Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bilgisayarınızı yavaşlatan sebepler
YMd0YA.jpg

1-) Teknolojik Geri Kalmışlık. . .

Çağın İlerlemesi İle Teknoloji Gelişmektedir. Son Çıkan Oyunları 10 Yıl Önce Alınmış Bilgisayarla Oynamaya Kalkarsanız Tabi ki Kasmalar smile.gifMeydana Gelecektir. Zaten Bir Bilgisayarın Ortalama Ömrü 6 yıldır. 6 Yıldan Sonra Bilgisayarınızı Yenileyin. Bu Durum Sadece Oyunlarda Geçerli Değildir. İşletim Sistemleri, Programlar Vb. Unutmayın Eğer Şu Anki Sahip Olduğunuz Teknoloji Sizin Amaçlarınıza Hükmetmiyorsa Onu Elinizde Daha Fazla Barındırmanın Manası Yoktur.

bjvzyb.png

2-) Bilgisayardaki Gereksiz Programlar. . .

Bilgisayardaki Kullanmadığınız Programlar, Oynamadığınız Oyunları Silmek Bilgisayarın Hem Hafızasını Hem de Açılış Süresini Kısaltacaktır.
Bu Arada Eğer Bilgisayardan Programdan Kaldıracaksanız Perfect Uninstaller Yâda İobit Uninstaller Gibi Programlar Kullananın. Yani Programı Kaldırırken Her şeyi (Kayıt Defterlerini, Orada - Burada Oluşturduğu Gereksiz Dosyalar) İle Kaldırın. Bu Programın Hemen Hemen Tamamına Yakınını Bilgisayarınızdan Kaldıracaktır.

kAMN69.jpg

3-) Başlangıçta Gereksiz Çalışan Programlar Ve Hizmetler

Başlangıçta Çalışan Programları, Hizmetleri Kapatmak Sisteminizin Açılışını Son Derece Hızlandırır.
"Windows Logolu Tuş" + R > msconfig Yazıp Enter Yapın. Ardından Gelen Ekrandaki Sekmelerden Başlangıcı Sonra Hizmetleri Seçiniz. Oradan Gereksiz Olanları Kapatınız. "Benim Gereksiz Olarak Gördüğüm Program Yok" Yâda "Buradaki Program - Hizmetleri Kapatırsam Bu Kapattıklarım Bir Gün Bana Lazım Olur" Diyorsanız Şöyle Bir Düşünün Oradakilerin Kaç tanesini 1 Aydan Daha Uzun Süre Kullandınız. Eğer Böyle Düşünürseniz Eminim Kapatacak Bir Kaç Program Bulursunuz. 

14pQBG.png

4-) Sistem Optimize Eden Programlardan kullanınız.

Her Ne Kadar "Benim Bilgisayarım İyi Bir Şey Olmaz" Deseniz de Bilgisayarın Bu Tip Optizelere İhtiyacı Vardır. Sonuçta Bilgisayarda Sizin Bilmediğiniz Gereksiz - Kayıt Defterleri Bulunabilir. İşte Bu Tip Dosyaların Silinmesi İçin Bu Tip Programları Kullanmanızı ŞİDDETLE Tavsiye Ederim

Önerebileceğim Programlar;
 Cclear(En Kötü İhtimalle Bunu Kullanın) 
 Auslogic Boost Speed
 Advedcad Sistem Care Gibi. 
Bunların Hepsi Forumda Mevcuttur.

ZW5bla.jpg

5-) Gerekli Bakımlarınızı Yapın. 

Bilgisayarınızın Kasasını Arada Açın Tozları Temizleyin Ekran Kartı - Ram Gibi Çıkarabileceğiniz Sistem Parçalarını Çıkarıp Slotları Temizleyin.

Her Ay Bilgisayarın Diskini Birleştirin. Disk Birleştirmek Programlarım Tepki Süresini Kısaltabilir.

080MvY.jpg

6-) Bilgisayarım Aniden Yavaşladı

Bilgisayarınızın Bir Anda Yavaşlamış Olması Akla İlk Olarak Rat - Keylogger Server Yeme İhtimalini Akla Getirir.
Yani Bir Kişi Sizin Bilgilerinizi Çalmak Yâda Bilgisayarınızı Herhangi Bir Saldırıda Kullanmak İçin Bilgisayarınızı Ele Geçirmek İstemiştir.
İşte Bu Gibi Durumlardan Kurtulmanın En Klasik Yolu Bilgisayarınızı Güvenli Mod da Açıp Combofix İle Taratmaktır.

Ama Yok Ben Bu Yöntemden Emin Değilim Diyorsanız En Kesin Çözüm Formattır.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu mesaj alıntımı? alıntıysa belirtiniz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-04-2016 Saat: 14:42)AvanT2 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu mesaj alıntımı? alıntıysa belirtiniz.

Makale arkadaşıma ait paylaşmadan önce izin aldım gerisinin zaten sizi ilgilendireceğini sanmıyorum.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping