Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
10tr Online Sıklığı .
Merhaba değerli arkadaşlarım,
10tl forumundan bende ayrılıyorum derslerim iyi ama dahada çalışmak amacım var.
Ve 10tl'yi çok kişi bıraktı eskiden burada bir konuya 20 yorum yapılıyordu şimdi aktiflik artık eskisi gibi değil ...
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
PGM
Teşekkür verenler:
Neden Herkes Bırakıyorum Diye Konu Açıyor Bırakıyosanız Sessizce Gidin Kimseye Duyurmadan Herkes Geliyo Bırakıyorum Diyo Madem Bırakıcağınız Neden Üye Oluyorsunuz Bizim'de Derslerimiz Var Sizin Gibi Bırakıyoruz Diye Konumu Açıyoruz Foruma Sizin Gibiler Yüzünden Kimse Girmiyor İyi Forumlar.
Ücretli Grafik İşleri Yapılır.
İletişim: Discord 
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…

PGM
Teşekkür verenler:
Konu açması sıkıntı değil ama senin üye olma demen sıkıntı bunu dememen gerekir.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Okul açıldı kardeş mantıklı olarakda yorumlarda bi düşüşün yaşanması zaten bekleniyordu yani her şekilde bu olacak, ayrıca sende pek fazla eski değilsin n*w.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(10-02-2016 Saat: 16:37)#Warf Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Konu açması sıkıntı değil ama senin üye olma demen sıkıntı bunu dememen gerekir.

@#Warf Niye Üye Olma Demem Senimi Gerdi :)
Ücretli Grafik İşleri Yapılır.
İletişim: Discord 
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…

PGM
Teşekkür verenler:
Şu konulara yorum atarken egolarinizi birakin iki kere duşunun lutfen. Tartişma alanina dondu her yer.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Argo Kelime Kullanıldığından Düzeltildi .. Albırt Enişten
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(10-02-2016 Saat: 19:17)Sezar38 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @Dream41 Lan bak çocuk seni bildim bileli artislik yapıyorsun doğru konuş ben seni gererim.Yüzsüze bak ben asıl senin gibiler için girmiyorum foruma.Hayırdır kurallarda bu tarz konu açmak yasakmı diyor ? Sen karışaman ya adam akıllı yorum yaparsın s*kt*r olup gidersin.Benim sinirlerimi arttırdın kendini birşey zannetme sana patlarım

Abi sakin ol
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Arkadaşlar bu tür konuların kavga çıkardığını biliyorsunuz ve yine de açıyorsunuz. Eğer veda etmek istiyorsanız lütfen " Bu site eskisi gibi değil" vb. cümleler kurmayın. @Sezar38 Lütfen sinirlerimize hakim olalım, forumda şu sıralar bir kargaşa olduğundan fazla bir uyarı vermedim. Umarım bir an önce forumdaki bu sorun çözülür, İyi Forumlar..
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 7 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping