2)
Kodlama Ekibi (2)
Genel Şef (3)
Bölüm Şefi (3)
Ekip Adayı (Max 5)
Elmas Üye (700 Mesaj - 50 Rep Gereksinimi)
Zümrüt Üye (500 Mesaj - 40 Rep Gereksinimi)
Yakut Üye (300 Mesaj - 20 Rep Gereksinimi)
Altın Üye (150 Mesaj - 15 Rep Gereksinimi)
Bronz Üye (10 Mesaj - 0 Rep Gereksinimi)
Yeni Üye
Cezalandırılmış
Bu gruplardan her hangi birine katılmak isteyenler olursa başvuru formunu doldurmalıdır.
*Yorumlara yazın, özel mesajla gönderilenleri okumayacağım. Daha doğrusu kendime özel mesaj göndermenizi bir süreliğine kapatacağım.
Form:
Kod:
Adınız-Soyadınız:
Yaşınız:
Şehriniz:
Kendinizi Tanıtın:
Uzmanlık Alanlarınız:
Öğrenim Durumunuz:
Kaçıncı Sınıftasınız:
İstenilen Yetki:
Becerebilecek misiniz:
Hangi forumlarda yetkili oldunuz:
Forumlarda yetkili olduğunuz rütbe nedir:
Ek Olarak belirtmek istedikleriniz varsa:
Bu proje için hepinizin desteklerini bekliyorum ve bu konuda beni yarı yolda bırakmayacağınızı da emin emin güveniyorum ve inanıyorum. Sorularınız veya belirtmek istedikleriniz varsa yorumlardan söyleyebilirsiniz.
Esenlikle.