https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
NameLessWarrior Genel Şef Başvurusu.!
Exclamation 
Ad & Soyad : AhmetRuhi Aydemir
Okul: Özkent Akbilek İ.Ö.O
Varsa twitter ve facebook profilleriniz: www.facebook.com/AhmetRuhi.Aydemir
html bilgisi: var
css bilgisi: orta
php programlama bilgisi: yok
diğer bilgileriniz: Photoshop, PhotoFlitre, Cam Studio, FileZilla, varda var :)
Daha önce Yetkili Olduğunuz Siteler : Hatırlamıyorum Ama En Az (15) Olmalı
Daha önce yaptığınız Tasarımlarınız/Programlarınız/siteleriniz : guncelwt.tk, gnlforum.10tl.net, generalsforum.10tl.net ve htmlkodfrm.tk
Şuanki rep puanınız: 54
Geliştirdiğiniz elektronik devre ya da makine (veya tasarımı), patent v.b. var mı?: Ney?
Kendinizi yenilikçi olarak niteliyor musunuz? nasıl?: Evet
Kendinizi birkaç kelime ile anlatmak isterseniz: Mutlu Bir İnsanım Bilgisayar Başında En Az 2 saat vakit Geçiririm
İlerdeki Projeleriniz: Bu rutbeye geçerseniz yapmayı düşündüğünüz iyileştirmeleri, yardımları, projeleri detaylı yazınız: Çoğu Kişiye Yardım Edicem İyi Bir Genel Şef Olucam :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bence daha çok erken ama Adminler bilir. Başarılar...
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(17-05-2012 Saat: 15:47)Time Traveler Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bence daha çok erken ama Adminler bilir. Başarılar...

aynen biraz daha beklemelisin ve bilgilerini geliştirmelisin.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Görüşünüz İçin Teşekkürler :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Kardeş Faceye Baktım Küçükmüşsün Bu Yaşa Bukadar Yetki Fazla Diye Düşünüyorum [Şahsi GÖrüşümü] Başarılar.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(17-05-2012 Saat: 15:55)ZeaScoot Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Kardeş Faceye Baktım Küçükmüşsün Bu Yaşa Bukadar Yetki Fazla Diye Düşünüyorum [Şahsi GÖrüşümü] Başarılar.
W7Selim 11mi 12mi ne Yaşında Buna Bakılırsa
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(17-05-2012 Saat: 15:59)NameLessWarrior Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(17-05-2012 Saat: 15:55)ZeaScoot Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
W7Selim 11mi 12mi ne Yaşında Buna Bakılırsa

Tamam Hak Veriyorum Ama Hal Ve Davranışların Kötü Biraz Büyüklerine Karşı Saygılı Olmayı Öğrenenme İle Başlarsan Rütben Yükselebilir Gözün Yükseklerde RÜtbe İçin Değiş Forum İçin Çalışacak Adamlar Aranıyor Mesela Bazıları Konuyu Güncelliyor Gidip Yahu Kardeşim Yapmasana Şu Floodu Yeter Artık Gibi Söyleyişlerde BUlunuyorsun Bunlar Kötü Davranışlar Adam Konusunu Güncelliyor + O Senin Büyüğünde Olabilir + Rütbeyi Aldıkdan Sonra Böyle Uyarıları Göremedim Nedense
Herneyse BU Senin Rütbe Başvurun Burda Bunları Yazmam İyi Olmadı .
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Daha çok erken .
Tekrar Genel Şef...
ÜCRETLİ TASARIM İŞLERİNİZ YAPILIR !
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
çok erken bir genel şefin bilmesi kadar bilgiyi bilmediğini düşünüyorum.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bence daha çok erken mesaj sayısı olmakla olmuyor bak bana ben fazla mesaj yazmıyorum bilgimi kullanıyorum yeri geldiğinde zaten bende görevimi uzun zamanlar sonra aldım 1.5 sene zarfında o kadar kolay değildi bilgi önemli
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Yaş pek önemli değil konuşmalar ve üyeler karşı saygı !
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Görüşleriniz İçin Teşekkürler :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bu forumun yöneticilerinin yaş ortalaması da çok düşükmüş.Ben sizi benden büyük zannediyordum. Benim yaş 17. admin kaç yaşında acaba.

Şaka bir yana;

Bence görevde yaşın önemi yok.Önemli olan saygı sevgi ve bilgisayar bilgisi.Bu görevi hak ettiğinizi düşünüyorum.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Gröüşünüz İçin Teşekkürler :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Gizli bir şekilde kendi görüşümü veriyorum.Bence yeterli değil.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
NameLess'in mybb hakkındaki bilgisi az çok var fakat üyelerle olan iletişimi ve çocukça düşünme tarzıyla bütün çekiciliğini kaybedio yani açıkçası bende yeterli bulmuyorum ...

yaş olayına sözüm yok yeterki çocukça ve saçma davranışlar olmasın ...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(20-05-2012 Saat: 22:19)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Gizli bir şekilde kendi görüşümü veriyorum.Bence yeterli değil.
ömdenmi?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(20-05-2012 Saat: 22:25)NameLessWarrior Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(20-05-2012 Saat: 22:19)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Gizli bir şekilde kendi görüşümü veriyorum.Bence yeterli değil.
ömdenmi?

rayray93'ün yorumunu ctrl+a yap görcen.
Tekrar Genel Şef...
ÜCRETLİ TASARIM İŞLERİNİZ YAPILIR !
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
kardeş Bende Ankara Sincan Fatihde Oturuyom :D
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(23-05-2012 Saat: 23:58)Mr Kadir Nickli Kullanıcıdan Alıntı: kardeş Bende Ankara Sincan Fatihde Oturuyom :D
ömye Gel :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 5 Ziyaretçi

WTSupport | Torrent - ZULA - The Forest Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping