https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
site görevlilerinden şikayetçiyim
biliyorum bu konum kapanacak veya silinecek o olmadı tekrar uyarı alıcam olmadı banlanıcam ama bu şikayetimi yapmak zorundayım

Gerçekten site görevlilerinden şikayetçiyim pek ilgilenilmiyo yada bazen çok sert davranıyolar

ilgilenilmiyince sesimizi çıkarıyoruz uyarı alıyoruz

Bugün bu kunular üzerine çok tartışmalar oldu herkez bianlamda yüzünü ortaya çıkardı en basitinden

nuris bu forumda bi rütbeye aday olgunluğunu göstermiyo gidiyo başka sitelere spam atıyo

NameLessWarrior görevinde bi haftası bile dolmadan olayı anlamadan mantıklı düşünmeden hemen uyarı atıyo

bazen kullanıcılara çok sert çıkışlarda bulunuyo

onların haricinde ben yaklaşık 1 aydır burdayım görevli olup online olmalarına rağmen sorunlara cevap vermiyolar yada uğraşmamak için bilmezlikten geliyolar bazılarını henüz görmedim bile

yani demek istediğim lütfen huzurlu bir ortam için bütün görevliler tekrar gözden geçirilmeli ...

İçimi döktüm şimdi ister beni uyarın ister forumdan atın ister banlayın farketmez ...

bu durum devam ettiği sürece ben burda yapamam en çok siteye hayran olan benim online süreme ve mesaj sayıma bakarsanız anlarsınız zaten ...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kesinlikle Katılıyorum + Rep

Örneğin Logo , Banner , Rütbe İstediği Yapıyoruz Konuyu Güncelliyoruz Adam Bakıyor Konuda 1 Cevap Var Tamam Bu Kişinin Logosu Yapılmıştır Deyip Bakmamazlık Yapıyor NamelesWarrior Çok Şikayetciyim Yaşına Göre Çok Havalı Göözü Yükseklerde Saygı Sınırını Olduğundan Fazla Aşıyor
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başka forumlarda spam yapmam burayı neden ilgilendirsin acaba ?
Tekrar Genel Şef...
ÜCRETLİ TASARIM İŞLERİNİZ YAPILIR !
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-05-2012 Saat: 23:51)Nuris Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başka forumlarda spam yapmam burayı neden ilgilendirsin acaba ?

eğer bir rütbeniz varsa o rütbeyi aldığınız an ağırlığınız ve gösterdiğiniz saygı ile direk yükümlü örnek biri halini alıyosunuz burayı ilgilendirme nedenide bu ...

yaptığınız sorumsuzluklar bu siteye olan ilgiyi azaltacaktır ...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-05-2012 Saat: 23:54)kemfaz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(19-05-2012 Saat: 23:51)Nuris Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başka forumlarda spam yapmam burayı neden ilgilendirsin acaba ?

eğer bir rütbeniz varsa o rütbeyi aldığınız an ağırlığınız ve gösterdiğiniz saygı ile direk yükümlü örnek biri halini alıyosunuz burayı ilgilendirme nedenide bu ...

yaptığınız sorumsuzluklar bu siteye olan ilgiyi azaltacaktır ...

Ne alaka . Bu siteyle kendi sitem veya diğer takıldığım siteler'le alakası ne ?
Tekrar Genel Şef...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
alakası en yakınından demin spam atıyosunuz diye şikayette bulunuldunuz adama yarın bigün soracaklar 10 tl net nasıl diye adamda diyecekki orda sorumsuzluk yapan insanlar var hiç uğraşmayın derim

dolayısıyla hitimiz azalıcak oyüzden bi ağırlığınız olmalı ...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-05-2012 Saat: 00:00)kemfaz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: alakası en yakınından demin spam atıyosunuz diye şikayette bulunuldunuz adama yarın bigün soracaklar 10 tl net nasıl diye adamda diyecekki orda sorumsuzluk yapan insanlar var hiç uğraşmayın derim

dolayısıyla hitimiz azalıcak oyüzden bi ağırlığınız olmalı ...

spam derken ? Burda spam yapmıyor kendi forumumda ve diğer forumlarda spam yapmam ne alaka ya , saçmalama.
Tekrar Genel Şef...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
gönderdiğim mesajları lütfen tekrar okuyunuz nedemek istediğimi anlayacaksınız bu rütbeyi hakketiğinizi düşünüyosanız anlama kabiliyetinizde geniş demektir yazdıklarımı anlayabilirsiniz ...
bak yine uyarı vermiş nuris bana allahım şikayette bulunmakta yasak görüyosunuz durumu adminler ... gerçekten görevlilerin gözden geçirilmesi gerek ...
uyarı vermeyi çocuk işine çevirdiler...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
görevliler ile ilgili şikayetlerinizi herzaman yazabilirsiniz. Değerlendiririz. Şikayetiniz silinse bile, eğer haklı olduğunuzu düşünüyorsanız info@10tl.net e eposta atabilirsiniz. mesaj ve epostaları mümkün mertebe okuyoruz.
Ayrıca, bu forumda (destek.10tl.net) olan olaylar sadece bu forumu bağlar. Yani, varsayalım ki burada haksızlığa uğrasanız bile sadece destek forumu ile alakalıdır. tüm 10tl.net forumlarına küsmenin manası yok. Kendi forumunuzda veya başka forumlarda daha başarılı yönetimler bulabilirsiniz. Hatta kendi forumu olanlar bilir, siz de kendi forumunuzu açarsanız göreceksiniz ki, forum yönetmek kolay değildir, bazı sıkıntılar olabiliyor.
Haksız işlem yapan yöneticileri adminlere (şuan iki tane, admin ve karanlık nickli) bildirebilirsiniz.
----------------
"Ana prensibimiz insana saygı" dedik, kimileri bunu yanlış anladı, sürekli tepemize çıktı. 
Bundan sonra ana prensibim: "isteyen istediği yere gitsin". Forumda sürekli negatif enerji yayanları, hakaret edenleri ya da hakaretimsi yazanları dahi banlayacağım. Forumda etkileşim azalacakmış umuruda değil. Yıllarca negatif enerjili insanlara katlandığım yeter.. 

Sonra duymadım, bilmiyordum yok.. 

Önemli konular listesi: https://destek.10tl.net/showthread.php?tid=99072
Android 10tl programı: https://destek.10tl.net/showthread.php?tid=98074
Görevli kuralları: https://destek.10tl.net/showthread.php?tid=99597
10tl.net Geneli (Forum açma v.b.) Kurallar: https://destek.10tl.net/showthread.php?tid=25433

twitter.png https://twitter.com/10tlnet
discord.png https://discord.gg/fUC7A2W
email.png  info (at.) 10tl.net
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Peki anlayışınız ve bana verdiğiniz değerden dolayı çok teşekkür ederim iyik, varsınız ve her fırsatta yardımıma koşuyosunuz ...

Forum yönetmenin tabikide zor olduğunu biliyorum büyüzden size hak veriyorum ...

Sizlerin yardımıyla bende mybb de baya ustalaştım sizin takımınızda olmayı isterdim

Fakat haksızyere verilen son 2 uyarı bu yapıcağım başvuruyu yaktı dolayısıyla sonuna kadar istemesemde normal üye olarak kalmak durumunda kalıcam ...

Tekar teşekkürler herkeze iygünler bu konuyu kilitleyebilirsiniz ...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
benim siteme spam [reklam yaparken] bişi yok demi?

Sen Dur Senle Daha İşim Bitmedi.

Mahkemede Görüşcez Senle.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Konunuzun silinmesinden korkuyor iseniz adminimize özel mesaj ile veya info@10tl.net adresine e-mail göndererek şikayetinizi bildirebilirsiniz dilerseniz bizzat ben sözü edilen görevlileri ve mesajlarını inceleyebilir ve adminimize rapor sunabilirim tabiki son söz adminimizindir.
Tema Yükleme Hakkında Tema Yükleyemeyenler Baksınlar 

- Mybb Manşet Eklentisi %80 Tamamlandı...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 7 Ziyaretçi

YILLARIN FORUMU / Forumcu.10TL.NeT -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping