https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Bitti]-Corleone - Tema Ekibi Ekibi Lideri Başvurusu
(25-12-2015 Saat: 09:36)Novruz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tema çevirilerin yeterli değil bence.Çok yön değiştiriyorsun.Bir Yön Belirleyip o alan üzerinde gelişmelisim bence.Biraz erken bence.Başarılar yinede.

"Çok yön değiştiriyorsun. Bir yön belirleyip o alan üzerinde gelişmelisin."

Bu rütbe için yeterli olup olmadığını bilemiyorum ismail lakin sadece novruz'un şu söylediği cümleye katılıyorum. Grafiker olarak 3 rütbe atladın daha sonra denetleme ekibine girdin, şimdi de tema ekibi. Ben bunu sanıyorum ki daha yeni denetleme ekibi rütbesini aldıktan hemen sonra tolga ile konuşmuştum ve düşündüğüm şey çıkıyor anlaşılan, ne istediğine karar ver ilgili olduğun alanda ilerle.. İstediğin sadece lider olmaksa bişey diyemiceğim ama başarılar yinede ne diyim, hayırlısı diyelim.. ^^
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Basarilar. "ESKİ" tema ekibi liderinin yerini fazlasiyla dolduracsgini saniyorum.
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(25-12-2015 Saat: 09:36)Novruz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tema çevirilerin yeterli değil bence.Çok yön değiştiriyorsun.Bir Yön Belirleyip o alan üzerinde gelişmelisim bence.Biraz erken bence.Başarılar yinede.
Katılıyorum / başarılar
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Başvuru hiçbir şekilde geri çekilmeyecektir. Zaten böyle bir şeyde hiçbir zaman düşünülmedi. Başvuru sonuna kadarda devam edecektir.

...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(24-12-2015 Saat: 21:40)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Alıntı:T.E. Liderinin ekip yönetecek olması var.

Bu zaten lider olana kadar yan gelip yatma olayını kapatıyor. Aksine liderlikte daha çok çalışılır. Daha çok sorumluluk bulunur.

Alıntı:Fazla tema çevirisi için kendini yırtması gerekmiyor.

Yapmak zorunda, ama yapmaktan önce yaptırmak zorunda.

Peki, ben de bir soru sorayım. Kime yaptıracak bu tema convert işlerini? Adam yok ki. Ben ekip yapmaya çalışmıştım adam toplamaya çalışmıştım zamanında ama nafile, başaramadım. Belki de ben iyi yapamadım görevimi.

(25-12-2015 Saat: 18:28)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Basarilar. "ESKİ" tema ekibi liderinin yerini fazlasiyla dolduracsgini saniyorum.

Beni güzel küreklemeye çalışıyorsun takdir ettim. Ama benim bir yerim olduğunu sen de kabul etmişsin, üzücü.

- Başvuruyu yorumsuz bırakıyorum sadece yazılanlara cevap vermek istedim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(27-12-2015 Saat: 22:44)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(24-12-2015 Saat: 21:40)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Alıntı:T.E. Liderinin ekip yönetecek olması var.

Bu zaten lider olana kadar yan gelip yatma olayını kapatıyor. Aksine liderlikte daha çok çalışılır. Daha çok sorumluluk bulunur.

Alıntı:Fazla tema çevirisi için kendini yırtması gerekmiyor.

Yapmak zorunda, ama yapmaktan önce yaptırmak zorunda.

Peki, ben de bir soru sorayım. Kime yaptıracak bu tema convert işlerini? Adam yok ki. Ben ekip yapmaya çalışmıştım adam toplamaya çalışmıştım zamanında ama nafile, başaramadım. Belki de ben iyi yapamadım görevimi.

İşte bazen öyle bir şey olman gerekir ki seni yetkinle değil adınla çağırırlar. Grafiker liderinin eğer grafikeri yoksa ve adam alamıyorsa diğer yetkililerden yardım isteme hakkı var. Bu da misal.

Ne gerekiyorsa. Convert düşük diyorsanız içiniz rahat olsun. Eğer tema yapması lazım diyorsanız, sizi mi kıracak. Tema Ekibi ile Alakası olmadığı halde...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Başvuru çekildi.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Başvuru devam etmektedir.

#Güncel.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Sayısal mı seçsem sözel mi deyip 1 sene sayısal bölümü 1 sene sözel bölümü okuyup son sene sırf bölüm değişikliğinden kalıp. Bir de dil sınıfıyla deniyim şansımı deyip sonrada YGS - LYS ye girmeye çalışmak gibi bir şey bu yaptığın. Hiç bir yere varamazsın. Yine de karar senin, hayırlısı olsun. Başarılar.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
şuan zaten iyi bir rütbedesin neden istiyorsun ki ? (sadece merak)
bu arada başarılar.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(10-01-2016 Saat: 23:14)Jackson Nickli Kullanıcıdan Alıntı: şuan zaten iyi bir rütbedesin neden istiyorsun ki ? (sadece merak)
bu arada başarılar.

Yükselip hava atmak için..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(10-01-2016 Saat: 23:15)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(10-01-2016 Saat: 23:14)Jackson Nickli Kullanıcıdan Alıntı: şuan zaten iyi bir rütbedesin neden istiyorsun ki ? (sadece merak)
bu arada başarılar.

lutfen tartisma cikarabilecek yorumlara atmayin.
bunun yerine basarilar diyerek daha faydali yorumlar atabilirdiniz.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(10-01-2016 Saat: 23:16)Jackson Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
bu arada başarılar.

lutfen tartisma cikarabilecek yorumlara atmayin.
bunun yerine basarilar diyerek daha faydali yorumlar atabilirdiniz.

Ben başarılar dedim zaten, olacakları söylüyorumki hazırlıklı olalım dostum.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
bu arada başarılar.

Amaç sadece iyi bir rutbede mi olmak?
İyi rutbede olanlar daha üstünü, daha iyi yapabileceği bir işi isteyemez mi ?
Bos yorum atmayın..
vov.
PGM
Teşekkür verenler:
(10-01-2016 Saat: 23:18)#Gokss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
bu arada başarılar.

Bos yorum atmayın..

bos yorum degil hocam sadece bilmek istedigimden merakimdan sordum.
Bu kadar kirici olmayın lutfen. Ayrica hepimizin hakki bunu istemek fakat biraz ters anlamissiniz ogrendigim kadariyla. :(
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
İsmail biz zaten ne yaptiysak yalnis anlasildik. Ya rutbe meraklisi olduk ya da farkli ithamlar. Neyse basarilar almalisin. Bu kadar sert yorum yapmak yerine keske anlayisli olsaniz.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(10-01-2016 Saat: 23:20)Jackson Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(10-01-2016 Saat: 23:18)#Gokss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
bu arada başarılar.

Bos yorum atmayın..

bos yorum degil hocam sadece bilmek istedigimden merakimdan sordum.
Bu kadar kirici olmayın lutfen. Ayrica hepimizin hakki bunu istemek fakat biraz ters anlamissiniz ogrendigim kadariyla. :(
Estağfurullah yanlış anladim, özür dilerim..
Yalnız arkadaşa daha motive edici sözler söylersek daha iyi olur, arkadasin kendi bileceği iş sonuçta..

Kirdiysam tekrar affola...
vov.
PGM
Teşekkür verenler:
bu arada başarılar.

Düşüp rezil olmasından iyidir. İnsanlar hakkında kanıya varmaya devam edin. Hiç bu kadar iyi gidenini görmemiştim.

Bir gün birisi senin hakkında kanıya vardığında, Corleone kadar sessiz kalabilecek sabrın var mı belli olacak.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Vee bir başvuru konusunun yerinden sapıp amacından çıkması -_-
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Gerekli uyarı puanlarının verilmesine itina ile dikkat edeceğim.

İyi günler^^
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping