Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MSI GT730 Ekran kartını alacağımda önerileriniz lütfen
Kod:
http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gt730-gddr3-4gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti.html

arkadaşlar bu ekran kartını almayı planlıyorum anakartım h81m p33 msı pceı express 2.0 isityorda bu ekran kartıda 2.0 biliyorum git gtx 750 ti al diğeceğinizi ama o ekran kartı 3.0 pceı slotu o uzden bunu tercih ettim ve asıl konu alacağım ortalama fps değerleri ve söyledğim oyunlarda kasarmı
ets2 de kasarmı büyük ihtimalle kasmıcak
gta v kasmadan low da bile oynatsa olur.oynatırmı.
gta 4 kasmadan oynatırda birazda olsa hd olurmu 
spintires.bide

şimdi neden ets2 ve gta4 kasmaz dedim çünkü indirdim şuanki ekran kartı intel 1500 mb ve kasmadı herneyse hd değil diye gta 4 ü sildim tabi kasması ekran kartına bağlı değil

işlemcim: intel pentinium g3258 3.20ghz (ONA GÖRE :d)
ram:4 gb
bukadar

gta v inceleme 

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kod:
http://www.iyimagaza.com/msi-n730-2gd3v1-gt730-2gb-128b-ddr3-vga-dvi-hdmi.html

İyiye Benziyor Ama Kazık Yeme İncele Derim
Ücretli Grafik İşleri Yapılır.
İletişim: Discord 
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İleriye dönük bir ekran kartı değil fakat seni 4-5 sene idare eder.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-01-2016 Saat: 22:06)TheBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İleriye dönük bir ekran kartı değil fakat seni 4-5 sene idare eder.

tabikide biliyorumda bu oyunları oynatsın yeter zaten yaş 18 ygs ye gireceğiz ondan sonra toplarız bitane
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu ekran kartına vericegin parayı biriktirip 500 tl ye MSI GTX 750Tİ alabilirsin daha yararlı olur bu ekran kartı maksimumum seni 2 yil zorlasan 3 yil götürür benim ekran kartım 750ti ve 1 yil oldu alali gayet memnunum ileriye dönük olmasada.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ya ben zaten onu alicaktimda anakartim 2.0 pcei yuvası bu ekran kartı 3.0 vardir
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ETS 2 ve SpinTires'da kasmaz. Tabi bu oyunları açıp ultra yaparsan ısınmadan kaynaklı bir takım sorunla karşılaşabileceğini düşünüyorum. Onun dışında bir şey olacağını sanmam.

GTA'lar için bir şey diyemem, denemedim hiç.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
teşekkürler kararımı asus gt740 oc gddr5 2gb dan yana verdim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform